Bliver du motiveret af at få organisationen til at lykkes?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Vores teamleder har fået nyt job, og vi søger derfor en ny teamleder til Ledelsessekretariatet. Har du erfaring med ledelsesunderstøttelse, det gode samarbejde på tværs af en stor organisation, og evner du at videreudvikle et arbejdsfællesskab med fokus på sparring og videndeling? Så er her måske en stilling for dig.

Professionshøjskolen Absalon har leveret klare resultater i forhold til ambitionen om at være en stærk regional udviklingspartner. Nu er fokus på at skabe tilsvarende resultater i forhold til ambitionen om fremragende uddannelser. Det kræver en fælles indsats på tværs af organisatoriske grænser.

Din profil
Du skal kunne agere i mange sammenhænge, og det er derfor vigtigt, at du kan kende dig selv i de følgende udsagn:

Dine relationelle kompetencer er helt i top. Til hverdag vil du få en bred samarbejdsflade med medarbejdere og ledere på tværs af Absalon. Din evne til at etablere relationer og samarbejde med mange forskellige kollegaer er helt afgørende. Hvis du lykkes med at opbygge gode relationer, får du en central rolle i organisationen.

Du kan videreudvikle en kultur, som vægter videndeling og sparring. Samarbejde er for dig en motiverende faktor, du ser som en forudsætning for at skabe resultater. Du påtager dig rollen som spillende træner i dit team af ledelseskonsulenter; du skaber rammer som kan fostre videndeling og sparring, du går selv på banen som sparringspartner for ledelseskonsulenterne og du bidrager aktivt i de processer, hvor der er behov.

Du har erfaring med processer i en kompleks organisation. Det ligger dig naturligt at inddrage de relevante dele af organisationen. Du er processtærk og har erfaring med, hvad der kræves for at gennemføre udviklings- og forandringsprocesser i en stor organisation. Du har blik for elementer som procesplanlægning, inddragelse, udvikling og implementering.

Du har ledelsesmæssig erfaring eller et ledelsesmæssigt talent. Du tror på at vejen til gode resultater går gennem at anerkende og udfordre dine medarbejdere professionelt, og du ved, hvornår du skal gøre hvad.

Derudover forventer vi, at du:
  • har erfaring fra et sekretariat, som PA eller lignende
  • kommunikerer enkelt og præcist på skrift
  • har en relevant akademisk uddannelse.


Dine arbejdsopgaver
Dine opgaver fordeler sig overordnet i to dele. Du skal som ledelseskonsulent understøtte direktøren for Pædagogik og Ledelse, samt varetage tværgående opgaver. Samtidig skal du være teamleder for syv løsningsorienterede og engagerede ledelseskonsulenter, der hver især understøtter en centerchef. Du får en vigtig rolle i forhold til at binde organisationen sammen horisontalt og vertikalt, og du udgør lederteamet for Ledelsessekretariatet sammen med sekretariatschefen.

Ledelsesunderstøttelse af direktøren. Opgaverne fastlægges løbende i samarbejde med direktøren, og de kan spænde vidt – fra de lavpraktiske opgaver, som skal sikre at direktørens kalender hænger sammen, til de længevarende strategiske træk. Eksempler på opgaver kan være tovholder på mødeaktiviteter for direktørens chefteam og med eksterne samarbejdspartnere, eller kortlægnings- og analyseopgaver fx i forhold til inddragelse af studerende på Absalon.

Tværgående opgaver. De tværgående opgaver er ikke helt fastlagte og ændrer sig løbende. Det kan fx være udvikling af rammerne for Absalons 11 uddannelsesudvalg eller indgå i arbejdsgruppen for Absalondagen, som er en årlig medarbejderdag for alle Absalons medarbejdere. Det kan også være opgaver koblet til strategisk projekt om studieengagement eller opgaver knyttet til systemejerskabet for Absalons ESDH system.

Teamlederrollen. I din rolle som teamleder er du personaleansvarlig i en matrixorganisation. Du er leder for syv konsulenter, hvis opgaver defineres af Absalons syv faglige centerchefer. Med blik for synergimuligheder på tværs af organisationen, skal du sparre med konsulenterne og udvikle rammerne for, at de bruger hinanden bedst muligt. Du skal have øje for de organisatoriske behov samt bidrage til, at de lykkes bedst muligt. Du skal være proaktiv, se “mellemrummene” i organisationen og sørge for, at der bliver taget hånd om dem, enten af andre eller af dig selv.

Dine kollegaer
Du bliver en del af Ledelsessekretariatet, hvor vi i alt er 16 medarbejdere (14 årsværk). Det er Ledelsessekretariatets målsætning, at vi bidrager til ét samlet Absalon gennem sammenhængende løsninger og gode samarbejdsrelationer. Du kommer til at indgå i et miljø præget af en glad og uhøjtidelig stemning tæt på Absalons øverste ledelse, hvor vi lægger vægt på en god omgangstone og faglig sparring.

Du vil få arbejdsplads i Sorø, hvorfra vi understøtter vores otte lokationer fordelt i Region Sjælland. I 2021 flytter vi til nye spændende rammer i et ny opført campus i Slagelse, helt tæt på stationen. To dage om ugen vil du arbejde fra campus Roskilde.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område, og der er mulighed for at forhandle tillæg.
  • Stillingen er på fuld tid, og vi vil gerne have, at du begynder senest den 1. maj 2020.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte sekretariatschef Nanna Ferslev tlf. 7248 1260
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest den. 8. marts 2020.
  • Vi forventer at afholde samtaler den 16. marts 2020 og den 23. marts 2020.


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Sorø
  • Søndag den 08. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Sorø over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 9
18. september 2024 9
17. september 2024 9
16. september 2024 9
15. september 2024 10
14. september 2024 10
13. september 2024 10
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 7
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 9
25. august 2024 9
24. august 2024 9
23. august 2024 9
22. august 2024 9
21. august 2024 9
20. august 2024 9