Forbereder til Volkswagen Gladsaxe - En del af Semler Mobility

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Vil du være bindeleddet mellem flere af vores afdelinger og med dit overblik og administrative styrke være én af nøglerne til, at vores kunder på eftermarkedet får den bedste oplevelse? Har du en baggrund inden for bilbranchen som tekniker, servicerådgiver eller reservedelsrådgiver og ønsker nu en stilling med fokus på driftsplanlægning, tilbudsgivning og gode kundeoplevelser? Så er du måske vores nye kollega!

Om stillingenI din tværfaglige rolle som forbereder bliver din vigtigste opgave at sikre, at det bookede arbejde på vores kunders biler er korrekt, og at alle detaljer er på plads, før kundes fremmøde og arbejdet på bilen går i gang. Du får stor indsigt i hele vores forretningsdrift og rig mulighed for at have indflydelse processer i vores planlægning og forberedelse.Du har dermed en vigtig rolle, hvor du sørger for, at arbejdet forløber på den bedste måde og understøtter en glidende proces med tilhørende høj kundetilfredshed. Med dit fokus og flair for struktur er du med til at dine kollegaer på værkstedet og eftermarkedet bliver spillet gode, og vi får de bedste forudsætninger for at sikre kundetilfredshed og effektivitet i sammenspil. Rollen har en stor berøringsflade, både kunder som kollegaer. Derfor er kommunikation og formidling en stor del af rollen.

I dit arbejde vil du fokusere på, at alle forudsætninger er til stede for, at vores ordrer bliver løst korrekt og på den mest effektive måde. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:
  • Afdække bilens servicehistorik, oprette serviceskemaer og behovet for reservedele til service og andre arbejdsopgaver
  • Sikre korrekt løsning af opgaverne samt estimere / planlægge opgaven ud fra tid og pris
  • Aktivt være i dialog med kunderne, hvis en opgave / aftale skal ændres eller tilrettes. Eller hvis der er spørgsmål som bør afklares inden arbejdet påbegyndes
  • Booking af diverse opgaver i vores planlægnings system
  • Hvem er du?Som vores nye kollega i teamet er du motiveret af at få driften til at forløbe effektivt og problemfrit for dine kolleger samt forretningens kunder.Du er god til at holde overblik og tager proaktivt ansvar for hver opgave.Du føler det motiverende at sikre, at alle sager overleveres på den bedste måde, med det bedste resultat for alle involverede. Samtidig finder du energi i at klæde kunden på til forløbet og ser vigtigheden i et gnidningsfrit værkstedsbesøg for kunden.Vi forestiller os, at du har kendskab til arbejdsgangene i en bilforretning og muligvis viden om teknikken i biler. Du har fra dine tidligere stillinger erfaring med at have ansvar for dine egne sager.Om osVolkswagen Gladsaxe er en del af Semler Gruppen, som har over 100 års erfaring inden for import og salg af biler, og består af mere end 3.400 medarbejdere. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. Det kræver at vi er dedikeret og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag.Du vil blive en del af en stor veletableret organisation med mange gode kolleger, velordnede forhold og en lang række personalegoder uderover løn som er overensstemmelse med dine kvalifikationer og en attraktiv pensionsordning og sundhedssikring.Lyder dette som noget for dig?Ansættelsesstart er hurtigst muligt, og vi afholder derfor samtalerne løbende.Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Lasse Bro Nielsen på [email protected]Vi glæder os til at høre fra dig!

    Stærke værdier forener os på tværsSom ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 2800 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på.Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

    Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Søborg

    Lignende jobs

    • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

      Fri kontakt
      Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
      • Øvrige
      • København Ø
      Få mere info
    • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

      Fri kontakt
      Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info
    • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

      Fri kontakt
      Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info
    • Floor Manager - Flagship Store

      Fri kontakt
      Floor Manager - København. Profil Optik åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt ved Nørreport i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Søborg

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige i Søborg over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    1. oktober 2024 63
    30. september 2024 67
    29. september 2024 62
    28. september 2024 62
    27. september 2024 61
    26. september 2024 58
    25. september 2024 54
    24. september 2024 53
    23. september 2024 53
    22. september 2024 56
    21. september 2024 56
    20. september 2024 55
    19. september 2024 56
    18. september 2024 55
    17. september 2024 58
    16. september 2024 57
    15. september 2024 60
    14. september 2024 60
    13. september 2024 60
    12. september 2024 56
    11. september 2024 57
    10. september 2024 57
    9. september 2024 56
    8. september 2024 56
    7. september 2024 56
    6. september 2024 58
    5. september 2024 60
    4. september 2024 61
    3. september 2024 57
    2. september 2024 59
    1. september 2024 64