System- og procesejere til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du være med til at løfte vores vigtige samfundsopgave med at sætte retning for den fortsatte digitalisering af børne- og undervisningsområdet? Kan du overskue komplekse sammenhænge? Har du erfaring med implementering af ITIL processer og forståelse for DevOps-tankegangen? Så har vi en spændende stilling til dig!

Styrelsen for It og Læring (STIL) søger to system- og procesejere til vores ServiceNow platform, der understøtter implementeringen af ITIL processer i driften og skaber sammenhæng til styrelsens mange agile udviklingsteams. Styrelsen har 34 agile udviklingsteams, der leverer it-systemer til børne- og undervisningssektoren.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og balance mellem arbejdsliv og fritid vægtes højt. Du får tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads, og har mulighed for op til 2 faste hjemmearbejdsdage om ugen, der følges af alle i teamet.

Om stillingerne


Som en af to system- og procesejere har du ansvaret for det overordnede system og skal være med til at sikre, at STILs driftsafdeling får designet og vedligeholdt de processer, der gør os til en effektiv og gennemsigtig understøttelse af de 34 agile teams og resten af ministeriet. Vi benytter i høj grad ServiceNow til dette, og du skal blandet andet sikre den fortsatte udvikling i anvendelsen af ServiceNow, som en central platform i forhold til driften, og samtidig skal du være med til at bringe ServiceNow i spil som et værktøj til understøttelse af forretningens behov og på den måde være med til at skabe mest mulig værdi for STIL.

ServiceNow modellerer STILs samlede it-infrastruktur og sammenkæder vore løsninger med den underliggende tekniske infrastruktur. ServiceNow anvendes også til håndtering af assets og understøtter de samlede servicemanagementprocesser i IT-driften. Herudover er mange af ministeriets processer og kontroller samlet og vedligeholdt i ServiceNow.

Samtidig kommer du til at bidrage til, at der designes og implementeres nye ITIL og Devops inspirerede processer sammen med de agile teams, således at vi sikrer, at STIL også fremadrettet kan levere drift af de eksisterende løsninger og udvikling af nye tiltag effektivt.

Du bliver en del af STILs driftsafdeling, der består af Kontor for Infrastruktur og Indkøb og Kontor for Applikationsdrift. Vores ambitioner er høje, vores arbejdsmiljø ligger i top og du skal have lyst til at være midtpunkt for mange interne interessenter.

Et vigtigt fokus er endvidere at styrke samarbejdet i STIL. Konkret får du sammen med dine kolleger i dit team ansvaret for at samle trådene omkring jer som system- og procesejere, så I kan skabe mest mulig værdi for styrelsen.

Om arbejdsopgaverne


Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte at:

  • være system- og procesejer for ServiceNow
  • bidrage til at optimere og videreudvikle nuværende arbejdsgange af ITIL og Devops-processer i STILs drift for at skabe optimal driftsunderstøttelse af STILs mange IT-systemer og sammenhæng til de agile udviklingsteams
  • støtte og motivere internt i ministeriet i forhold til optimal understøttelse af processerne i ServiceNow og vores andre procesunderstøttende værktøjer.
  • være med til at sikre, at driftskontorerne bedst muligt understøtter forretningens behov
  • skabe overblik over driftsprocesser (Changes, Incident) og Asset management (hardware af enhver art)
  • udarbejde ledelsesinformation på baggrund af data fra blandt andet ServiceNow, men også andre datatunge systemer.
  • eventuelt have tekniske færdigheder til at udvikle rapporter inden for ServiceNows framework, eller have lyst til at lære det.
  • eventuelt være stærk inden for procesmodellering (BPMN eller tilsvarende) og måske kunne facilitere tværgående afklaringer
  • indgå i dialog med kolleger med dybe tekniske kompetencer, og omsætte teknisk viden til proces/governance-beskrivelser

Om dig


Vi søger personer, der arbejder struktureret og trives med ansvaret for et datatungt system, kan overskue komplekse sammenhænge, har drive og relevant erfaring eller potentiale.

Stillingerne giver rig mulighed for at realisere dit potentiale, både for den erfarne ansøger inden for Devops og ITIL-processer, som for den nyuddannede af rette støbning.

Vi forventer desuden, at du:

  • har en relevant videregående uddannelsesbaggrund, eller tilsvarende erfaring
  • er klar til at bruge dine analytiske evner til at omsætte viden om processer og data til implementerbare processer og værktøjer (fx arbejdsgange og skabeloner i ServiceNow)
  • har en generel teknisk forståelse for it-løsningers opbygning og kan indgå i dialoger med kolleger med dyb it-faglighed
  • er god til at facilitere samarbejde på tværs af mange fagligheder og behov, og forstår at omsætte din viden i konkrete praktiske løsninger.
  • er opsøgende og nysgerrig og har mod på at lære nyt, i en organisation hvor mange dage ikke er ens.

Vi sørger for, at du altid har den nødvendige støtte i dit arbejde, og vi har fokus på, at du hele tiden udvikler dig gennem tæt samarbejde med dine kompetente kolleger, udfordrende opgaver og relevant efteruddannelse.

Vil du vide mere?


Har du uddybende spørgsmål er du velkommen til at kontakte kontorchef Michael Viskum på tlf. 8937 6614, mail [email protected] eller kontorchef Mai-Britt Brun Schor på tlf. 4172 7290, mail [email protected]

Løn- og ansættelsesvilkår


Du vil blive ansat i forhold til gældende overenskomst for staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg ved relevant erfaring. Med de rette kvalifikationer og erfaring kan ansættelse evt. ske som konsulent.

Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest pr. 1. januar 2023.

Arbejdsstedet er Styrelsen for It og Læring, Vester Voldgade 123, København eller Lyseng Allé 1, Århus.

Lyder det som noget for dig?


Send din ansøgning, CV og eksamensbevis elektronisk senest den 9. november i vores rekrutteringssystem via linket. Vi forventer at afholde 1. og 2. samtaler i uge 46 og 47. Hvis du går videre til 2. samtale, vil du blive bedt om at udfylde en kognitiv test, der vil indgå som en del af den samlede vurdering.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Om Styrelsen for It og Læring


Styrelsen for It og Læring (STIL) er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Vores vision er, at vi skal være bedst i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data. Vi beskæftiger ca. 370 medarbejdere i København og Aarhus. Læs mere om Styrelsen for It og Læring på www.stil.dk.

Vi har ansvaret for udvikling og drift af alle Børne- og Undervisningsministeriets it-løsninger, herunder Unilogin, Optagelse.dk, Folkeskolens digitale prøver, UddannelsesGuiden.dk, Voksenuddannelse.dk og Lærepladsen.dk.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Onsdag den 09. november 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4