Studentermedhjælpere til analyse og administrative opgaver på Institut for Læreruddannelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du arbejde med analyse og administration på landets største læreruddannelse?

Er du skrap til Excel, tal og analyse, og kan du sætte kryds ved serviceminded, grundig, velskrivende? Så er stillingen som studentermedhjælper hos os måske noget for dig?

Da to af vores dygtige studentermedhjælpere er færdige med deres uddannelse, søger vi, i sekretariatet ved Institut for Læreruddannelse på Københavns Professionshøjskole, to nye studentermedhjælpere.

Du bliver del af et sekretariat med 18 ansatte, heraf fire studentermedhjælpere. Sekretariatet varetager administration i forhold til uddannelsernes og instituttets drift, evaluerings- og analyseopgaver, mødeforberedelse, strategi- og udviklingsopgaver og generel understøttelse af uddannelserne på instituttet, f.eks. i forbindelse med større møder og arrangementer i instituttets regi. Disse opgaver har vi brug for vores studentermedhjælperes hjælp til.

Om jobbet
Dine opgaver bliver bl.a. at:

  • bistå arbejdet med opsætning og udsendelse af undervisningsevaluering og analysere indsamlet data, fx talbehandling i Excel eller opsamling på data indsamlet gennem research
  • bistå med support i forhold til diverse planlægningsopgaver (understøttelse af planlægningslogistik på læreruddannelsen)
  • varetage formidlingsopgaver, fx udarbejdelse af præsentationer og notater på baggrund af resultater fra undersøgelser, og opdatering af intranet og hjemmeside
  • indgå i sekretariatets øvrige opgaver, fx administrationsopgaver og diverse praktiske ad hoc-opgaver, der ofte opstår i et sekretariat.

Om dig
Vi forestiller os, at du:

  • er i gang med en videregående uddannelse, fx samfundsvidenskabelig eller inden for uddannelsesvidenskab
  • er grundig i din opgaveløsning og serviceminded som person
  • har erfaring med at arbejde i Excel og evt. også med e-survey (fx Enalyzer eller SurveyXact) i forhold til design af undersøgelser
  • er god til at formulere dig - især på skrift
  • har interesse for uddannelsesområdet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som studentermedhjælper med start hurtigst muligt. Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen og fastlægges med fleksibilitet i forhold til dit studie.

Din ansættelse som studentermedhjælper sker i henhold til organisationsaftalen mellem HK/Stat og Skatteministeriet samt fællesoverenskomsten OAO.

Det er en betingelse, at du er studieaktiv på et videregående studie under hele ansættelsen. Timelønnen afhænger af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget.

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V.

Stillingen er et genopslag.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Sanne Gunnersen på tlf.: +45 41898537.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 15-12-2022.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 51.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Stilling som faglig sekretær i Byggegruppen i 3F Bygge-, Jord - og Miljøarbejdernes Fagforening København Fagforeningen søger en alsidig og gerne rutineret faglig sekretær til ansættelse i vore..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for at sikre hotelbranchen de bedst mulige vilkår? Er du verdensmester i at skabe den gode samtale? Så har vi et job til dig i 3F København, som vi er sikre på, at du kan levere på. .
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. juli 2024 1