Studentermedhjælper til økonomikontoret i Skatteankestyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Er du interesseret i et studiejob, hvor du kan udvikle dine kompetencer inden for økonomiområdet? Og kunne du tænke dig at blive en del af en offentlige styrelse, som løfter en stor samfundsopgave? Bliv en del af budgetteamet i Økonomi i Skatteankestyrelsen.

Du bliver en del af budgetteamet
Skatteankestyrelsen er en uafhængig styrelse under Skatteministeriet, hvor vores hovedopgave er at sikre kompetent, effektiv og uafhængig behandling af klager. På vores økonomikontor omhandler vores kerneopgave, at vi samlet set sikrer, at styrelsen understøttes med hensyn til budget, regnskab, data, analyse og drift af vores forskellige adresser.
Kontoret er inddelt i fire teams: Data og Analyse, Budget, Regnskab samt Administration og Service. Du bliver en del af budgetteamet, hvor vi sikrer en sammenhængende økonomistyring for Skatteankestyrelsen med et årligt budget på ca. 0,5 mia. kr.

Vi søger nu en studentermedhjælper, der gerne vil involvere sig i teamets opgaver, og som har lyst til at tage selvstændigt ansvar. Du kommer naturligvis til at samarbejde og finde løsninger sammen med kontorets faste medarbejdere. Som studentermedhjælper får du et job i et fagligt miljø, hvor du får mulighed for at stifte bekendtskab med den centrale styring i en kompleks, politisk organisation, der er midt i en spændende og omfattende forandringsproces.

Vi tager godt imod dig og sørger for et onboardingprogram og en grundig sidemandsoplæring. Du vil arbejde 15-20 timer om ugen, og der er god mulighed for at planlægge opgaverne efter dit studieforløb.

Dine primære opgaver
Du vil varetage en række varierende opgaver, fx vil du

  • bidrage til at udarbejde materiale til månedlige budgetopfølgninger og udgiftsopfølgninger.
  • bearbejde økonomidata i Excel og vedligeholde og kvalitetssikre regneark og oversigter.
  • udarbejde præsentationer i PowerPoint.
  • hjælpe med administrative opgaver i kontoret, fx mødebookinger.

Med de opgaver forestiller vi os, at du

  • minimum har et par år tilbage på dit studie. Din uddannelsesretning er ikke afgørende, men det er vigtigt, at du har interesse for tal.
  • er talstærk og kan bearbejde og omsætte data til overskuelige tabeller og grafer i Excel.
  • arbejder selvstændigt og ansvarsbevidst og med fokus på struktur og detaljer.
  • har lyst til at lære nyt og gerne vil arbejde og samarbejde på et kontor, hvor der er stor variation i opgaverne.

Din teamkoordinator Bettina Kristoffersen glæder sig til at møde dig
”Når du starter hos os, får du naturligvis en grundig introduktion til arbejdet i Budget og til arbejdet og samarbejdet generelt i styrelsen. Vi ønsker at inddrage vores studentermedhjælper i det daglige arbejde, så du bliver en stor del af teamets samlede indsats. Vi har fokus på sparring, så du lærer og udvikler dig hos os. Det betyder også, at du på længere sigt vil få mulighed for at få mere selvstændigt ansvar og nye udfordrende opgaver. Vi glæder os til at byde dig velkommen”, siger teamkoordinator Bettina Kristoffersen.

Vidste du…

… at Skatteankestyrelsen er en af landets største juridiske arbejdspladser, der dækker hele spektret af kompleksitet i skatteretten – lige fra ejendomsvurdering til transfer pricing og beskatning af lønmodtagere.

… at Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed. Det betyder, at når en borger eller virksomhed har fået en afgørelse fra fx Skattestyrelsen, som de ikke er enige i, så kan de klage til os. Det kan handle om hvilken skat eller moms, de skal betale. Vores vigtigste opgave er at hjælpe borgere og virksomheder med at få den korrekte afgørelse i deres sag inden for en rimelig sagsbehandlingstid. Hver dag går vi på arbejde for at sikre retssikkerhed, og det, synes vi, giver vores arbejde mening.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Upload din ansøgning, dit CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 10. oktober 2023.

Har du spørgsmål til stillingen som studentermedhjælper, er du meget velkommen til at kontakte chefkonsulent Bettina Kristoffersen på tlf. 3376 2621.

Stillingen er med en arbejdstid på 15-20 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet under eksamensperioder.

Vi læser ansøgninger og afholder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning snarest muligt.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes organisation – Det Statslige Område og Cirkulære om organisationsaftalen for Kontorfunktionærer, laboranter, IT-medarbejdere (HK) i Staten.

Startdato er gerne 1. december 2023.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted er på adressen Ved Vesterport 6, 4. sal, 1612 København V.

Læs mere om ansættelse i styrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Tirsdag den 10. oktober 2023

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3
15. august 2024 3
14. august 2024 3
13. august 2024 3
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3