Docenter til innovation og udvikling af undervisning (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Vil du være med til at realisere vores strategi 'Fælles om fremragende undervisning'? Så søg en af de tre genopslåede docentstillinger, og bliv en central medspiller i udviklingen og implementeringen af forskningsbaseret professionsdidaktik.

På Københavns Professionshøjskole (KP) har vi en ambition om at uddanne myndige fagprofessionelle, der lykkes i og med praksis. Vi vil derfor tilbyde fremragende undervisning på alle vores uddannelser, hvad enten det drejer sig om grunduddannelse, efter- og videreuddannelser eller kurser. Det ligger os på sinde, at der i alle undervisningslokaler sker en kobling mellem professionernes teori og praksis, så vi kan ruste vores studerende bedst muligt til at løse fremtidens velfærdsudfordringer.

Som led i realiseringen af denne ambition etablerer vi hen over en årrække et team af docenter, der skal udvikle og implementere forskningsbaseret professionsdidaktik på KP i tæt samspil med undervisere, studerende og ledelse samt med eksterne nationale og internationale samarbejdspartnere. Dette initiativ skal bidrage til innovation og udvikling af undervisningen – ikke blot på KP – men i hele sektoren.

I første omgang skal vi bruge seks docenter til teamet. Vi genopslår de tre af stillingerne, idet vi gerne vil udvide ansøgerfeltet til disse stillinger.

Professionsdidaktiske docenter
De seks docenter skal lede forsknings- og udviklingsprojekter inden for hovedtemaet ´Undervisning til praksis’, der handler om at ruste de studerende til praksis. Vi forventer, at docenterne bringer den nyeste forskningsbaserede viden i spil gennem relevante videnskabelige metoder, der kan løfte den didaktiske praksis.

Docenterne ansættes henholdsvis i Institut for Læreruddannelse, Institut for Pædagoguddannelse, Institut for Terapeut- og Jordemoderuddannelse eller i vores Videreuddannelse. Forsknings- og udviklingsprojekterne vil være forankret i uddannelserne på de pågældende institutter/områder, og projekternes konkrete indhold vil tage afsæt i fokusområder, som det enkelte institut/område har et ønske om at få undersøgt nærmere. Hver docent bliver direkte ansvarlig for forsknings- og udviklingsprojekterne på eget institut i relation til det formulerede fokusområde.

En væsentlig opgave i det samlede docent-team bliver i fællesskab at udvikle og gennemføre tværgående forsknings- og udviklingsprojekter, som samtidig tager udgangspunkt i fokusområderne på de enkelte institutter.

Docenterne skal varetage en helt central rolle i forhold til at gå forrest i de didaktiske forandringsprocesser, som igangsættes med forsknings- og udviklingsprojekterne. Det er afgørende, at der kommer til at ske en stor inddragelse af kollegaer i hele organisationen både gennem konkret projektdeltagelse og gennem fokus på videreformidling af forskningsresultater.

Om jobbet
Docenterne skal bidrage til udvikling af undervisningen på KP, til faglig og pædagogisk fornyelse af uddannelserne samt til fornyelse af KP’s undervisningspraksis og dennes relation til praksis i én eller flere af de professioner, som KP uddanner til.

Docenterne skal hver især arbejde med udgangspunkt i fokusområderne på deres respektive institutter, og ansvarsområderne vil overordnet være følgende:

  • Faglig ledelse af praksisrettet, udfordringsbaseret og løsningsorienteret forskning og udvikling inkl. projektledelse i relation til det professionsdidaktiske felt
  • Udvikle forsknings- og udviklingsprojekter i samarbejde med kollegaer og eksterne samarbejdspartnere
  • Skaffe eksterne midler til forsknings- og udviklingsprojekter
  • Samarbejde med andre docenter og øvrige kollegaer om forsknings- og udviklingsprojekter
  • Undervise studerende på KP’s grunduddannelser og/eller efter- og videreuddannelser
  • Undervise på KP’s eget lektorkvalificeringsforløb samt undervisnings- og udviklingsforløb for KP’s undervisere i det hele taget
  • Udvikle og kvalitetssikre professionelle læringsfællesskaber blandt KP’s undervisere
  • Udvikle samarbejdet med erhverv og professioner omkring professionsdidaktik
  • Samarbejde med relevante forskningsmiljøer inden for didaktik, professionspraksis m.v.
  • Vejlede ph.d.-ansøgere og evt. medvejlede ph.d.-stipendiater.

