Enhedsleder til Renbæk Fængsel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skærbæk

Institution Sydvestjylland, Renbæk Fængsel, søger en enhedsleder, som vil få en primær placering i den åbne del af fængslet, der med blik på tværs af institutionen kan være en stærk faglig leder over for medarbejderne. Stillingen er til besættelse 1. maj 2022 eller snarest muligt herefter.


Om stillingen:
Du skal som enhedsleder på Renbæk Fængsel i samarbejde med ledelsesteamet medvirke til at sikre drift og målopfyldelse i enheden gennem din faglige ledelse på en måde, så det hænger sammen med strategien. Du vil blive enhedsleder med et særligt fokus på sagsbehandling på tværs af fængslet, og du vil referere til enhedschefen i åben afdeling.

Du skal i hverdagen være faglig sparringspartner for dine medarbejdere og skabe tværgående sammenhæng mellem enhedens mange forskellige fagligheder og differentierede arbejdsopgaver. Derfor vægter vi din faglige ledelse højt.

Arbejdsopgaverne vil være følgende:

  • Ansvar for fængslets generelle sagsbehandlingshåndtering
  • Sikre implementering, udvikling og opfølgning af aktiviteter i afdelingen
  • Beskæftige dig med driftsledelse i fængslet
  • Sammen med de øvrige enhedsledere skulle varetage tværfaglige opgaver
  • Medvirke til at skabe jobberigelse og trivsel hos personalet i deres daglige arbejde
  • Medvirke til at informationer videreformidles mellem ledelse og medarbejder
  • Sørge for at give faglig sparring til medarbejderne og skabe sammenhæng mellem de mange forskellige fagligheder i fængslet
  • Sikre og optimere driften i afdelingen gennem planlægning, målsætning, ressourcestyring, prioritering og opfølgning i samarbejde med det øvrige ledelsesteam

Hvem er du?
Du formår at udvise integritet og gennemslagskraft, og derigennem går du foran som rollemodel for medarbejderne. Du formår at styre sikkert samtidig med, at der kontinuerligt bliver taget hånd om udviklingsopgaverne og tiltag fra institutionsledelsen, som du skal medvirke til at implementere i driften.
Du har en relevant uddannelse, og du kan i øvrigt arbejde selvstændigt og struktureret. Du kan samarbejde med mange forskellige aktører og har gode kommunikationskompetencer.

Det er forventeligt, at du har eller påtænker at gå i gang med en relevant lederuddannelse, og at du fortsat ønsker at udvikle og dygtiggøre dig som leder.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge, men det er en fordel med erfaring fra Kriminalforsorgen.

Vi forventer ydermere, at du:

  • Kan sætte tydelige mål og rammer for udviklingen af det faglige arbejde
  • Kan udøve faglig ledelse med engagement og tillid samtidig med, at du bevarer overblikket
  • Har højt fokus på trivsel og det gode arbejdsmiljø
  • Bidrager aktivt til fastholdelsen af det gode ledelsesteam og går loyalt ind for fællesskabets beslutninger og værdier
  • Har et godt engagement
  • Kan nedbryde mål til konkrete arbejdsopgaver og står på mål for de beslutninger institutionsledelsen melder ud
  • Opsøger ny viden og formidler denne aktivt i institutionen
  • Kan trives i en travl hverdag

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til tjenestemandsloven for allerede uniformerede ansatte tjenestemænd i Kriminalforsorgen. Alternativt efter relevant gældende overenskomst eller individuel kontrakt afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund sammenholdt med stillingsindholdet.

Aflønning sker efter principperne i Ny Løn. Hvis du i forvejen er uniformeret tjenestemand, sker ansættelsen som tjenestemand i henhold til Tjenestemandsloven og lønindplaceringen sker i henhold til lønaftalen mellem Kriminalforsorgen og Fængselsforbundet i løngruppe 6, og der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Ansættelsesområdet for tjenestemænd er Justitsministeriet med tilhørende institutioner. For overenskomstansatte/individuelt ansatte er ansættelsesområdet Kriminalforsorgen. Arbejdsstedet er indtil videre Institution Sydvestjylland med Renbæk Fængsel, Renbækvej 12, 6780 Skærbæk som primært tjenestested.

Stillingen er en fuldtidsstilling og ønskes besat pr. 1. maj 2022 eller snarest derefter.

Du er ikke omfattet af reglerne om højeste arbejdstid (tjenestetid). Som udgangspunkt er din arbejdstid 37 timer om ugen, og du har pligt til at påtage dig merarbejde.

Hvem er vi?
Institution Sydvestjylland består af Renbæk Fængsel, Esbjerg arrest samt KIF Esbjerg – aktuelt består institutionen endvidere af Sønderborg arrest, Aabenraa arrest, Haderslev arrest samt KIF Haderslev.
Renbæk Fængsel ligger i Sønderjylland 10 km øst for Skærbæk. Der er 204 pladser, heraf 134 åbne fængselspladser og 70 lukkede pladser. Fængslet modtager afsonere fra hele landet. I det åbne fængsel modtages især afsonere fra Syd- og Sønderjylland.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest den 18. marts 2022.

Som tjenestemand skal du senest den 24. marts 2022 tillige have uploadet en bedømmelse fra din nærmeste leder.

Vi forventer at holde samtaler den 23. marts 2022. Samtalerne bliver afholdt i Renbæk Fængsel.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Det er ligeledes en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelse gennem hele din ansættelse. Sagsbehandlingstiden for dette er typisk 1-2 måneder.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe billedidentifikation f.eks. pas eller kørekort. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Enhedschef Lars Lund, tlf. 7240 3006.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Skærbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Skærbæk
  • Fredag den 18. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Skærbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Skærbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Skærbæk over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1