Faglig teamleder til byggesag i fremsynet kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Gladsaxe Kommune søger en involverende og nysgerrig faglig teamleder til Byggesag. Du er god til at bringe mennesker sammen, så deres kompetencer og indfaldsvinkler supplerer hinanden, og så de sammen skaber helhedsorienterede løsninger for borgere og erhvervsliv.

Gladsaxe Kommune har vedtaget en ambitiøs arkitekturpolitik, som tager afsæt i et menneskeligt perspektiv, stedsans og verdensmål. Som teamleder får du en central rolle i at implementere målsætningerne fra politikken og omsætte dem i konkrete byggeprojekter sammen med byudviklingschefen og stadsarkitekten, f.eks. i forhåndsdialogen med borgere og virksomheder.

Du bliver leder for et team, som allerede er velfungerende, og hvor medarbejderne gerne byder ind. Du kommer til en forvaltning med højt ambitionsniveau, positiv stemning og fokus på samarbejde på tværs af organisationen.
Hvad er dine styrker?
Du har en uddannelse som arkitekt, ingeniør eller tilsvarende relevant teknisk uddannelsesbaggrund. Og så må du gerne have en vis ledelseserfaring eller have flair, mod og energi til at bevæge dig i retning af lederrollen.

Vi forventer ikke, at du allerede kan det hele, og du kan regne med at få plads og støtte til at udvikle dig.

Du kan formentligt spejle dig i mange af nedenstående egenskaber


  • Du har erfaring med byggesagsbehandling, indsigt i lovgivningen, en forståelse for god forvaltningsskik og for hvad det vil sige at lave myndighedsarbejde
  • Samtidig evner du at udvikle myndighedsarbejdet, så det også rummer et faciliterende aspekt, hvor teamet inspirerer borgere og virksomheder til at være medskabere af fremtidens by
  • Du inddrager andres perspektiver, afvejer forskellige hensyn og er på den baggrund i stand til at vejlede, håndtere klager og træffe beslutninger på et veloplyst grundlag. Du kan både lytte og udfordre nysgerrigt i en nærværende og tillidsfuld dialog
  • Du forstår, hvad det vil sige at være en del af en politisk ledet organisation og kan oversætte politiske og administrative beslutninger ind i et fagligt miljø. Når teamet omsætter strategi og politik i hverdagen, bidrager det aktivt til at gøre Gladsaxe Kommune til et godt sted at leve og bo
  • Du kan sætte retning, så der er fremdrift i arbejdet. Lige som alle andre byggesagsafdelinger har vi nemlig travlt og ønsker at arbejde så hensigtsmæssigt som muligt. Du går foran i forhold til at skabe afklaring både i teamet og i forhold til samarbejdspartnere, virksomheder og borgere
  • Du kan skabe systematik og gode arbejdsprocesser. Byggesag er, med ekstern konsulentbistand, i gang med at optimere sine arbejdsgange. Teamet har tidligere arbejdet med LEAN og er allerede kendetegnet ved at have en høj effektivitet
  • Du kan kommunikere enkelt om komplicerede emner, eksempelvis når du udarbejder politiske sagsfremstillinger
  • Du kan lide en alsidig hverdag, hvor du er i berøring med mange fagligheder og opgavetyper. Team Byggesag tager sig også af forhold omkring BBR og ejendomsskat, som du gerne må have et vist kendskab til, og arbejder eksempelvis også med rottebekæmpelse, adresser og udstykninger.

