Personalechef - Solrød

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Solrød Strand

Er du god til at koble HR-udviklingsopgaver til de personalejuridiske og personaleadministrative områder, så er det måske dig, der er vores nye HR-udviklingsmedarbejder.

Vi søger en HR- udviklingsmedarbejder, der kan indgå i det strategiske arbejde med rekruttering og i arbejdet med trivsel, nærvær, arbejdsmiljø og andre aktiviteter, der fastholder os som den gode arbejdsplads, vi allerede er.

Om os
Du bliver en del af Personaleafdelingen, hvor vores arbejdsområder spænder bredt over, personalepolitik, personalejura, HR-udvikling, arbejdsmiljø, løn- og personaleadministration. Vi har fokus på løsninger, sikker drift, udvikling og tværfagligt samarbejde. Du får 10 engagerede kolleger, der arbejder sammen om at løse vores mange forskelligartede opgaver på HR-området. Vi arbejder på flere områder tæt sammen med de øvrige stabsafdelinger og på HR-området særligt med Ledelsessekretariatet. Vi har en god og imødekommende kultur, hvor vi sætter stor pris på daglig sparring, humor og sociale relationer.

Dine opgaver
Du vil få ansvar for en række HR-udviklingsopgaver, både som projekter og med udvikling af driften. Du vil få en tæt kontaktflade til direktion, ledere, tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter i hele organisationen. Dine opgaver vil mere konkret bl.a. være:
  • at deltage i det strategiske arbejde med rekruttering og fastholdelse af dygtige medarbejdere
  • at understøtte organisationens ledere og MED-organisation i deres arbejde med trivsel, nærvær og håndtering af sygefravær
  • at koordinere organisationens arbejdsmiljø, som vi gerne vil styrke og udvikle
  • at koordinere TRIO aktiviteter
  • at deltage i personalepolitiske projekter og formulere personalepolitikker
  • at udvikle og deltage i arbejdet omkring kommunens elever
  • konkrete HR-opgaver i samarbejde med vores Ledelsessekretariat.


Om dig
Du har en relevant akademisk HR-uddannelse, (f.eks. cand.merc. HRM eller cand.soc. HRM) og erfaring med at arbejde med HR-udvikling i en offentlig organisation. Du er en dygtig formidler både skriftligt og mundtligt. Du kan lede HR-udviklingsprojekter og evner at koble HR-udvikling til strategi, organisation og implementering. Du samarbejder smidigt på tværs af organisationen. Du har overblik, arbejder struktureret og trives i en travl hverdag med mange forskellige opgaver. Du tager ansvar for hele opgaven, herunder de administrative og praktiske dele.

Du får
  • Et selvstændigt og udfordrende job i en kommune, hvor idéer er velkomne og beslutningsvejene korte
  • Gode muligheder for tværfagligt samarbejde
  • En arbejdsplads med stor fleksibilitet og et godt arbejdsmiljø
  • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.


Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer pr. uge og ansættelsen sker efter overenskomsten for akademikere i kommunerne.

Ansøgning
Send din ansøgning til os hurtigst muligt, og senest den 3. januar 2020 kl. 12:00. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Vi forventer at gennemføre første runde ansættelsessamtaler onsdag, den 8. januar 2020 og anden runde ansættelsessamtaler tirsdag, den 14. januar 2010. Forud for anden samtale skal kandidaterne besvare en personprofiltest.

Hvis du vil vide mere
Du er meget velkommen til at kontakte Personalechef Yvonne Krastrup Husted på telefon 5618 2355 eller e-mail [email protected]

Du kan finde mere information om Solrød Kommune på http://www.solrod.dk/

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Solrød Strand
  • Fredag den 03. januar 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Vikarstilling: barselsvikar planlægger

    Fri kontakt
    Attraktivt barselsvikariat som planlægger til hjemmeplejen Greve. Vores område i Greve har brug for en barselsvikar for vores ene planlægger. Er du SSA eller sygeplejerske og vil du være med til at præge opgaveløsningen, så vores borgere får den bedste pleje og omsorg, så er der en fantastisk mulighed her.
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Solrød Strand over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 5
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 5
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2