Specialist til tekniske visualiseringer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Brænder du for at arbejde med visuel formidling og kommunikation? Og er du skarp på detaljer og finesse? Så bring din ekspertise i spil i COWIs visualiseringsteam og skab synlige resultater sammen med os!

BLIV EN DEL AF VORES BY- OG TRAFIKPLANLÆGNINGSAFDELING

I By- og trafikplanlægning bliver du en del af COWIs samlede forretningsdivision indenfor planlægning. By- og trafikplanlægning tæller omkring 110 dygtige eksperter og er Danmarks største rådgivermiljø for byplanlægning og trafik. Hos os får du en unik mulighed for at blive en del af en afdeling, der arbejder med bæredygtighed og grøn omstilling.

Du vil blive en del af vores sektion for digitale planlægning. Sektionen består af 23 dygtige eksperter, der alle arbejder med digitale produkter og datadrevne ydelser. Dette er bl.a. visualiseringer, befolkningsprognoser, gps-data, uheldsdata samt lokaliseringsdata. Vi bidrager alle med faglig stolthed og til en god social kultur. Mange af dine opgaver vil du løse for/i samarbejde med en række andre afdelinger i COWI Danmark og resten af verden.

UDBYG DIT POTENTIALE PÅ ET HOLD AF SPECIALISTER

Vi har travlt, og ønsker derfor at udvide vores team i en nyoprettet stilling. I denne stilling vil du blive specialist i vores visualiseringsteam, der består af en håndfuld specialister placeret i hhv. Aalborg og Aarhus, som servicerer kolleger og kunder i hele COWI. Vi har opgaver i Danmark, Norden og Nordamerika og du vil arbejde tæt sammen, både med vores hold af dygtige og engagerede specialister i visualisering og kolleger i andre dele af COWIs forretning. Derudover vil du også få dine egne opgaver og ansvarsområder.

I dit daglige arbejde vil du bl.a.:

  • Udarbejde tekniske visualiseringer for kolleger og eksterne kunder eksempelvis som fotomatch, computergrafik og video.
  • Udarbejde fotoplaner, samt evt. selv varetage fotografering til opgaven.
  • Være ansvarlig for at styre tid og økonomi på egne opgaver inden for de aftalte rammer.
  • Samarbejde med kolleger inden for mange fagligheder, da anvendelsen af vores visualiseringer spænder bredt, og bl.a. benyttes til miljøvurderinger, politiske processer og informationsmateriale til offentligheden. Projekterne kan variere fra simple boks modeller til f.eks. videoer af større komplekse projekter.
  • Være en del af projekternes udvikling, da vores projekter hele tiden er i proces, og dermed ikke "færdige", når der skal laves visualiseringer.
  • I relevant omfang selvstændigt varetage kundekontakt og -dialog omkring konkrete projekter og nye muligheder.
  • Tage nye teknologier i anvendelse, udvikle faget og opdyrke nye markeder.

Vi forestiller os, at du har base på vores kontor i Aarhus eller Aalborg. For den rette (selvkørende) kandidat er der også mulighed for at arbejde fra vores kontor i Lyngby.

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN

Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen.

Vi mener, at den rette person til stillingen både kan fungere som holdspiller med sans for samarbejde på tværs af fagligheder og som individualist med stor opmærksomhed på detaljen. Du har lyst til at bidrage med din ekspertise og sætte dit præg på opgaverne. Du motiveres ligeledes af gode relationer og har lyst til at bidrage til udviklingen af vores produktportefølje inden for tekniske visualiseringer. Dette indebærer blandt andet, at du er nysgerrig i forhold til at bidrage til at bringe dine og teamets kompetencer i spil på projekter hos COWIs mange andre fagmiljøer.

Derudover har du:

  • Erfaring med udarbejdelse af tekniske visualiseringer
  • God erfaring med programmet 3D Studio Max med V-Ray og Adobe Photoshop er en forudsætning for at kunne varetage stillingen.
  • Gerne erfaring med beslægtede programmer som Premiere/AfterEffects, Unreal/Unity etc.
  • Flair for at skabe netværk, have jævnlig dialog med tidligere, nuværende og fremtidige samarbejdspartnere med henblik på sælge vores ydelser til deres kunder.
  • Eventuelt erfaring som rådgiver, hvor du er vant til at undres og løbende afklare forskellige forhold på dine projekter.
  • Meget gerne kørekort.

Din uddannelse er ikke altafgørende – det vigtigste er erfaring, forståelse, interesse og evner til at arbejde med tekniske visualiseringer. Du vil blive del af et diverst team, som omfatter dataloger, arkitekter, geologer og ingeniører.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt sektionsleder i digitale planer, Marie Kjellerup Thesbjerg på tlf. +45 5640 4246.

SÅDAN ANSØGER DU

Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage dit CV og ansøgning samt evt. portfolio med egne arbejder (eller link til denne). Send din ansøgning snarest, da vi afholder samtaler løbende og lukker stillingen når vi har fundet den rigtige kandidat. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.

#LI-Hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Kongens Lyngby
  • Lørdag den 20. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
30. juni 2024 33
29. juni 2024 33
28. juni 2024 32
27. juni 2024 30
26. juni 2024 33
25. juni 2024 32
24. juni 2024 31
23. juni 2024 29
22. juni 2024 28
21. juni 2024 27
20. juni 2024 30
19. juni 2024 33
18. juni 2024 31
17. juni 2024 32
16. juni 2024 31
15. juni 2024 31
14. juni 2024 31
13. juni 2024 29
12. juni 2024 27
11. juni 2024 25
10. juni 2024 24
9. juni 2024 21
8. juni 2024 21
7. juni 2024 19
6. juni 2024 16
5. juni 2024 12
4. juni 2024 15
3. juni 2024 12
2. juni 2024 12
1. juni 2024 11
31. maj 2024 12