Dine opgaver


Dine opgaver bliver mangeartede og vi kan blandt andet nævne
  • Den daglige, faglige ledelse og sparring med teamets medarbejdere, byudviklingschefen og stadsarkitekten
  • Ressourcestyring ift. hvad teamets medlemmer bruger tid på
  • Arbejde sammen med byudviklingschefen om at udvikle teamet og samarbejdet i afdelingen
  • Sikre koordination og samarbejde på tværs i By- og Miljøforvaltningen og med andre i organisationen, f.eks. kommunens ejendomsadministration
  • Sikre fortsat udvikling af gode arbejdsprocesser med digital understøttelse, herunder automatiseringsprocesser
  • Indgå i eksterne samarbejder, f.eks. 4-kommune-samarbejdet hvor Gladsaxe Kommune udveksler erfaringer med Rudersdal, Lyngby-Taarbæk og Gentofte kommuner, og blandt andet skaber fælles retning i sagsbehandlingen
  • Varetage byggesagsbehandling i et vist omfang
  • Indgå i vagtplanen i callcenteret, hvor teamet modtager opkald fra borgere.

Hvad bliver du en del af?


Byggesag er en del af Byafdelingen, som Byudviklingschefen står i spidsen for. Ud over dig er der i Byafdelingen en teamleder for Byplan og Landskab, som du får et nært samarbejde med.

Samarbejdet mellem Byggesag og Byplan er tæt og kan blive endnu tættere. Gevinsten er, at lokalplaner bliver nemmere at administrere, når myndighedsperspektivet har været med fra start.

Derudover har By- og Miljøforvaltningen flere ledelsesfora, hvor vi dels drøfter det, vi har på den fælles dagsorden, og dels har god anledning til uformel dialog. Du bliver blandt andet en del af teamlederkredsen, som er et rum for udvikling, sparring og koordination med teamlederkolleger, der har samme type ledelsesrum som dig.

Du bliver faglig teamleder for i alt 12 byggesagsbehandlere og administrative medarbejdere, mens Byudviklingschefen varetager personaleledelsen, herunder spørgsmål om løn, sygdom og uddannelsesmidler. Du og Byudviklingschefen vil være fælles om at gennemføre medarbejderudviklingssamtaler.

Med Gladsaxestrategien og dens afsæt i FN’s verdensmål har Gladsaxe sat barren højt for en bæredygtig udvikling. Klimadagsordenen er prioriteret, og kommunen har i sin Strategi for Grøn Omstilling sat et ambitiøst mål om at reducere CO2-udledningen i Gladsaxe med 70 procent i 2030, målt i forhold til 2007. Strategien får konkret betydning for Byggesag, når det eksempelvis handler om at motivere til energiforbedringer i bygninger og om at godkende etablering af ladestandere til elbiler.

Ansættelsesforløbet


Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst, afhængigt af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte formanden for ansættelsesudvalget, Stabs- og projektchef Niels V. Haar Sørensen på [email protected] eller telefon 39 57 58 03.

Ansøgningsfrist


15. juni 2022 kl. 12.00.

Vi afholder 1. samtale 23. juni og eventuel 2. samtale 27/28. juni.

Der er tiltrædelse 15. august 2022.

Bilag


  • Gladsaxestrategien
  • Arkitekturpolitik: Gladsaxe for mennesker
  • Gladsaxe Kommunes ledelsesgrundlag
  • Strategi for Grøn Omstilling


Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 24.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris...

    Fri kontakt
    Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris' ”Heat & Brew”, København. Philip Morris, er i gang med en historisk omstilling af virksomheden, til i fremtiden at fokusere på røgfrie alternativer. Vi søger nu en deltidsmedarbejder til deres konceptbutik ”Heat & Brew” i Kronprinsensgade i København K.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 1691
3. oktober 2024 1637
2. oktober 2024 1653
1. oktober 2024 1623
30. september 2024 1670
29. september 2024 1652
28. september 2024 1683
27. september 2024 1704
26. september 2024 1669
25. september 2024 1640
24. september 2024 1597
23. september 2024 1628
22. september 2024 1663
21. september 2024 1663
20. september 2024 1706
19. september 2024 1703
18. september 2024 1694
17. september 2024 1656
16. september 2024 1633
15. september 2024 1699
14. september 2024 1701
13. september 2024 1731
12. september 2024 1696
11. september 2024 1700
10. september 2024 1685
9. september 2024 1649
8. september 2024 1665
7. september 2024 1671
6. september 2024 1694
5. september 2024 1680
4. september 2024 1651