Brug æstetiske læreprocesser i et kreativt værksted, og vær med til at skabe verdens bedste dagtilbud for mennesker m...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Bliv en del af vores arbejdsplads, hvor vi vægter at se folk for det de kan, og kan komme til at kunne. Vi vil gerne høre fra dig, der brænder for at være med til at bygge et fedt læringsmiljø op, og som er på jagt efter en ny arbejdsplads med plads til at realisere den gode ide.

På Solgården samarbejder vi på tværs af de forskellige værksteder
Vi lægger vægt på, at det er brugernes interesser, der er styrende. Det gælder både for vores personalefordeling og for de projekter og workshops vi vælger at tilbyde. Sammen med dine kolleger faciliterer du læringsaktiviteter i overskuelige delprocesser, så alle kan deltage ud fra deres forudsætninger.

Bliv en del af et stærkt fællesskab med høj faglighed
På Solgården har vi forskellige uddannelser og baggrunde og bruger vores forskelligheder og kompetencer til at få nye ideer, igangsætte eksperimenter og løbende udvikle det pædagogiske rum. Vi har en anerkendende og positiv tilgang til hinanden og vægter socialt og fagligt fællesskab højt.

Du er nysgerrig og eksperimenterende
Duhar et drive for at anvende gruppeaktiviteter som platform for arbejdet med brugernes kompetencer og relationer. Du kan se dig selv arbejde med mennesker, der har et stort støttebehov og har brug for både verbal og fysisk guidning for at kunne deltage aktivt i dagligdagen.

Det er afgørende for os at finde en kollega, der hviler i sig selv, og gerne vil være med til at skabe læringsforløb om identitetsdannelse, seksualitet og kropsbevidsthed. F.eks. har medarbejderne været i gang med at udvikle et projekt om Picasso og genbrug, som skal understøtte borgernes bevidsthed om sig selv og det samfund de lever i.

Du skal have fantasi og ambitioner på brugernes vegne og kan spotte potentialer og facilitere udviklingsmuligheder hos brugerne. Du har passion for dit felt og kan begejstre dine omgivelser. Du har pædagogisk talent og lyst til at sætte din kreative faglighed i spil inden for rammen af en pædagogisk arbejdsplads. Du må meget gerne have kompetencer inden for arbejdet med ler, træ, svejsning, skulpturer eller lignende.

Vi vil gerne høre fra dig som:
  • Har en baggrund indenfor det kreative felt
  • Er udannet pædagog - og meget gerne erfaring fra specialområdet
  • Kan skabe og inddrage brugerne i kreative processer
  • Er tydelig i din kommunikation både mundtligt, skriftligt og kropsligt
  • Du har erfaring og kompetence til at skabe og lede læringsrum med afsæt i brugernes deltagerforudsætninger
  • Har en god fysik, initiativrig, et udpræget positivt livssyn, er samarbejdsorienteret og trives med at tænke på tværs.

Dagligdagen på Solgården
Solgårdens 25 medarbejdere er organiseret i to teams. Et beskæftigelsesteam og et aktivitetsteam. Den ledige stilling i De Kreative værksteder er forankret i aktivitetsteamet, der består af 12 medarbejdere fordelt på fire værksteder: Sans & Samvær, Se & Hør Mig, De Kreative Værksteder og Medieværkstedet.

I gruppen har vi ansvaret for at planlægge, gennemføre og udvikle aktiviteter og produktioner, der kan understøtte brugernes læring og rehabilitering. Hele Solgården har efteruddannet sig i KRAP i 2019. Udover KRAP anvender vi situeret læring, Meta Kognitiv metode, TEACCH og mindfulness. Du kan få et godt billede af vores arbejdsplads og hverdag på Solgården gennem videoen: Film om Solgården.

Lidt praktisk om din nye arbejdsplads
Solgården er en enhed i Social- og Handicapcentret i Høje-Taastrup Kommune, der er beliggende på Solsortevej 9 C i Taastrup. Solgården tilbyder beskæftigelse, kompetenceudvikling samt aktivitetstilbud til omkring 100 mennesker med fysiske handicap, psykisk sårbarhed og/eller udviklingsforstyrrelser.

Din drivkraft og motivation er det afgørende for os
Har du, hvad der skal til for at lykkes sammen med os, så vil vi meget gerne høre fra dig. Du behøver ikke at skrive en lang ansøgning. Send dit CV og en kort ansøgning om, hvad der motiverer dig og er relevant for jobbet på Solgården.

Ansøgningsfristen er d. 12. oktober 2020.
Vi afholder samtaler mandag den20. og tirsdag den 21. oktober 2020 i tidsrummet kl. 08-17.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. I forbindelse med ansættelse indhentes der straffeattest samt referencer fra tidligere ansættelser.

Yderligere oplysninger
Jobbet er på 37 timer om ugen. Tiltrædelse 1. januar 2021 eller efter aftale.

Ansøgning, CV, uddannelsespapirer og evt. andre relevante dokumenter skal sendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem.

Er du blevet nysgerrig? Så spørg endelig…
Du har måske spørgsmål til jobbet, dagligdagen eller noget helt tredje, og dem vil vi meget gerne besvare. Du er meget velkommen til at kontakte leder af Solgården, Anne Thybo Høyer på 27 24 06 16 Læs Anne Høyers ledelsesgrundlag. Hvis du vil besøge os, er du velkommen til at kontakte faglig koordinator Cilja Neumann 20 11 65 45.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Taastrup
  • Mandag den 12. oktober 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 26
17. september 2024 24
16. september 2024 24
15. september 2024 25
14. september 2024 25
13. september 2024 25
12. september 2024 27
11. september 2024 27
10. september 2024 25
9. september 2024 22
8. september 2024 24
7. september 2024 26
6. september 2024 28
5. september 2024 27
4. september 2024 27
3. september 2024 30
2. september 2024 29
1. september 2024 34
31. august 2024 34
30. august 2024 35
29. august 2024 34
28. august 2024 32
27. august 2024 34
26. august 2024 35
25. august 2024 38
24. august 2024 38
23. august 2024 40
22. august 2024 42
21. august 2024 41
20. august 2024 41
19. august 2024 43