Supporter til nystartet Manufacturing Development pak afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

Vil du være en del af en nyetableret Manufacturing Development pakke afdeling i rivende udvikling?

Afdelingen er nyetableret og er en del af Manufacturing Development i Oral Finished Products (OFP).

Vi beskæftiger os med ’primær pak’ af tabletter til kliniske fase III studier, samt forberedelse af pakkeprocesser til en masse nye spændende produkter, der er på vej fra kliniske fase I og fase II studier.

At blive klar til nye produkter er en væsentlig del af vores ansvar, og det vil fremadrettet fylde mere i hverdagen. Afdelingen består af et operatør/teknikker team og et support team. Vi pakker på en blisterlinje og en dumalinje.

Vi skal i det kommende år implementere mindst to nye pakkelinjer, en blister- og en dumalinje. Samtidig skal vi flytte til en ny bygning, på sitet, hviket betyder, at vi pt. arbejder meget projektorienteret. Det er en stor og spændende opgave, så hverdagen bliver alt andet end kedelig.

Stillingen

Dit primære fokusområde vil være at forberede produktioner på vores blister- eller duma linje og supportere produktionen under afviklingen.

Produktionerne kan være på vores kendte fase III processer, men også være på helt nye processer til de nye projekter. Vi er tidligt involveret i de nye projekter for at være med til at udvikle en stabil GMP pakke proces.

Du vil være med til at implementere den udviklede proces under GMP samt planlægge og gennemføre kampagnen. Planlægning omfatter tæt samarbejde med procesejeren og den udstyrsansvarlige for at sikre, at processen kan køres på vores udstyr. Udover dette, omfatter det opgaver som udarbejdelse af produktionsforskifter og SOPer såvel som planlægning og afvikling af processen under GMP.

Behandling af almindelige afvigelsessager og ændringssager samt koordinering af større afvigelser ligger ligeledes i stillingen.

Du skal have evnen til at kunne rumme mange forandringer og informationer i hverdagen samt arbejde i et miljø med mange stakeholders og samarbejdspartnere i forskellige afdelinger. Du har desuden lysten til at sætte dig ind i, hvordan komplekst pak-udstyr virker.

Vi har stor fokus på optimeringer og din opgave biver derfor også at optimere og forbedre det produktionssetup vi har i dag. Det betyder, at du vil være med til at udarbejde og drive forbedringsforslag samt løse de udfordringer, der måtte opstå undervejs.

Kvalifikationer

  • Kandidatgrad (B.Sc., M.Sc.) indenfor farmaci, kemi, biologi eller lignende
  • Et solidt GMP-mindset og arbejder gerne efter LEAN-principper
  • En struktureret tilgang til ting og nemt ved at skabe overblik
  • Gode kommunikationsevner
  • Taler dansk og kan kommunikere på engelsk

Erfaring inden for primær pak eller generel erfaring med produktion, gerne til kliniske studier, vil være en fordel, men er ikke en nødvendighed. Da vores pakke proces er meget centreret omkring udstyret, så er det en fordel, hvis du har flair for det tekniske på udstyr.

Derudover foretrækker du at arbejde i et dynamisk og foranderligt miljø og formår at træffe hurtige beslutninger, uden at kompromittere kvalitet eller aftalte leverancer. Du er med dine gode kommunikationsevner i stand til at samarbejde med forskellige medarbejdergrupper såsom teknikere, kemikere, operatører og ledere samt fagpersoner på tværs af organisationen.

Job hos Novo Nordisk

I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Du får fornøjelsen af at arbejde sammen med usædvanligt talentfulde kollegaer, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Manager Julie Andersen på tlf. +45 3079 5275

Vi indkalder til samtaler løbende og lukker annoncen, så snart vi har fundet den rigtige kandidat.

Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere.

Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.

Print job Send to e-mail


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Måløv

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøchef - NCC Infrastructure DK, Søborg

    Fri kontakt
    Vil du lede arbejdsmiljøindsatsen i en virksomhed, hvor sikkerhed står øverst på dagsordenen? Er arbejdsmiljø en del af dit DNA? Brænder du for at motivere og lede mennesker? Kan du skabe forandring igennem din ledelse?
    • Øvrige
    • Søborg
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Måløv

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Måløv over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 12
6. september 2024 12
5. september 2024 12
4. september 2024 11
3. september 2024 11
2. september 2024 11
1. september 2024 15
31. august 2024 15
30. august 2024 16
29. august 2024 15
28. august 2024 14
27. august 2024 13
26. august 2024 13
25. august 2024 13
24. august 2024 13
23. august 2024 11
22. august 2024 12
21. august 2024 13
20. august 2024 13
19. august 2024 14
18. august 2024 16
17. august 2024 16
16. august 2024 14
15. august 2024 14
14. august 2024 12
13. august 2024 13
12. august 2024 11
11. august 2024 12
10. august 2024 13
9. august 2024 14
8. august 2024 13