Generalist til håndtering af nationale og internationale problemstillinger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du arbejde inden for et spændende internationalt område, og får du lys i øjnene når problemstillinger rummer både politik og stor teknisk kompleksitet? Trives du i et dynamisk miljø med stor variation i opgaver, der stiller krav til din omstillingsparathed? Så er du måske vores nye kollega i Luftfart.

Vi søger en generalist med gå-på-mod og interesse for luftfart, som struktureret og selvstændigt kan bidrage til kontorets arbejde med reguleringen og udviklingen på luftfartsområdet og i samspil mellem branchens mange aktører.

Vi kan tilbyde dig muligheden for at opbygge og udvikle kompetencer inden for offentlig forvaltning herunder minister- og direktionsbetjening. Du vil desuden skulle varetage danske interesser i internationale møder, hvorfor du kan forvente begrænset rejseaktivitet.

Bliv en del af et tværfagligt team

Som vores nye kollega vil du blive en del af et tværfagligt generalist- og juristteam, der koordinerer opgaver på tværs af afdelingens fire luftfartskontorer, herunder departements- og ministerbetjening og internationale opgaver.

Luftfartskontorerne består af ca. 120 medarbejdere herunder piloter, teknikere, ingeniører, flyveledere, jurister og generalister, som sammen udarbejder regler for luftfarten og fører tilsyn med sikkerheden på luftfartsområdet. Vores regulering er forankret i EU-ret og anden international lovgivning, og skal afbalancere private virksomheders udviklingsmuligheder i forhold til samfundsmæssige behov.

En afvekslende hverdag med stor kontaktflade

Stillingen vil have fokus på departements- og ministerbetjening, besvarelse af henvendelser fra andre myndigheder, virksomheder og fra borgere.

Du vil skulle sætte dig ind i luftfartsområdet, samt omsætte og formidle tekniske problemstillinger i et let forståeligt sprog. Du vil løse opgaverne i tæt samarbejde med kontorets faglige medarbejder, hvilket vil give dig en stor kontaktflade til kollegaerne i Luftfart.

Dine væsentligste arbejdsopgaver:

  • Direktions-, departements- og ministerbetjening
  • Koordinering af henvendelser, høringer og opgaver på tværs af flere faglige områder
  • Mødeforberedelse og afrapportering i nationale og internationale fora
  • Koordinering, videreformidling og opfølgning på henvendelser fra internationale aktører
  • Udvikling og understøttelse af en treårig plan for luftfartssikkerhed
  • Udarbejdelse af årlig sikkerhedsrapport for civil luftfart i Danmark

Din profil:

Vi forestiller os, at du har en videregående samfundsfaglig uddannelse som f.eks. cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller lignende. Du er muligvis nyuddannet eller har et par års erfaring fra en politisk ledet organisation. Du behøver ikke kende til luftfartsområdet på forhånd – det vigtigste for os er, at du har mod på at tage fat og har lyst til at bidrage og sætte rammerne for arbejdet sammen med resten af teamet.

Herudover lægger vi vægt på, at du:

  • Har gode samarbejdsevner og er serviceminded, men også evner at arbejde selvstændigt
  • Har lyst til at være en del af en arbejdsplads præget af høj faglig stolthed og et godt samarbejdsklima
  • Har gode mundtlige og skriftlige dansk- og engelske kundskaber

Løn og ansættelsesforhold

Der er tale om en fuldmægtigstilling på 37 timer om ugen. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest 1. oktober 2022.

Trafikstyrelsen – hvem er vi…

Trafikstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet med ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, vej og luftfart. Vi er mange forskellige faggrupper og udgør derfor en bred vifte af specialister og generalister.

Trafikstyrelsen ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du kan læse mere om Trafikstyrelsen på www.trafikstyrelsen.dk.

Yderligere information

Du kan få mere viden om stillingen hos fuldmægtig Line Lykke Rasmussen på tlf. 4178 0110 eller specialkonsulent Lars Barsalej Pedersen på tlf. 4178 0176.

Har du spørgsmål vedr. ansættelsesforhold og proces kan du henvende dig til HR-partner Sofie Kirkegaard på tlf. 4178 0201.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis via Trafikstyrelsens elektroniske ansøgningsportal senest søndag den 14. august 2022.

Ansættelsessamtaler forventes at blive afholdt i uge 33 og 34.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Søndag den 14. august 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4