Rekrutteringsfirma

CAPEX

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søndersø

- reference til Supply Chain Director

Orkla Danmark
Sømarksvej 31
5471 Søndersø

www.orkla.dk

VIRKSOMHEDEN

Orkla-koncernen er en af de største leverandører af mærkevarer og koncepter til dagligvarehandelen, bagerier, kantiner og apoteker i Norden, Baltikum og i udvalgte lande i Centraleuropa samt i Indien.

Orkla er børsnoteret i Oslo, hvor koncernen også har sit hovedsæde. I 2020 havde Orkla-koncernen en omsætning på omkring 34 milliarder DKK og beskæftigede over 18.000 medarbejdere. 

Nogle af Orklas mærkevarer i Danmark er KiMs, Havrefras, Beauvais, Naturli’, Den Gamle Fabrik, Bähncke, HUSK, Futura, Jordan, Livol, Möller’s Tran, UniKalk og Odense Marcipan. Orkla-selskaberne i Danmark samarbejder med kunder inden for blandt andet dagligvarer, foodservice/Out of Home, apoteker, bagerier og fødevareindustrien.

Orkla-selskaberne i Danmark omsatte samlet for 3,4 milliarder DKK i 2019 og beskæftiger omkring 1.600 medarbejdere fordelt på kontorer og fabrikker i hele landet fra Vallensbæk og Odense til Thisted og Randers.

Pr. 1. marts 2021 blev to af Orklas succesfulde forretninger i Danmark lagt sammen, så Orkla Foods Danmark og Orkla Confectionery & Snacks Danmark fremover opererer med én samlet ledelse under navnet Orkla Danmark.

Gennem sammenlægningen styrker Orkla sin position i Danmark som ledende dansk fødevare -og snacksleverandør, og de to nu sammenlagte virksomheder står for lidt under 2 milliarder DKK af den samlede danske omsætning i 2019.

Orkla Danmark er dermed en større og mere slagkraftig enhed, som er endnu bedre rustet til at imødekomme krav og forventninger fra fremtidens forbrugere, kunder og medarbejdere.

For at sikre en fortsat stærk og proaktiv Supply Chain-organisation, leder vi nu efter en stærk Projektleder, der vil blive involveret i projekter på alle sites i Orkla Danmark.

STILLINGEN

Supply Chain-aktiviteterne i Orkla Danmark er samlet under én ledelse, der har et primært fokus på kontinuerlige forbedringsprojekter og langsigtede initiativer, der skal skabe en effektiv Supply Chain med et sikkert arbejdsmiljø, en høj kvalitetsstandard og en best-in-class effektivitet.

Derfor ønsker de at styrke Supply Chain-organisationen med en stærk Projektleder, som kan bidrage til opnåelse af ovennævnte målsætning.

OPGAVEN

Den nye Projektleders primære opgaver bliver at lede projekter – store som små – igennem hele værdikæden og sikre at projekterne gennemføres iht. den overordnede masterplan.

Projekternes kompleksitet vil variere og kræve et effektivt tværorganisatorisk samarbejde. Interessenterne vil kunne omfatte såvel koncernens forretningsområder, som de lokale organisationer i Skælskør, Søndersø eller Kolding.

Øvrige opgaver vil omfatte:

  • Forberedelse, design af løsning, forhandling med og udvælgelse af maskinleverandører, risikovurdering og -minimering, levering og evaluering af projektet.
  • Udarbejdelse af præsentation til styregruppe, stakeholder management og dokumentation af projekt.
  • Deltagelse i forbedringsprojekter, i tæt samarbejde med den lokale Supply Chain ledelse.
  • Deltage i udarbejdelsen af masterplan og capex-plan for alle produktionssites i Orkla Danmark.

Succeskriteriet i stillingen er, udover levering af det enkelte projekt i henhold til kravspecifikation, budget- og tidsplan, at holde stakeholders orienteret og motiveret igennem hele projektforløbet

KANDIDATEN

Den nye Projektleder er uddannet Ingeniør, og har min. 5 års erfaring fra supply chain og projektledelsesansvar, har indgående kendskab til fødevareproduktion og kan fremvise overbevisende resultater fra større projekter, som man har været ansvarlig for.

Personen vi leder efter skal kunne identificere sig med en organisation, der ønsker at fremme medarbejderes initiativ, og som er i stand til at træffe selvstændige beslutninger.

Desuden skal man holde sine løfter, og bidrage med alternative løsninger og synspunkter, der virker inspirerende på de ”interne” kunder.

Den nye Projektleder kan formentlig beskrives ved følgende:

  • Stor teknologiforståelse og kendskab til produktions- og pakketeknologi.
  • Stor viden indenfor digitalisering og industri 4.0
  • Positiv af sind og god til at kommunikere, lytte og inddrage andre mennesker i projekter.
  • Solid projekterfaring med kendskab til fødevareproduktion, pakketeknologi og emballager.
  • Arbejder struktureret og være en god afslutter (skal følge projekterne helt til afslutning).
  • Stor erfaring med LEAN og være god til at have LEAN tankegangen med i projekterne.

VIRKSOMHEDEN TILBYDER:

En spændende og udfordrende stilling i et travlt, resultatorienteret, men uformelt miljø, hvor konstant udvikling og effektivitet har høj prioritet.

UDDANNELSE

Ingeniør med min. 5 års erfaring med supply chain og projektledelsesansvar.

SPROG

Dansk til fulde i skrift og tale, samt engelsk på forretningsmæssigt niveau i såvel tale som skrift.

IT

Erfaren IT-bruger i Office-pakken og gerne kendskab til SAP.

BOPÆL

Det forventes, at man har eller tager bopæl inden for en times kørsel fra Søndersø.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Søndersø.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Søndersø

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Søndersø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Søndersø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Søndersø over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0