Rekrutteringsfirma

Lead BI & Data Developer til Kemp & Lauritzen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Lead BI & Data Developer til Kemp & Lauritzen


Har du lyst til at tage lead på data warehouse og Power BI i forhold til design, arkitektur og programmering samt lede et mindre team? Motiveres du af at være en aktiv driver i at gøre data tilgængelige og værdiskabende for en større del af forretningen? Og har du lyst til at indgå i et team af dygtige kollegaer med positiv teamånd, der sammen er på en ambitiøs digitaliseringsrejse med en ”Microsoft Cloud First” strategi hos Kemp & Lauritzen (K&L)? Så læs mere her…

Hudson Nordic søger en Lead BI & Data Developer med ansvar for at udvikle rammestrukturerne for data warehouse og Power BI. Du indgår i denne nyoprettede rolle i K&L’s Business Applications og vil sammen med resten af IT deltage i transformationen af IT-landskabet på tværs af hele organisationen. Du bliver en vigtig driver i at migrere data warehouse fra en on-prem-løsning til skyen og vil i den forbindelse kunne ”bygge” et data warehouse næsten fra bunden – og hvor du kan ”lege” med de arkitektoniske beslutninger, som du måske altid har ment er de rette.

Arbejdspladsen er på K&L’s hovedkontor på Roskildevej i Albertslund, og du refererer direkte til IT-direktøren og har ledelse af et par specialister, som primært arbejder med ”front-end” leverancerne i Power BI. Dertil bliver du en del af et stærkt og dynamisk team, der med høj faglighed og god energi sikrer at IT-landskabet i K&L glider effektivt for brugerne i forretningsområderne.

Ny stilling med fokus på rådgivning, design, arkitektur og programmering


I jobbet vil du arbejde med data warehouse og BI, og med andre ord vil du derved kunne bygge og styre arkitektoniske løsninger for datakilder og data, som dine kollegaer og forretningen skal bruge i udviklingen af værdiskabende rapporter og overblik. Du vil deltage i hele processen fra arkitektoniske overvejelser og valg, formulering af behov (i samarbejde med forretningen), design og programmering samt efterfølgende tests, support samt 2nd og 3rd level support.

Udover at være Subject Matter Expert omkring Power BI ift. den tekniske infrastruktur og at have en aktiv rolle i konkrete større projekter såsom migrering fra on-prem til skyen vil nogle af dine andre opgaver være:

  • Oversætte forretningsmæssige krav til tekniske løsninger, der leverer på forretningens forventning om indsigter i performance.
  • Opbygge, vedligeholde og udvikle data warehouse baseret på MS Azure services i samarbejde med Enterprise Arkitekt og Infrastruktur-teamet.
  • Designe ændringer, lave tekniske specifikationer samt planlægge og eksekvere tests.
  • Sikre korrekt anvendelse af data warehouses fysiske set-up (udvikle ETL processer).
  • Deltage i projekter såsom migreringen til Power BI og andre mindre projektopgaver.
  • Lede, udvikle og sikre tæt samarbejde med dine specialister i teamet.

Erfaren udvikler inden for Power BI og med lyst til at arbejde med bl.a. arkitektur


Først og fremmest søger vi ikke nødvendigvis dig, som er ekspert på alle områder. Vi leder efter dig med erfaring fra at bygge best practice BI-løsninger, helst på Microsoft Data Platformen, og gerne med en vis indsigt i andre BI-løsninger samt integration mellem BI og andre systemer. Med andre ord viser du en god bred forståelse for BI’s rolle i et IT-roadmap. Du har selvfølgelig erfaring med SQL.

IT-organisationen hos K&L har en meget stærk teamånd, hvor ingen er bange for at smøge ærmerne op for at hjælpe hinanden. Vi forestiller os derfor, at du har lysten til at samarbejde på tværs af IT-organisationen og forretningen for at finde de bedste løsninger. Du har måske ikke ledelseserfaring, men du er vant til at tage ansvar og lead på dine opgaver og har lyst til at udvikle dig som leder.

I dit arbejde er du systematisk og struktureret og har evnen til selvstændigt at prioritere dine opgaver. Qua dit specialistområde er du selvfølgelig analytisk og kan se strukturer i store datamængder og fra mange datakilder.

Om Kemp & Lauritzen


Kemp & Lauritzen leverer løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl og tilbyder alt fra daglig service til store entrepriser og unikke specialer. Gennem årene har K&L stået for en række af Danmarks største teknikopgaver – fra servicering af Storebæltsforbindelsen til udvikling af driftskoncepter for flere af Danmarks store erhvervsvirksomheder. I alt har K&L 2.700 medarbejdere, hvoraf IT-organisationen består af ca. 27 medarbejdere samt adskillige eksterne konsulenter. IT-organisationen er en essentiel støtte i K&L’s generelle udvikling og vækst ved bl.a. at drive digitalisering og standardisering af systemer og værktøjer.

Lyder dette som noget for dig?


Så tøv ikke med at søge stillingen via knappen ovenfor. Hudson Nordic håndterer rekrutteringen i samarbejde med K&L, og du er velkommen til at kontakte Eva Belter-Andersen eller Camilla Svendsen på tlf. +45 70 27 77 33 for mere information om stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 29.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 1694
17. september 2024 1656
16. september 2024 1633
15. september 2024 1699
14. september 2024 1701
13. september 2024 1731
12. september 2024 1696
11. september 2024 1700
10. september 2024 1685
9. september 2024 1649
8. september 2024 1665
7. september 2024 1671
6. september 2024 1694
5. september 2024 1680
4. september 2024 1651
3. september 2024 1623
2. september 2024 1592
1. september 2024 1644
31. august 2024 1722
30. august 2024 1748
29. august 2024 1715
28. august 2024 1708
27. august 2024 1686
26. august 2024 1661
25. august 2024 1681
24. august 2024 1694
23. august 2024 1708
22. august 2024 1704
21. august 2024 1696
20. august 2024 1688
19. august 2024 1700