Pædagogisk-psykologisk vejleder søges til den pædagogiske assistentuddannelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du lyst til at vejlede vores pædagogiske assistentelever og arbejde med specialpædagogisk støtte? Så har du nu en mulighed for at blive en del af et inspirerende uddannelsesmiljø, hvor vi uddanner fremtidens pædagogiske assistenter.

På Københavns Professionshøjskole (KP) har vi en vision om at uddanne fagprofessionelle, der lykkes i og sammen med praksis. Vi leverer praksisnær uddannelse og forskning til store dele af samfundet og har en ambition om at tilbyde studerende, kursister og elever uddannelse af højeste kvalitet.

Pædagogisk assistentuddannelse er en erhvervsuddannelse, der udbydes som en ordinær uddannelse og som en merituddannelse og er en del af Institut for Pædagoguddannelse. Det er vores ambition at uddanne fagligt kompetente pædagogiske assistententer, der brænder for arbejdet med børn, unge og voksne. Vores elever kommer med forskellige forudsætninger. Det ser vi som en stor styrke, og det er også en særlig uddannelsesopgave, som vi skal være bedre til at løse. Derfor søger vi en pædagogisk-psykologisk vejleder. Du kan læse om uddannelsen på kp.dk.

Om jobbet
Vi søger en pædagogisk-psykologisk vejleder, som har lyst til at bygge bro mellem vejledning og undervisning i samarbejde med studievejledere, undervisere og ledelse.

Som vejleder får du ansvar for at yde specialpædagogisk støtte til, at den enkelte elev kan holde overblik over sit uddannelsesforløb og strukturere sit studieliv, opgaveskrivning og prøver.

I et stærkt fagligt fællesskab med dygtige og dedikerede kollegaer vil du medvirke til at sikre en differentieret elevgruppe det bedste grundlag for at gennemføre den pædagogiske assistentuddannelse med udgangspunkt i et anerkendende og ressourceorienteret elevsyn.

Du vil både komme til at vejlede elever individuelt og til at vejlede og supervisere undervisere i at skabe et læringsmiljø, der sikrer de bedste deltagelsesmuligheder for alle elever. Arbejdet omfatter også netværksarbejde ift. arbejdsgiver, kommuner, sundhedsvæsen mv. Foruden konkret vejledning vil du desuden spille en central rolle i kvalitetssikring og -udvikling af uddannelsens samlede SPS-indsats i samarbejde med en række erfarne undervisere. Da det er en nyoprettet stilling, kan du være med til at sætte dit præg på den.

Din hverdag kommer til at omfatte opgaver som at:

  • Møde og vejlede elever med SPS-behov på den pædagogiske assistentuddannelse
  • Foretage SPS-udredning og ordblindetest af vores elever
  • Varetage dokumentation i relation til SPS-forløb
  • Iværksætte gruppeforløb med fokus på eksamensangst
  • Bidrage til at sikre at elever med hastebehov for støtte tilgodeses
  • Planlægge og gennemføre supervisionsforløb for de undervisere, der sammen med dig, varetager SPS-forløb
  • Koordinere aktør/netværks-møder og forestå kontakt og sagsbehandling til relevante aktører omkring eleven
  • Vejlede og supervisere undervisere mhp. gode deltagelsesmuligheder for elever
  • Kvalitetssikre og udvikle uddannelsens samlede SPS-indsats.

Om dig
Vi forventer, at du:

  • har en relevant uddannelse suppleret med relevant efter- og videreuddannelse inden for vejledning, psykologi eller lignende
  • har flere års erhvervserfaring med studiestøtte og vejledning fra en ungdomsuddannelse eller en videregående uddannelse
  • har erfaring med at bygge bro mellem SPS og den generelle undervisning
  • har viden om og erfaring med de støttemuligheder og hjælpemidler, som ligger inden for rammen af SPS
  • har en fleksibel arbejdsform og er parat til at tilrettelægge din vejledningsindsats med afsæt i behovene hos vores elever
  • har gode samarbejdsevner og relationskompetencer
  • har kendskab til diagnoser i et uddannelsesperspektiv
  • har erfaring med koordinerende netværksarbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse er med start den 1. august 2023. Arbejdstiden er på 30 timer om ugen.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer. For den rette kandidat vil der være mulighed for ansættelse som special- eller chefkonsulent.

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Kristine Andersen på tlf.: +45 41898027.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 16-05-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 22.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4