Fuldmægtige søges til spændende juridisk sagsbehand-ling på EU-området

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Vil du behandle sager om ophold i medfør af EU-rettens regler om fri bevægelighed? Har du lyst til at dykke ned i forvaltningsretten og blive klog på en spændende del af udlændingeretten? Og ønsker du kolleger, som inspirerer, sparrer og passer på hinanden? Lige nu søger Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) et antal akademiske medarbejdere til nyoprettede stillinger i kontoret EU.

Lidt om alt det vi tilbyder
Et af SIRI’s hovedområder er administration af lovgivningen om udlændinges ophold i Danmark, bl.a. i medfør af EU-rettens regler om fri bevægelighed. Vi bistår også Udlændinge- og Integrationsministeriet i forhold til ministerbetjeningsopgaver.

SIRI behandler årligt omkring 100.000 sager fordelt på et stort antal meget forskelligartede opholdsordninger. Vi er repræsenteret fem steder i Danmark.

SIRI er kendetegnet ved at være et stort fællesskab, hvor faglighed, jura og kvalitet er i fokus, og hvor der ikke er langt fra studenten til direktøren. Vi samarbejder på tværs og formår at balancere arbejdet med privatlivet. Vi arbejder i teams og sidder i åbne storrum.

Vi udvider nu gruppen af dygtige medarbejdere i vores kontor EU og søger derfor erfarne fuldmægtige. Kontoret behandler sager om familiesammenføring til danske statsborgere efter EU-retten, familiesammenføring mellem tredjelandsborgere og unionsborgere og ophør af opholdsret. Det drejer sig således om sager om fri bevægelighed af en vis kompleksitet, mens enklere sager behandles straks i vores borgercentre.

Du vil opleve at få dygtige og engagerede kolleger, der har varieret erfaring og stor specialviden. Vi er uformelle, og viden er noget, vi deler. Vi har det rart sammen og har fokus på, at alle medarbejdernes kompetencer bringes i spil, når vi løser vores opgaver. Det er vigtigt for os, at alle udvikler sig fagligt og personligt.

Vi tilbyder et fælles oplæringsforløb sammen med andre nyansatte. Du får også en faglig mentor, så der altid er mulighed for sparring – ikke mindst i den første tid.

Styrelsen for International Rekruttering og Integration ligger i Valby, tæt på Ny Ellebjerg Station. Vi bor i en gammel industribygning fra starten af 1900-tallet, der er nyrenoveret og ombygget til kontorarbejde i åbne storrum.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant akademisk uddannelsesbaggrund, gerne cand. jur. Du har gerne to til tre års erfaring med konkret sagsbehandling og har styr på forvaltningsretten.

Du kan lide at sagsbehandle med og om mennesker og sætter en ære i at kunne forklare kompliceret jura i øjenhøjde med vores brugere. Du forstår også, at det er vigtigt at være i stand til at træffe korrekte afgørelser samtidig med, at brugerne skal have deres afgørelse til tiden.

Vi forventer, at du er:

  • fagligt dygtig og motiveret af at arbejde i teams
  • skarp til juridisk sagsbehandling
  • god til at arbejde på engelsk
  • effektiv og målrettet
  • serviceminded og udadvendt

    Det er en fordel, hvis du har erfaring med:
  • udlændingeret eller EU-ret
  • elektronisk sagsbehandling

Yderligere information
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte kontorchef Kirsten Meier på telefon 72 14 24 99 eller e-mail [email protected] eller souschef Allan Parbst på telefon 72 14 24 01 eller e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest onsdag den 19. januar 2022, kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 3 og 4.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang – Uddannelse, job og fællesskaber for alle.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Valby
  • Onsdag den 19. januar 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Valby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 9
14. september 2024 10
13. september 2024 9
12. september 2024 10
11. september 2024 9
10. september 2024 12
9. september 2024 13
8. september 2024 15
7. september 2024 15
6. september 2024 16
5. september 2024 15
4. september 2024 14
3. september 2024 14
2. september 2024 14
1. september 2024 16
31. august 2024 17
30. august 2024 17
29. august 2024 17
28. august 2024 17
27. august 2024 18
26. august 2024 19
25. august 2024 23
24. august 2024 23
23. august 2024 23
22. august 2024 21
21. august 2024 21
20. august 2024 23
19. august 2024 25
18. august 2024 24
17. august 2024 24
16. august 2024 23