Chef for anskaffelse af taktisk radiomateriel og kommunikationssystemer i Forsvaret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Kan du se dig selv som chef for en sektion bestående af ingeniører og militærfaglige eksperter indenfor radioteknologi?

Så har du nu muligheden for at blive den nye chef for kommunikationssektionen i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Om os

Kapacitetsansvarlig Land (KALA) anskaffer, drifter og bortskaffer materiel med udgangspunkt i en sammenhængende operativ, logistisk, teknisk og økonomisk argumentation, som er tilpasset det til enhver tid gældende taktiske, operative, strategiske og politiske behov.

Kommunikationssektionen indgår i Forretningsområde Føringsstøtte, i KALA, og består af otte medarbejdere; en chef, en næstkommanderende og seks tekniske sagsbehandlere med hver deres speciale. Sektionens opgaveportefølje spænder bredt over kommunikationssystemer, taktiske radioer, mobile antenne systemer, batterier, ladere samt positioneringssystemer (GPS).

Sektionen har tradition for en fri og uformel omgangstone med respekt for den enkelte.
Dagligdagen i sektionen er travl og spændende. Vi har en stor berøringsflade med brugere i størstedelen af Forsvaret, Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen, samt med civile leverandører i ind- og udland.

Om stillingen

Som chef for kommunikationssektionen har du ansvaret for anskaffelse, drift og udfasning af sektionens materielportefølje. Du har herunder ansvaret for budgetudarbejdelse og budgetopfølgning på eksisterende materielanskaffelser, og skal bidrage til forsvarets langtidsplanlægning ud fra kendskab til nye materielbehov.

Du løser dine opgaver gennem ledelse og faglig vejledning af dine medarbejdere, og du rådgiver chefen for Føringsstøtte i militærfaglige spørgsmål indenfor operative koncepter relateret til kommunikationsområdet.

Du vil blive en del af et ledelsesteam på fire sektionschefer og en afdelingschef chef, der til sammen driver et velfungerende forretningsområde.

Du skal påregne rejseaktivitet både i ind- og udland for at mødes med samarbejdspartnere og leverandører.

Der vil være gode muligheder for individuel kompetenceudvikling og uddannelse indenfor de, til stillingen, krævede kompetencer.

Om dig

Vi søger både militære og civile kandidater.

Vi forventer ikke du selv er faglig ekspert når du tiltræder, og ud over sektionens egne eksperter, vil du blive støttet af styrelsens øvrige ressourcepersoner indenfor projektledelse, jura og økonomi mv.

Hvis du er militær forventer vi, at du er officer, og har gennemført Videreuddannelsestrin II/Ledere, samt, at du enten har en realkompetence indenfor Forsvarets Føringsstøtte tropper, eller anden relevant teknologisk efteruddannelse indenfor kommunikationsteknologi.

Hvis du søger som civil forventer vi, at du har en bachelor uddannelse eller anden højere uddannelse indenfor kommunikationsteknologi, og det vil være en fordel hvis du har erfaring fra stillinger indenfor Forsvaret eller Beredskabet.

Du har stærke analytiske evner, solid erfaring med personaleledelse af videns medarbejdere samt er god til at opbygge relationer på tværs af fagskel og graderfunktionsniveau.

Derudover behersker du både dansk og engelsk til forhandlingsniveau og er god til at kommunikere på skrift og i tale. Engelsk på niveau 3-3-3-3.

Et kendskab til SAP, PRINCE2, og CAPTIA/KESDH vil være en fordel.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter den enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i staten. Derudover vil der, afhængig af dine kvalifikationer, være mulighed for at forhandle et pensionsgivende kvalifikationstillæg. Der er til stillingen tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Fast tjenestested vil være Ballerup.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du skal kunne sikkerhedsgodkendes til HEM og kunne opretholde denne under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du fået lyst til at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte forretningsområdechef René Toft på telefon 22 98 98 77.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anders Erik Filtenborg på telefon 72 81 91 78.

Ansøgningsfristen er 08. marts 2020. Samtaler forventes afholdt i de efterfølgende uger.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Du anmodes om at vedhæfte relevante dokumenter for uddannelse mv.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) fungerer som materielfagligt videnscenter og logistisk myndighed. I samarbejde med Forsvarskommandoen med underliggende værnskommandoer sikrer FMI rettidig støtte og forsyninger til Forsvarets igangværende operationer i ind- og udland. Det er FMI´s opgave at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materielkapaciteter for alle Forsvarets myndigheder lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til støvler, feltrationer og lommeknive. FMI er en styrelse under Forsvarsministeriet og administrerer ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup
  • Søndag den 08. marts 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Vikarstilling: barselsvikar planlægger

    Fri kontakt
    Attraktivt barselsvikariat som planlægger til hjemmeplejen Greve. Vores område i Greve har brug for en barselsvikar for vores ene planlægger. Er du SSA eller sygeplejerske og vil du være med til at præge opgaveløsningen, så vores borgere får den bedste pleje og omsorg, så er der en fantastisk mulighed her.
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 61
18. september 2024 60
17. september 2024 61
16. september 2024 63
15. september 2024 65
14. september 2024 66
13. september 2024 67
12. september 2024 66
11. september 2024 66
10. september 2024 68
9. september 2024 66
8. september 2024 64
7. september 2024 67
6. september 2024 68
5. september 2024 67
4. september 2024 60
3. september 2024 67
2. september 2024 66
1. september 2024 67
31. august 2024 73
30. august 2024 77
29. august 2024 77
28. august 2024 75
27. august 2024 79
26. august 2024 79
25. august 2024 81
24. august 2024 82
23. august 2024 82
22. august 2024 83
21. august 2024 79
20. august 2024 78