Kan du både gå foran og holde dig i baggrunden?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lemvig

Kærhuset i Lemvig Kommune har brug for en afdelingsleder, der har lyst til at lede, inspirere og finde nye veje sammen med et hold af dygtige og dedikerede medarbejdere. Vi søger en leder, der kender det socialpsykiatriske område og brænder for at stå i spidsen for botilbud, der giver borgere, med behov for støtte, en tryg base til livet og samtidig skaber nye muligheder for faglig udvikling.

Kærhuset i Lemvig Kommune har omkring 50 medarbejdere, og er et specialiseret socialpsykiatrisk botilbud i Fabjerg for 24 voksne borgere med psykiske funktionsnedsættelser og forandret virkelighedsopfattelse, herudover har vi omkring 8 tilknyttet vores bostøtteteam. Kærhuset er desuden VISO-leverandør, og har medarbejdere med et højt fagligt niveau, der løbende udvikles gennem de fælles faglige dialoger med ledelse og kollegaer. VISO-leverandører indgår som en del af den nationale Videns- og Specialrådgivningsorganisation på det sociale område. VISO tilbyder både intern rådgivning i kommunen og eksternt til andre kommuner.

Det er Socialtilsyn Midt, der fører tilsyn med kvaliteten af arbejdet, og institutionen fik ved seneste tilsyn en flot vurdering. Kærhuset har en tværfagligt sammensat medarbejdergruppe og ønsker at bruge de forskellige fagligheders bidrag bedst muligt til gavn for borgerne. Medarbejderne arbejder fleksibelt ud fra borgerens behov, og alle løfter i flok og gør det nødvendige for at sikre borgerne de bedst mulige vilkår. Det handler også om at skabe rammer, hvor borgerne får øje på egne potentialer og bruge dem bedst muligt, så de får så selvstændigt og meningsfuldt et liv som muligt.

Du forventes at komme til stillingen med relevant ledelseserfaring, et udpræget fokus på borgeren og med både indsigt og faglighed til at samle, sprede og inspirere. Samtidig bliver du en del af Lemvig Døgncenter og det samlede Handicap- og Psykiatriområde i Lemvig Kommune, der består af to centerledere og syv afdelingsledere. Du vil referere direkte til centerlederen for Lemvig Døgncenter.

Handicap- og Psykiatriområdet i Lemvig Kommune fik i 2021 en ny organisering efter en fælles involverende proces. Organisationen er stadig ved at finde på plads, og du vil få gode muligheder for at bidrage i den proces. Der er en vilje til at lykkes og stor opmærksomhed på, hvad det kræver af både tvivl og handlekraft for medarbejderne at kunne møde borgerne fleksibelt i deres konkrete behov. Det kræver noget særligt, og vi værner om både ledere og medarbejdere med mod til at handle selvstændigt og tilpas fleksibelt, så der samtidig holdes fast i det fælles faglige fundament.

Opgaven
Din opgave i hverdagen er den daglige ledelse af Kærhuset med de løbende tætte dialoger med både medarbejdere, borgere og pårørende. Du lykkes godt i opgaven, hvis du med lige dele erfaring og nysgerrig interesse kan:
  • Omsætte den bedste faglige viden til praksis i institutionen og den samlede organisation.
  • Understøtte gode faglige dialoger i institutionen og i den fælles ledergruppe.
  • Forstå betydningen af godt samarbejde med de pårørende og det omgivende samfund, herunder rammerne i en politisk ledet organisation.
  • Bidrage til arbejdet ud fra den rehabiliterende og helhedsorienterede tilgang med udgangspunkt i konkrete SMART-mål og dokumentation af arbejdet.
  • Værdsætte tvivlens gave i beslutningerne, se dig selv udefra og inddrage forskellige perspektiver i de endelige beslutninger.
  • Skabe sikkert-nok handlerum og rum for, at medarbejderne handler selvstændigt og selv tager lederskab i det konkrete arbejde med borgerne.
  • Understøtte dialoger, så kollegial feedback og forskellige faglige perspektiver anerkendes og ses som vejen til at fastholde og udvikle det faglige niveau og kvaliteten af arbejdet.


Dit engagement og dine ambitioner på egne og andres vegne er afgørende, hvor du skal være inspireret af muligheden for at bidrage til borgernes trivsel og udvikling gennem dine medarbejdere, din centerleder og øvrige lederkollegaer. Du skal have indsigt i egne styrker og kunne se mulighederne i institutionen, og hvordan du bedst får dem i spil.

Du kommunikerer anerkendende og ressourceorienteret og er i stand til at få andres kompetencer bedst mulig i spil og herigennem også sikre uformelt følgeskab. Du har ledererfaring og relevante faglige erfaringer med en uddannelsesmæssig baggrund på det sundhedsfaglige eller pædagogiske område. Din ledelsesmæssige erfaring må meget gerne være suppleret med en mere teoretisk lederuddannelse.

Ansøgning
Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest mandag den 31. januar 2022 og glæder os til at læse, hvad der særligt optager dig i ledelsesopgaven, og hvordan du ser dig selv i opgaven som ny afdelingsleder for Kærhuset og kilde til faglig inspiration for medarbejderne.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte centerleder Maria Lund Madsen på 9663 1605 eller mobil 6180 5666. Her kan du også indtale en besked, så Maria kan ringe tilbage.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med baggrund i ansøgerens kvalifikationer efter principperne i ny løn.

Læs mere om Kærhuset og Lemvig Kommune på www.lemvig.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Lemvig.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Lemvig
  • Mandag den 31. januar 2022

Lignende jobs

  • Vedligeholdschef

    VedligeholdschefSammen med dit stærke team af erfarne vedligeholdsteknikere og i tæt samarbejde med produktionen sikrer du høj ydelse på den moderne maskinpark. Teknologien er i konstant udvikl..
    • Øvrige
    • Sunds
    Få mere info
  • Elever til Social- og sundhedsuddannelserne til Le...

    [xxxxx] søger elever til Social- og sundhedsuddannelserne med uddannelsesstart 11. januar 2025. Har du i forvejen en afsluttet Social- og Sundhedshjælperuddannelse vil uddannelsesstart vær..
    • Øvrige
    • Lemvig
    Få mere info
  • Kollega til Bygningsvedligehold

    Er du klar til en varieret arbejdsdag og trives du i et miljø, hvor kvalitet og det gode håndværk altid er i fokus? Så er det dig, MASCOT leder efter.Det, du skal laveVi tilbyder en alsidig..
    • Øvrige
    • Engesvang
    Få mere info
  • Tekniker til vedligehold og driftssupport, eftermi...

    Er du problemløser med flair for både mekanik og elektronik? Vil du være en del af et engageret team, hvor ingen dage er ens? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores serviceteam!Vi s..
    • Øvrige
    • Engesvang
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Lemvig

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Lemvig over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Lemvig over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 3
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 2
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 6
21. august 2024 8
20. august 2024 8
19. august 2024 6