Vil du være med til at understøtte kommunernes familierettede indsatser for etniske minoritetsfamilier i Danmark?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) søger en medarbejder med baggrund inden for familieterapi til at styrke kommunernes arbejde med udsatte børn, unge og familier med etnisk minoritetsbaggrund.

Lidt om alt det vi tilbyder

Du ansættes i kontoret Forebyggelse og Medborgerskab, der sammen med kontoret Dansk og Beskæftigelse arbejder med at understøtte integrationsindsatsen i Danmark inden for områderne forebyggelse af ekstremisme og æresrelaterede konflikter, danskuddannelse og beskæftigelse. Vi rådgiver og understøtter kommuner, civilsamfund og øvrige organisationer, der i deres daglige praksis arbejder med områderne, ligesom vi løbende bidrager til udvikling af ny politik på områderne.

I Forebyggelse og Medborgerskab er vi ca. 30 engagerede kollegaer med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, erfaringer og opgaver. Vi har en uformel omgangstone og et godt socialt miljø samtidig med, at fagligheden er i højsæde.

Vi søger en medarbejder til et nyt rådgivningstilbud, der skal understøtte kommunerne i arbejdet med etniske minoritetsfamilier, der befinder sig i krydsfeltet mellem social udsathed og manglende integration. Familierne kendetegnes ved at have komplekse problemstillinger og har ofte sager, der går på tværs af fagområder og myndigheder. Målet med rådgivningstilbuddet er derfor at yde rådgivning og understøtte kommunerne i at tilpasse deres tilbudsvifte, så de familier, der har behov for det, kan få en målrettet og koordineret indsats, der opdyrker deres forudsætninger for at være forældre inden for rammerne af det danske samfund.

Du vil være én ud at to medarbejdere, der gennem jeres samlede kompetencer og erfaringer arbejder sammen om at løse opgaven.

Dine opgaver vil være todelt i den forstand, at du dels skal rådgive kommunerne om, hvordan familierettede indsatser kan tilpasses, så de i højere grad imødegår målgruppens konkrete udfordringer. Dels skal du stå for at undervise fagprofessionelle, fx familiebehandlere og socialrådgivere, i SIRIs metoder, som kan supplere kommunernes eksisterende indsatser inden for det familierettede arbejde med etniske minoritetsfamilier. Det vil eksempelvis være en metode, som SIRI har udviklet, Familiebehandling til Etniske Minoritetsfamilier Berørt af Æresrelaterede Konflikter. Du vil modtage en grundig indføring i de konkrete metoder inden for det første år.

Arbejdet vil omfatte en del rejseaktivitet, og du skal være indforstået med at have 3-4 rejsedage om måneden i Danmark, herunder lejlighedsvis med overnatning. Du kommer til at have et tæt samarbejde med både kolleger internt i kontoret og i SIRI samt eksternt med kommuner, professionshøjskoler, civilsamfundsaktører og andre myndigheder.

Vores forventninger til dig

Du har en relevant uddannelse, hvori indgår familieterapi og relationel praksis. Du kan også være psykoterapeut, psykolog eller lign. Det er vigtigt, at har et indblik i de særlige problematikker og udfordringer hos udsatte etniske minoritetsfamilier. Desuden er det en fordel, hvis du:

  • kender til den kommunale organisering af det forebyggende arbejde med børn, unge og familier
  • har undervist, superviseret eller selv arbejdet med at udvikle familiebehandling
  • er en god formidler og evner at omsætte teoretisk viden til konkrete metoder og handlinger i praksis
  • har viden om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol
  • har mod på at undervise og rådgive kommunerne
  • er udviklingsorienteret og har gode samarbejdsevner
  • og kan tænke strategisk.

Yderligere information

Din arbejdsplads vil være i Valby på Carl Jakobsens Vej 39 i en nyrenoveret industribygning fra starten af 1900 tallet. Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse og en personundersøgelse gennemført af Politiets Efterretningstjeneste under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte kontorchef Moya-Louise Lindsay-Poulsen på telefonnummer 72 14 21 16 eller e-mail [email protected] eller specialkonsulent Rana Sérida på telefonnummer 72 14 23 14 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest onsdag den 2. februar 2022, kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 6. Der vil være en faglig test i forbindelse med samtalen.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang – Uddannelse, job og fællesskaber for alle.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Valby
  • Onsdag den 02. februar 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Valby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 9
17. september 2024 10
16. september 2024 10
15. september 2024 9
14. september 2024 10
13. september 2024 9
12. september 2024 10
11. september 2024 9
10. september 2024 12
9. september 2024 13
8. september 2024 15
7. september 2024 15
6. september 2024 16
5. september 2024 15
4. september 2024 14
3. september 2024 14
2. september 2024 14
1. september 2024 16
31. august 2024 17
30. august 2024 17
29. august 2024 17
28. august 2024 17
27. august 2024 18
26. august 2024 19
25. august 2024 23
24. august 2024 23
23. august 2024 23
22. august 2024 21
21. august 2024 21
20. august 2024 23
19. august 2024 25