Bliv studentermedhjælper i Dansk Standard og vær med til at forme fremtidens standarder inden for det elektrotekniske...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Nordhavnen

Har du lyst til at udvikle dine faglige kompetencer inden for det elektrotekniske område, og er du interesseret i innovation inden for dit fag, så er du måske den studentermedhjælper, vi søger.

Dansk Standard søger en studerende fra en elektroteknisk uddannelse, der har lyst til og mod på at arbejde med sit fagområde på en ny og spændende måde. Du vil beskæftige dig med opgaver af forskelligartet karakter, dog fortrinsvist med et fagligt præg. Arbejdstiden er cirka 12-15 timer ugentligt og er fleksibel i forhold til studie og eksamensperioder.

Du bliver en del af afdelingen for International Politik og Kursus i Dansk Standard, hvor vi er syv medarbejdere. Afdelingen har til opgave at understøtte Dansk Standard i forhold til vores internationale organisationer samt på en række faglige områder.

Om jobbet

Du vil som studentermedhjælper være med til at understøtte udviklingen inden for det elektrotekniske område, primært overfor danske interessenter, men opgaver af international karakter kan også forekomme. Du arbejder på tværs af organisationen, da de elektrotekniske kompetencer er fordelt over flere afdelinger. Dit arbejde vil foregå i tæt samarbejde med din mentor i afdelingen, der sikrer fokus på din personlige og faglige udvikling, samtidig med at dine kompetencer, styrker og erfaringer kommer bedst muligt i spil.

Du bliver del af et team, der løser en bred vifte af opgaver, blandt andet inden for internationalt samarbejde, udviklingsarbejde, interessentvaretagelse, kontakt til styrelser, ministerier og vidensmiljøer mv.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

  • Faglig og administrativ assistance til standardiseringsudvalget for elektriske installationer (S-564)
  • Vedligehold og opdatering af hjemmesiden for det elektroniske område, herunder den nyudviklede FAQ
  • Opgaver med opsamling af viden i forhold til kundekontakter
  • Ad-hoc opgaver i forbindelse med opdatering af den samlede pakke af el-installationsstandarder (el-håndbogen)
  • Faglige opgaver i forbindelse med produktudvikling af standarder i XML-format
  • Bistand til udarbejdelse af kursusmateriale mm.
  • Anden assistance til afdelingens øvrige faglige medarbejdere samt til det elektrotekniske team.

Stillingen refererer til afdelingschefen for International Politik og Kursus.

Om dig

Vi forestiller os, at du har læst minimum et par år på en relevant uddannelse, fx el-installatør, elektroingeniør, diplom- eller civilingeniør (stærkstrøm), maskinmester eller anden relevant uddannelse inden for det elektrotekniske område.

Du er en person, der besidder et højt drive og har en naturlig nysgerrighed for dit fagområde, som du er ivrig efter at bringe i spil i et relevant studiejob. Du har gode kommunikative evner både mundtligt og skriftligt og har en veludviklet sans for orden og systematik. Du tør tage ansvar og har lysten til selvstændigt at drive opgaverne i tæt samarbejde med dine kolleger. Desuden er du en social person, der er god til at samarbejde og sætter en ære i at give kunderne en god service.

Du skal være interesseret i at arbejde med dit fag på en ny måde og have godt kendskab til IT-systemer, gerne programmering eller app-udvikling.

Om Dansk Standard som arbejdsplads

Dansk Standard er en arbejdsplads med et dynamisk, uformelt og specialiseret miljø, hvor der er stor mulighed for udvikling, ansvar og indflydelse. Vi er omkring 170 medarbejdere med mange forskelligartede kompetencer. Vi bor på toppen af Portland Towers i Nordhavn og spiser i en svanemærket kantine.

Vi gør alt for at balancere et udfordrende og spændende job med familie- og fritidsliv. Vores kultur er præget af holdånd, tillid, frihed under ansvar og respekt for den enkelte medarbejder. Vi har desuden et aktivt socialt liv med sportsklub og kajakker nede på molen og meget andet.

Er jobbet noget for dig?

Er du interesseret i stillingen skal du sende din ansøgning og CV via nedenstående link hurtigst muligt. Ansøgningsfristen er 31. juli 2021, og forventet opstart er medio august.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordhavnen.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Nordhavnen
  • Lørdag den 31. juli 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Nordhavnen

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Nordhavnen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Nordhavnen over tid

Dato Alle jobs som øvrige
3. juli 2024 6
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 6
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 6
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 7
12. juni 2024 7
11. juni 2024 7
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 6
5. juni 2024 7
4. juni 2024 7
3. juni 2024 7