Om dig
Du skal have forskningskompetencer svarende til mindst ph.d.-niveau. Har du ikke en ph.d.-grad, kan du have opnået disse kompetencer gennem en kombination af formel uddannelse samt relevant praksiserfaring.

Desuden har du har en kandidat- eller mastergrad og måske også en uddannelse fra én af KP’s mange forskellige professionsuddannelser.

Det er helt centralt, at du har arbejdet med udvikling af undervisning og uddannelse - gerne som forsker eller måske som konsulent/specialist inden for undervisningsudvikling.

Du har praktisk erfaring fra uddannelse og/eller praksis inden for én eller flere af KP’s professioner eller som minimum har du kendskab hertil.

Helt afgørende er det, at du har lyst til at blive del af et forskerfællesskab, der brænder for at tænke innovativt om professionsrettet undervisning og uddannelse, og hele tiden har slutmålet for øje, nemlig at de studerende skal have det størst mulige udbytte af at deltage i undervisningen.

I vores vurdering af den rette kandidat lægger vi herudover vægt på følgende:

  • Du skal være i stand til selvstændigt at planlægge, styre og evaluere forsknings- og udviklingsaktiviteter i relation til undervisning til praksis (inden for KP’s uddannelsesområder).
  • Du skal besidde dokumenteret, anvendelsesorienteret viden, herunder teoretisk indsigt på højt niveau i relation til undervisning til, og gerne praksis i, én eller flere af KP’s professioner. Herunder skal du være i stand til selvstændigt og innovativt at udvikle ny viden inden for disse områder samt bringe ny viden i spil i forhold til udviklingen dér.
  • Vi lægger vægt på dokumenteret undervisningserfaring og erfaring med undervisningsudvikling. Herunder skal du være højt kvalificeret i forhold til formidling af teori og inddragelse af praksis samt i forhold til at koble teori og praksis i relation til én eller flere af KP’s professioner.
  • Du skal have erfaring med at skaffe midler til forsknings- og udviklingsprojekter og at lede disse.
  • Du skal have lyst til samt evner for ledelse, og du skal trives i rollen med at inspirere andre til forandring, eksperimenteren og udvikling af undervisningspraksis.

Nærmere om de tre stillinger
Nedenfor finder du links til stillingsopslagene for de tre docentstillinger, der genopslås.

Videreuddannelsen:

  • Docentprofil 1 – Digital og teknologisk understøttet undervisning og læring:
    I jobbet er der fokus på at identificere behov hos aftagere i forhold til digital læringsteknologi og bidrage til, at der skabes et fælles sprog om digital læringsteknologi i videreuddannelsen og på KP.

Institut for Læreruddannelse:

  • Docentprofil 3 – Samspillet mellem teori og praksis i en vekseluddannelse:
    I jobbet er der fokus på samspillet mellem de to læringsrum – uddannelse på campus og uddannelse i praksis.

Institut for Terapeut – og Jordemoderuddannelser:

  • Docentprofil 6 – Udvikling af og forskning i praksisnær undervisning:
    I jobbet er der fokus på udvikling og forskning i praksisnær undervisning, hvor campus og klinisk praksis er integreret og sammenhængende med det formål at understøtte stærke studerende.

Interesseret?
Du kan søge én af stillingerne ved at klikke dig ind på linket til stillingsopslaget for den pågældende stilling. Du er velkommen til at søge flere af stillingerne. Vær opmærksom på, at hvis du ønsker at søge flere af stillingerne, så skal vi modtage en separat ansøgning til hver af disse stillinger.

Inde i de enkelte stillingsopslag kan du læse mere om, hvad vi forventer, at din ansøgning skal indeholde.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen for alle tre stillinger er mandag den 4. maj 2020.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 3.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København
  • Mandag den 04. maj 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 999
18. september 2024 1012
17. september 2024 985
16. september 2024 977
15. september 2024 1007
14. september 2024 1005
13. september 2024 1029
12. september 2024 1003
11. september 2024 1011
10. september 2024 995
9. september 2024 976
8. september 2024 986
7. september 2024 976
6. september 2024 990
5. september 2024 986
4. september 2024 978
3. september 2024 956
2. september 2024 933
1. september 2024 957
31. august 2024 998
30. august 2024 1016
29. august 2024 991
28. august 2024 987
27. august 2024 979
26. august 2024 968
25. august 2024 968
24. august 2024 973
23. august 2024 990
22. august 2024 985
21. august 2024 980
20. august 2024 975

Værd at vide når du søger job som øvrige i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer