Danmarks største trafikselskab søger IT-driftskonsulent til Azure og On-Prem

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Vi søger en engageret og kompetent kollega, der kan indgå i vores IT-team med ansvar for Movias Azure tenant og Movias onsite Microsoft baserede it-miljø.

Movia IT arbejder med rigtig mange spændende opgaver, der skal give gode services til vores passagerer i både Flex-trafikken og den almindelige offentlige transport. Vi har et stort og rigtigt velfungerende IT-miljø, men har nu sat retning mod en migrering til Cloud – en rejse, vi forventer os rigtig meget af: Større stabilitet og fleksibilitet, mere agilitet i udvikling af nye løsninger sammen med Movias forretning, hurtigere time-to-market, samt en langt bedre styring af vores Cloud ressourcer/ressourceforbrug, så vi betaler det rigtige (FinOps).

Du skal hjælpe os med at:

  • drive Movias IT-miljø on-prem og i clouden, med en portefølje på over 100 systemer – effektivt og med høj tilgængelighed, fortrolighed og integritet.
  • designe, udvikle og implementere løsninger på vores Cloud-platform, så vores flytning til Azure føres igennem, og være indstillet på at dele din viden.
  • optimere vore cloudomkostninger (FinOps) og -sikkerhed (SecOps).
  • samarbejde med IT-leverandører og konsulenter, og du magter også selv at komme med gennemarbejdede løsningsforslag.
  • deltage i en vagtordning med vore øvrige gode driftskonsulenter.

Du får en nøglerolle som driftsmedarbejder

Din primære opgave bliver at videreudvikle og drive vores Cloud platform, hvor du kan blive en nøgleperson i vores Cloud Center of Excellence, men du kommer til at arbejde med optimering og vedligeholdelse af hele Movias it-miljø, også on-prem.

Du har et ønske om at optimere driftsprocesser og gøre en forskel. Du sætter en ære i at levere kvalitet til tiden og har lyst til at bidrage til udviklingen af den kollektive trafik.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med systemforvaltnings- og BI teams, så du kan både indgå i DevOps-teams og varetage mere klassisk drift af infrastruktur, BI og applikationer.

En IT-afdeling med en unik og kompleks portefølje af systemer

IT-afdelingen har i alt 46 medarbejdere, som arbejder med IT-projekter og BI, datasikkerhed, systemforvaltning, drift og support. Vores ansvar omfatter såvel interne som eksterne systemer som bl.a. Rejsekortet, Rejseplanen og DOT webshop, der når ud til vores mange rejsende.

Din profil
Vi forestiller os, at du:

  • har relevant uddannelsesmæssig baggrund som fx ingeniør, datalog, datamatiker eller tilsvarende.
  • har flere års erfaring eller er nyuddannet med indgående kendskab til området.
  • har erfaring med at lave gode driftsløsninger i MS Azure, automatiseringer (Infrastructur as Code, scripting og powershell), DevOps og FinOps.
  • har kendskab til og gerne arbejdet med SQL.
  • er metodisk, struktureret og vedholdende tilgangen til dine opgaver.
  • har kendskab til it-service management (ITIL).
  • er en god kollega, der bidrager positivt til vores gode sociale miljø.

Det kan også være, at du er ekspert i at drive fysisk infrastruktur i et on-premise setup, svarende til Movias størrelse og kompleksitet, men som os har set, at Cloud er fremtiden, og vil med på udviklingsrejsen, så du også bevarer din værdi for fremtiden.

Movia som arbejdsplads
Som Danmarks største trafikselskab arbejder Movia for øget mobilitet på hele Sjælland gennem en sammenhængende, enkel og miljøvenlig kollektiv transport. Movia er en spændende arbejdsplads med knap 450 medarbejdere. Vi hylder høj faglighed, innovative og fremtidssikre løsninger, og et kollegialt fællesskab på tværs af fagligheder, områder og centre. Vi har en uformel omgangstone og samarbejder på tværs af organisationen om at udvikle og forbedre den kollektive trafik til gavn for kommunerne, regionerne og borgerne.

Vi lægger vægt på vores medarbejderes trivsel og tilbyder gode kantineforhold, frugtordning, træningsrum samt praktisk beliggenhed tæt på Valby St. Vi arbejder systematisk med kompetenceudvikling i hele organisationen og har flextid, hvilket gør det muligt at få arbejdsliv og familieliv til at hænge godt sammen. I Movia vil vi gerne sikre en sund arbejdsplads nu og i fremtiden, hvorfor vi er en røgfri arbejdsplads.

Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. november 2021 eller snarest muligt.

Har du yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte teamleder Kenneth Schiller tlf. 2944 9446 eller it-chef Per Lindblad Johansen, tlf. 2622 49 99.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 38 og 39.

Søg denne stilling


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Valby
  • Onsdag den 15. september 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Valby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 15
4. juli 2024 15
3. juli 2024 12
2. juli 2024 12
1. juli 2024 12
30. juni 2024 12
29. juni 2024 12
28. juni 2024 12
27. juni 2024 14
26. juni 2024 15
25. juni 2024 15
24. juni 2024 14
23. juni 2024 14
22. juni 2024 14
21. juni 2024 14
20. juni 2024 14
19. juni 2024 13
18. juni 2024 13
17. juni 2024 13
16. juni 2024 15
15. juni 2024 15
14. juni 2024 15
13. juni 2024 15
12. juni 2024 16
11. juni 2024 15
10. juni 2024 17
9. juni 2024 17
8. juni 2024 17
7. juni 2024 17
6. juni 2024 18
5. juni 2024 19