Customer Agent til vores Front Office Afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Customer Agent til vores Front Office Afdeling


”Vi vil udfordre normen i vores branche. Vi er en innovativ virksomhed og lige nu retter vi meget vores opmærksomhed mod at løfte standarden for god kundebetjening” fortæller direktør Patrick Kuklinski.

Customer Agent til vores Front Office Afdeling

Vi søger flere medarbejdere til vores nyoprettede kundeserviceafdeling, der som sin primære opgave håndterer support af vores kunder pr. telefon, e-mail og en række elektroniske værktøjer.

Vores kunder er de mere end 20.000 beboere og erhvervslejere i de ejer- og andelsboligforeninger samt udlejningsejendomme, butikker, kontorer og shopping centre vi forvalter.

Du vil indgå i en nyoprettet afdeling der skal service vores kunder bredt, og med udgangspunkt i den enkelte kundes behov og serviceoplevelse, på tværs af funktionerne i huset. Kort sagt bliver dine kunder, alle vores kunder.

Du kommer til at bruge din tid på at håndtere henvendelser vedrørende:

  • Telefonbetjening af indgående telefonopkald til vores omstilling i vores telefontid.
  • Besvarelse og koordinering af e-mails.
  • Håndtering af post og leverandørfakturaer.
  • Support til alle afdelinger i vores virksomhed.
  • Betaling af husleje, boligafgift, fællesudgifter mv.
  • Ventelister i vores udlejningsejendomme og andelsboligforeninger
  • Restancer og henstandsmuligheder
  • Praktiske forhold og driftsproblemer på ejendommene
  • Dokumenter omkring ejendomme og lejligheder
  • Adgang til og support på vores online ydelser og muligheder
  • Modtagelse af gæster og kunder i huset med et smil.
  • Assistance ved arrangementer i huset.

Derudover forventes det at du skal bistå med andre administrative opgaver på kontoret. Vi er en virksomhed i hastig udvikling, og opgaverne kan med tiden udvides og udvikle sig i takt med dine interesser og kompetencer.

Der er tale om en nyere funktion i huset, som du kan være med til at præge retningen på. Ambitionen er, at skabe en servicefunktion, med en stærk moderne servicekultur og med brug af de nyeste IT-værktøjer, at skabe branchens bedste kundeservicecenter.

Vi gør tingene anderledes

Du får plads på vores lækre, istandsatte kontorfaciliteter, nemt tilgængelige i Valby. Her hylder vi frihed under ansvar og tilbyder dig muligheden for at arbejde hjemmefra flere dage om ugen..

Vores hverdag er præget af sparring og samarbejde, og vi ved, at vi er bedre, når vi bruger hinanden både fagligt og personligt.

Herudover får du stor indflydelse på, hvordan vi kan arbejde smartere. Vi hører derfor meget gerne dine idéer til fx optimering af vores processer, eller hvilke systemer der kunne give vores arbejde endnu mere værdi.

Mere end bare en arbejdsplads

Cobblestone er en meget social arbejdsplads (når vi ikke er ramt af COVID-19). Vi er en ”åben virksomhed” med mange samarbejder og uortodokse relationer ud i ejendomsbranchen. Vi afholder fx to åbne netværksfester årligt, hvor både kunder, nuværende og tidligere medarbejdere deltager, sammen med vores samarbejdspartnere. Dertil har vi mange medarbejderarrangementer i løbet af året, og du får mulighed for at dyrke din passion for vin, løb, cykling eller noget helt fjerde sammen med dine kolleger.
”Vi har et stærkt, socialt fællesskab. Vi er hjælpsomme overfor hinanden, og så tror vi alle på den fælles rejse, vi er på. Det kommer du hurtigt til at mærke.” siger Front Office Manager Pernille Vestergaard Runge der er ansvarlig for afdelingen.

Vi vægter uddannelse meget højt, så du kan ikke undgå at udvikle dig fagligt som medarbejder hos os. Vi tager nemlig ansvar for, at du er klædt godt på, så du kan servicere og rådgive vores kunder bedst muligt, så vi kan flytte grænserne for hvad der er god kundebetjening. Som en del af din lønpakke får du en pensions- og sundhedsordning, ligesom du naturligvis også indgår i vores frokostordning.

Har du erfaring fra en lignende stilling?

Vi forventer, at du:

  • har et stærkt servicegen
  • er imødekommende og smilende, samtidig med du trives med at tale i telefon og oplever en stor tilfredsstillelse i at hjælpe andre godt på vej
  • er selvkørende og trives i en rolle, hvor du har ansvar sammen med dine kolleger for at opgaverne løses hurtig og korrekt, samtidig at du gerne hjælper til og sparrer med dine kolleger ved behov
  • leverer et kvalitetssikret og korrekt stykke arbejde til tiden – hver gang
  • har nogle års erfaring fra ejendomsbranchen hos en af vores kon-kollegaer, som receptionist, administrator, handelsansvarlig, fra en ejendomsmægler eller fra en sammenlignelig kundeservicefunktion i en anden branche.

Det er en fordel at du har brancheerfaring, men ikke et krav, da vi er indstillet på at lære de rigtige profiler op og evt. supplere med en ejendomsadministratoruddannelse igennem Ejendom Danmark, ligesom vi tilbyder andre relevante kurser.

Klar til et arbejde, du kan være stolt af?

Hvis det lyder som noget for dig, så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via nedenstående link. Vi indkalder til samtaler løbende, så søg hellere i dag end i morgen.

Har du spørgsmål til jobbet eller virksomheden, er du velkommen til at sende en mail til Pernille Vestergaard Runge på [email protected]. Vi ønsker jobbet besat hurtigst muligt, men venter naturligvis gerne på de rette medarbejdere.

Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet i fortrolighed.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Cobblestone – alt under ét tag

Cobblestone A/S er en full-service ejendomsforvalter specialiseret i udlejnings- og investeringsejendomme, samt ejer- og andelsboligforeninger. Vi er ca. 200 medarbejdere, der leverer administration og ejendomsservice samt byggeteknisk, juridisk og økonomisk rådgivning. Vi er teknologiske ledere i vores branche, og organiserer os på alle måder som en moderne vidensvirksomhed. Her samarbejder vi altid tæt med den enkelte kunde, for at kunne hjælpe dem med deres specifikke behov. Vi administrerer over 400 bolig- og erhvervsejendomme i alle størrelser – i alt over 20.000 enheder samt over 100 selskaber. Læs mere om os her.

Ansøgningsfrist: 20. juni 2021


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Valby

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Valby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 9
14. september 2024 10
13. september 2024 9
12. september 2024 10
11. september 2024 9
10. september 2024 12
9. september 2024 13
8. september 2024 15
7. september 2024 15
6. september 2024 16
5. september 2024 15
4. september 2024 14
3. september 2024 14
2. september 2024 14
1. september 2024 16
31. august 2024 17
30. august 2024 17
29. august 2024 17
28. august 2024 17
27. august 2024 18
26. august 2024 19
25. august 2024 23
24. august 2024 23
23. august 2024 23
22. august 2024 21
21. august 2024 21
20. august 2024 23
19. august 2024 25
18. august 2024 24
17. august 2024 24
16. august 2024 23