Forskerstuderende til pædagogisk forskning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du lyst til at arbejde som forskerstuderende, og har du interesse for pædagogisk forskning? Så har vi måske jobbet til dig.

Hos Institut for Pædagoguddannelse på Københavns Professionshøjskole søger vi 3 forskerstuderende med interesse i praksisrelevant pædagogisk forskning rettet mod børn og unge.

I forskningsmiljøet hos Institut for Pædagoguddannelse arbejder vi med at skabe praksisnær og professionsrettet viden om pædagogisk praksis, og vi søger dygtige og ambitiøse forskerstuderende til at indgå i fagmiljøet.

Om jobbet
Du vil som forskerstuderende arbejde på et individuelt og selvstændigt forskningsprojekt, der munder ud i en Ph.d.-afhandling og forsvar af din afhandling. Ph.d.-uddannelsen kvalificerer dig til selvstændigt at varetage forsknings-, udviklings- og undervisningsopgaver, hvor der forudsættes et bredt kendskab til forskning.

Vi søger 3 forskerstuderende med interesse inden for ét af følgende tre temaer:

  • Brobygningsaktiviteter og fremtidsteknologier
  • SSP-samarbejde
  • Trivselspædagogik.

Du vil som forskerstuderende bruge din arbejdstid på ph.d.-uddannelsen og varetage opgaver, der relaterer sig til ph.d.-uddannelsen. Du indgår i et aktivt fagligt miljø, og du vil deltage i instituttets opgaver, herunder undervisning og andre faglige opgaver. Desuden er en del af forskeruddannelsen, at du skal gennemføre et ophold ved en udenlandsk forskningsinstitution.

Du vil derudover blive tilknyttet det samlede forskningsmiljø samt et relevant forskningsprogram. Du refererer til forskningsleder ved Institut for Pædagoguddannelse Janne Hedegaard Hansen. Desuden vil du blive indskrevet ved et relevant universitet, der knytter sig til dit projekt.

Om dig
Du har en fagligt stærk beskrivelse af et finansieret Ph.d.-projekt, som ligger inden for ét af de tre ovennævnte temaer. Ansættelse som forskerstuderende forudsætter, at vedkommende samtidig indskrives på en ph.d.-uddannelse ved et universitet eller en kunstnerisk uddannelsesinstitution, som er omfattet af ph.d.-bekendtgørelsen. Det er et krav, at du er tildelt en fuldt finansieret Ph.d. fra Ph.d.-rådet ved ansøgningstidspunktet. Derudover forestiller vi os, at du:

  • har en kandidatuddannelse
  • har en stor lyst til og trives i at arbejde selvstændigt med dine projekter med øje for at imødekomme dine deadlines
  • er analytisk og metodisk stærk i dit arbejde
  • har stærke kommunikative evner, særligt på skrift.

Om os
Vi tilbyder et velfungerende og åbent fagligt miljø med gode muligheder for sparring og vejledning. Vi er et forskningsmiljø, der pt. består af 5 docenter og 37 forskere, der dels underviser og dels forsker. Der er 5 ph.d.-studerende tilknyttet miljøet, og i starten af 2023 tager vi imod yderligere 5 nye forskerstuderende. Vi er organiseret i 2 programmer, og vi arbejder sammen om fælles forskningsansøgninger på tværs af programmer og genstandsfelter. Vi lægger stor vægt på at samarbejde om at løse opgaverne i et uformelt miljø, hvor der er højt til loftet og plads til forskellighed.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse er med start den 1. januar 2023 eller hurtigst muligt herefter. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du bliver ansat som forskerstuderende på Københavns Professionshøjskole. Vilkårene for din ansættelse vil afhænge af, om du allerede er ansat som adjunkt eller lektor på KP, eller om du søger stillingen som ekstern kandidat. Hvis du ikke allerede er ansat som adjunkt eller lektor på KP, vil du efter dit ph.d.-studie overgå til ansættelse som adjunkt på KP.   

Du ansættes enten efter overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, eller du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten mellem Skatteministeriet og en række AC-organisationer (AC-overenskomsten).

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte forskningsleder Janne Hedegaard Hansen på tlf.: +45 51632770.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 15-12-2022.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 51.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 5
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4