Medarbejdere til beskæftigelsesafdelingen i Nyborg Fængsel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nyborg

Har du lyst til at gøre en forskel for indsatte i Kriminalforsorgen, hvor vi har fokus på at bringe mennesker sikkert videre til et liv uden kriminalitet? Så er stillingen måske noget for dig.

Nyborg Fængsel søger et antal medarbejdere til fængslets beskæftigelsesafdeling. Der er tale om fuldtidsstillinger og de er ledige til besættelse snarest muligt.
Hvis du ikke i forvejen er uddannet værkmester eller fængselsbetjent vil du skulle gennemgå Kriminalforsorgens værkmesteruddannelse og så vil ansættelse være ved uddannelsesstart den 1. april 2023.

Om jobbet:
Stillingerne tilbyder et meget spændende arbejde med masser af udfordringer, engagerede og fagligt dygtige kolleger. Meningsfuld beskæftigelse under afsoningen af en fængselsstraf er et af de resocialiserende tiltag, de indsatte tilbydes.

Beskæftigelsen i Nyborg Fængsel rummer følgende værksteder: grafisk værksted, syværksted, pakkeri, kafferisteri, træværksted og montageværksted. Cellearbejde er ligeledes en beskæftigelsesform.

Du indgår i fængslets beskæftigelsestilbud.

Du skal kunne skabe engagement og motivation for beskæftigelse hos de indsatte, mens de afsoner i Nyborg Fængsel, under de rammer der er i et lukket fængsel.

Det betyder blandt andet, at du i den daglige drift skal sikre, at de indsatte tilegner sig kompetencer og erfaringer, til brug på ordinære arbejdspladser efter afsoning.

Som en del af beskæftigelsen vil du indgå i et team af værkmestre med forskellige fagligheder. Der stilles krav om stor grad af fleksibilitet og fokus på optimal fordeling af ressourcer ift. værkmestrenes samlede opgave.

De daglige arbejdsopgaver består hovedsageligt af:

  • Motivering, støtte og fastholdelse af de indsatte i et arbejdsforløb
  • Beskæftigelse og kompetenceudvikling af de indsatte gennem en høj grad af relationsarbejde
  • Beskæftigelse af de indsatte på fængslets værksteder og afdelinger
  • Via relationsarbejdet at bidrage til de indsattes sagsbehandling i samarbejde med fængslets socialrådgivere og fængselsbetjente
  • At bidrage til et miljø med læring og udvikling for øje

Vi forventer, at du:

  • Har en bred faglig erfaring med beskæftigelse
  • Er kreativ med ideer til alternativ beskæftigelse
  • Er engageret, ansvarsbevidst og har en positiv indstilling og godt humør
  • Kan bevare overblikket i en travl hverdag samt omgås mange mennesker med forskellige færdigheder
  • Er god til at lære fra dig i et samspil med de indsatte
  • Kan motivere de indsatte på meget forskellige niveauer
  • Trives i den daglige omgang med de indsatte og evner at motivere de indsatte til beskæftigelse
  • Møder de indsatte med respekt, nærvær og tydelighed
  • Kan samarbejde på tværs i institutionen med andre faggrupper, herunder være fleksibel i forhold til afløsning på øvrige arbejdspladser og belægsafdelinger i fængslet

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Tjenestemandsloven og lønindplacering sker i henhold til lønaftalen mellem Kriminalforsorgen og Fængselsforbundet i Danmark og principperne i Ny Løn. Stillingerne er indplaceret i løngruppe 2.

Arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer ugentligt og stillingen er til besættelse snarest muligt og hvis du ikke i forvejen er værkmester eller fængselsbetjent vil ansættelse være 1. april 2023 i forbindelse med uddannelsesstart.

Ansættelsesområdet er Justitsministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdspladsen er beliggende i Institution Nyborg, Nyborg Fængsel, Vindingevej 36, 5800 Nyborg.
Hvis du ikke i forvejen er ansat som uniformeret tjenestemand i Kriminalforsorgen vil skulle uddannes værkmester. Uddannelsen tager 2 år, hvor du størstedelen af tiden arbejder i Nyborg Fængsel. Der vil være skoleophold på Kriminalforsorgens Uddannelsescenter i Birkerød eller Møgelkær. Du får løn under hele uddannelsen.

Du kan læse mere om jobbet som værkmester i Kriminalforsorgen her: Værkmester - Kriminalforsorgen

Du kan læse mere om optagelseskrav, herunder fysiske krav og studiekrav, som er de samme som på fængselsbetjentuddannelsen her: Bliv fængselsbetjent | Vi arbejder for mennesker og samfund (blivfaengselsbetjent.dk)

Om arbejdspladsen:
Institution Nyborg er én af Kriminalforsorgens institutioner og består af Nyborg Fængsel, der et af landets 5 lukkede fængsler. Nyborg Fængsel har aktuelt en kapacitet på ca. 330 pladser – heraf 98 pladser i et særskilt arrestafsnit. Fængslet har cirka 230 medarbejdere, hvoraf 130 medarbejdere er fængselsbetjente i turnustjeneste. Foruden fængselsbetjente er der ansat civile medarbejdere med forskellige faglige baggrunde såsom socialrådgivere, sygeplejersker, fængselspræst, administrative medarbejdere, lærere og håndværkere.

Hvis du i forvejen er tjenestemand skal du senest den 1. december 2022 have uploadet en bedømmelse fra din chef.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.
Har du yderligere spørgsmål til stillingerne kan du kontakte fungerende enhedschef Michael Wikkelsøe på tlf. 7255 9760 eller enhedsleder Janne Jensen på tlf. 7255 9742.

Spørgsmål om uddannelsesforløb og optagelseskrav kan rettes til HR konsulent Dion Christensen på telefon 7255 4745.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Nyborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Nyborg
  • Fredag den 25. november 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i Odense

    Vil du gøre en forskel for unge, der er vokset op i en familie med misbrug? Og har du lyst til at blive en del af et engageret fællesskab af professionelle frivillige, hvor du får både erfaring, su..
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info
  • Øvrige i Odense

    Are you experienced in design and construction of new production facilities? Do you have strong communication skills and a solid technical background? Are you ready to transform technical knowledge..
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info
  • Øvrige i Odense

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info
  • Øvrige på Fyn

    Kom og leg med osVi søger en 30 timers stilling i børneterapeut-gruppen, da vi har tilgang af nye opgaver - her i blandt hjemtagelse af specialrådgivningsopgaven samt Fremtidens Skole [xxxxx]
    • Øvrige
    • Fyn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Nyborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Nyborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Nyborg over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 9
1. juli 2024 9
30. juni 2024 9
29. juni 2024 9
28. juni 2024 11
27. juni 2024 11
26. juni 2024 10
25. juni 2024 10
24. juni 2024 10
23. juni 2024 10
22. juni 2024 10
21. juni 2024 10
20. juni 2024 10
19. juni 2024 7
18. juni 2024 7
17. juni 2024 7
16. juni 2024 8
15. juni 2024 8
14. juni 2024 7
13. juni 2024 8
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 8
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 7
3. juni 2024 7
2. juni 2024 7