Er du erfaren indenfor VVM-området og ønsker at udvikle dig via arbejde med miljøvurderinger af store infrastrukturpr...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Så har vi stillingen til dig! Du kommer måske med erfaring som planlægger, geograf eller jurist, men vigtigt af alt har du lysten til at arbejde med miljøvurderinger af store infrastrukturprojekter!

Trafikstyrelsen er VVM-myndighed for havne, motorveje og jernbaner, samt for en række andre anlægsprojekter; Lynetteholm, Femernforbindelsen m.fl. Der er mange opgaver, og styrelsen søger en ekstra medarbejder til VVM-området, så vi fortsat kan levere kvalificeret sagsbehandling til rette tid.

Du vil få gode kollegaer, og du vil opleve en høj grad af samarbejde og god stemning. Vi har en blanding af små og store sager, som vi løser hver for sig, men med fokus på daglig uformel faglig sparring og på at udnytte den enkeltes ressourcer og erfaringer bedst muligt.
VVM-området er en del af et større team, der også varetager mange andre opgaver i relation til især havne, planlægning og miljø. Det drejer sig både om juridisk sagsbehandling, havne- og færgepuljer, administration af EU-infrastrukturmidler, analyser og andet policy-understøttende arbejde.

Dine væsentligste opgaver bliver:
Miljøvurderingen af infrastrukturprojekter er en kerneopgave, og du vil indgå i myndighedsbehandlingen af projekter i de danske erhvervshavne samt på statens veje og jernbaner. I den forbindelse kommer du til at følge udviklingen af en række af de store danske infrastrukturprojekter tæt, og du skal være med til at sikre, at der etableres fyldestgørende og retvisende beslutningsgrundlag, som tager højde for projekternes påvirkning af omgivelserne; herunder af havmiljø, mobilitet og sammenhængen til anden regulering; havplan, havstrategi, vandområdeplaner, Natura 2000, bilag IV arter mv.

Det er vigtigt, at du kan anlægge en løsningsorienteret tilgang til ansøgernes projekter. I den forbindelse lægger vi vægt på dialog med bygherre, lokale myndigheder og andre interessenter. Vi prioriterer at besøge projekterne ude i virkeligheden for bedre at forstå ansøgernes projekter og bevæggrunde; og også for at få et bedre blik for projekternes miljøpåvirkning.

Udover miljøvurderinger skal du desuden kunne bidrage bredt til sagsbehandling og ministerbetjeningen på området, hvor det er relevant i forhold til din profil og interesser.

Vi søger en akademisk sagsbehandler med en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for miljø, planlægning eller forvaltning, gerne med erhvervserfaring fra offentlige myndigheder.

Du er vores nye kollega fordi du:

  • kommunikerer klart og tydeligt både mundtligt og skriftligt
  • er driftssikker og korrekt i din sagsbehandling
  • har blik for dine kollegaer og hjælper, hvor der er behov

Vi arbejder i et åbent kontormiljø i et moderne byggeri på Kalvebod Brygge, København V. Vi har en uformel og åben omgangstone. Trafikstyrelsen er en fleksibel arbejdsplads, hvor du bl.a. vil være omfattet af både en hjemmearbejdspolitik, betalt frokostpause og optjene fleks.

Alt det med småt
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Stillingen forventes besat på specialkonsulentniveau afhængigt af erfaring.

Trafikstyrelsen - hvem er vi...
Trafikstyrelsen er en sty¬relse under Transportministeriet med ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, luftfart og havne, hvor kerneområderne er tilsyn og regulering.

Vi er mange forskellige faggrupper og udgør derfor en bred vifte af specialister og generalister. Du kan læse mere om Trafikstyrelsen på www.Trafikstyrelsen.dk

Vil du vide mere?
Du kan få mere at vide om jobbet hos teamleder Mikkel Z. Christensen på telefon 4174 1205 eller kontorchef Jan Albrecht på telefon 22 84 61 17.

Interesseret?
Har vi fanget din interesse? I så fald glæder vi os til at modtage din ansøgning, CV og eksamensbevis senest søndag den 14. august 2022.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 33 eller 34.

Vi ser frem til at læse din ansøgning!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Søndag den 14. august 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 5
3. oktober 2024 5
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 5
30. september 2024 6
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6