Ledelseskonsulent til databaseret ledelsesinformation og projektbudgettering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du være med til at gøre en forskel for velfærden i Danmark og velfærdens nøglemedarbejdere? Har du erfaring med databaseret strategisk ledelsesinformation og projektøkonomi, og er du en mester i samarbejde? Så søg stillingen som ledelseskonsulent på Københavns Professionshøjskole.

Københavns Professionshøjskole (KP) søger en dygtig og engageret ledelseskonsulent til Stab for Forskning og Udvikling.

Som ledelseskonsulent vil du overordnet skulle varetage to funktioner. Den ene er at stå for udvikling og implementering af KP’s strategiske ledelsesinformation på forsknings- og udviklingsområdet. Således vil en central del af dit arbejde bestå i udvikling, gennemførelse og opfølgning at processer for dataindsamling, -registrering, -analyse og -rapportering for KP’s FoU-aktiviteter. Du får en central rolle i udvikling og tværgående koordinering og samarbejde med KP’s mange institutter i arbejdet med data på forsknings- og udviklingsområdet. Dette omfatter også at bistå KP i den løbende dialog med de øvrige professionshøjskoler og andre interessenter vedrørende data for sektoren og analyser.

Herudover vil du indgå i stabens projektstøttearbejde, der bl.a. har til formål at hjælpe forskningsmiljøerne med at hjemtage eksternt finansierede offentlige og private forskningsbevillinger. Du vil her have en vigtig rolle i den fortsatte udvikling af vores rådgivning om og kvalitetssikring af økonomisk bæredygtighed og budgetter til fondsansøgninger, herunder anvendelse af KP’s budgetskabelon.

Du vil komme til at arbejde teambaseret og tæt sammen med chefen, kolleger i staben og et bredt udsnit af medarbejdere på tværs i og uden for organisationen.

Om dig
Du har en relevant kandidatuddannelse og er en erfaren konsulent, der kan koordinere arbejdsprocesser på tværs af organisatoriske enheder og selvstændige institutioner.

Du har erfaring med:

  • gennemførelse af kvantitative analyser og en forståelse for, hvad der kræves, når forskellige datasæt skal kunne sammenstilles på tværs af områder
  • hvordan store mængder data kan bearbejdes til strategisk relevant ledelsesinformation
  • projektøkonomiske forhold, herunder budgettering, gerne på forsknings- og udviklingsområdet.

Det er desuden en fordel, hvis du:

  • har erfaring med udvikling af forsknings- og/eller udviklingsprojekter, projektmodeller og lignende
  • har kendskab til professionshøjskolesektoren
  • kan kommunikere målrettet og ”oversætte” komplekse problemstillinger og ambitioner til fængende budskaber
  • kan agere i og trives med mange samarbejdsflader til kollegaer og ledelsen
  • tager initiativ og ansvar. Jobbet kræver væsentlig selvstændighed, og der er til tider stramme deadlines.

Om os
Du kommer til at indgå i et team af syv erfarne medarbejdere med forskellig baggrund og faglighed samt to studentermedhjælpere i Stab for Forskning og Udvikling. Staben har blandt andet ansvaret for finansiering til og understøttelse af udviklingsinitiativer, strategiske satsninger og forskningsprojekter på tværs af Københavns Professionshøjskole. Staben ledes af chefen for Forskning og Udvikling og har et tæt samarbejde med direktionen, de øvrige stabe, samt institutter på alle tre fakulteter og i videreuddannelsen.

Københavns Professionshøjskole er en af de største uddannelsesinstitutioner i hovedstaden. Vi uddanner fundamentet i det danske velfærdssamfund, herunder folkeskolelærere, pædagoger, sygeplejersker, fysioterapeuter, socialrådgivere m.fl. Grundlaget for Københavns Professionshøjskoles mange ambitioner er strategien Fælles om fremragende undervisning.

Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads i konstant udvikling og forandring, hvor du har stor indflydelse på din arbejdsdag.
  • Mange forskellige udfordrende og spændende arbejdsopgaver, både internt i enheden og på tværs af organisationen.
  • En enhed med en uformel omgangstone og en høj faglighed – vi trives bedst, når det er både sjovt, udfordrende og spændende at gå på arbejde.
  • En stilling med en stejl læringskurve og et stort udviklingspotentiale, hvor du arbejder selvstændigt, men også indgår i tæt parløb og får stærk faglig sparring.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse er med start snarest muligt og senest den 1. januar 2023. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du ansættes som fuldmægtig efter overenskomst for akademikere i staten mellem Skatteministeriet og en række AC-organisationer (AC-overenskomsten). Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Forskning og Udvikling Erik Caparros Højbjerg på tlf.: +45 41897565.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 03-11-2022.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 46.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Floor Manager - Flagship Store

    Fri kontakt
    Floor Manager - København. Profil Optik åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt ved Nørreport i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 5
30. september 2024 6
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4