Onboarding Manager til co-living concept i Kaktus Towers

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Banker dit hjerte for at give den bedste kundeoplevelse, og vil du være en del af et dygtigt og engageret team i Kaktus Towers? Så er du måske vores nye Onboarding Manager.

Som Onboarding Manager, vil dit hovedansvar være at sørge for, at de unikke og møblerede lejligheder i Kaktus Towers altid er udlejede og at den første del af at skabe en god kultur i huset, nemlig en god modtagelse og integrering af nye lejere, fungerer optimalt.

Du vil være ansvarlig for at udvikle onboardingprocessen, implementere politikker, retningslinjer, Best Practice samt definere og udvikle de procedurer, der i sin helhed giver beboerne den bedste oplevelse af ind- og fraflytningsprocessen. Du vil komme til at arbejde med erfarne og passionerede kolleger, og I vil i fællesskab designe og forme oplevelsen ved at bo og leve i en af byens mest interessante byggerier, Kaktus Towers.

Kaktus Towers er to nye tårne med eksklusive møblerede lejeboliger beliggende centralt i København nær Dybbølsbro station. Kaktus Towers er indrettet til at skabe et stærkt fællesskab sine beboere. Beboerne bor i hver deres lejlighed, men lever i hele bygningen, der byder på en lang række fælles faciliteter og områder. Du kan læse mere om Kaktus Towers her.

Kan du bidrage til at opnå den bedste kundeoplevelse ved ind- og fraflytninger?

Du får ansvar for en bred vifte af opgaver og har en varieret hverdag med megen kontakt til beboerne og med kollegerne i Kaktus Towers.

Dine primære opgaver vil være:

  • Udlejning af lejligheder og løbende optimering af udlejningsstrategien
  • Onboarding af nye beboere
  • Løbende udvikling og optimering af on-/of boardingprocessen
  • Oprettelse og opdatering af onboarding materiale
  • Sikre et godt værtsskab for ny og eksisterende beboere
  • Udfærdigelse og ekspedition af lejekontrakter (som er standardiseret)
  • Koordinere ind- og fraflytninger
  • Bygge stærke relationer til beboerne og sikre at feedback fra beboere aktiveres

Er du en udadvendt person som ønsker at være med til at skabe et unikt co-living community?

Vi forestiller os, at du har erfaring med kundeservice, gerne on-site i en lignende funktion, men vigtigst af alt skal din person og dine kompetencer understøtte og være med til at opbygge co-living community i Kaktus Towers.

Du trives i et nyt og dynamisk miljø, hvor din analytiske og problemløsende tilgang hjælper dig i dine daglige opgaver. Folk kender dig som en stærk kommunikator med et kvalitetsmindset, der bygger på en stærk cirkularitet og dedikation med dit daglige team. Du er serviceminded og trives med meget kontakt til andre.

Kendskab til udlejning, lejelovgivningen samt Unik Bolig vil være en fordel, men er ikke et krav.

Vil du være en del af noget mere end bare en arbejdsplads og deltage i rejsen for at blive den ledende ejendomsforvalter på markedet?

Cobblestone er en af Danmarks største ejendomsforvaltere, som er specialiseret i at udvikle boligkoncepter, herunder Kaktus Towers nær Dybbølsbro station, som vil være din primære fremtidige arbejdsplads.

Vores hverdag er præget af sparring og samarbejde, og vi ved, at vi er bedre, når vi bruger hinanden i teamet både fagligt og personligt for at gøre en forskel.

Cobblestone er en meget social arbejdsplads. Vi er en ”åben virksomhed” med mange samarbejder og uortodokse relationer ud i ejendomsbranchen. Vi afholder f.eks. to åbne netværksfester årligt, hvor både kunder, nuværende og tidligere medarbejdere deltager, sammen med vores samarbejdspartnere. Dertil har vi mange medarbejderarrangementer i løbet af året, og du får mulighed for at dyrke din passion for vin, løb, cykling eller noget helt fjerde sammen med dine kolleger.

Vi vægter uddannelse meget højt, så du kan ikke undgå at udvikle dig fagligt med os. Vi står aldrig stille og vi prioriterer, at du er klædt godt på, så du kan rådgive dine kunder bedst muligt, så vi sammen kan flytte grænserne for hvad god ejendomsforvaltning er.

Send os din ansøgning allerede nu

Vil du gerne høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of Property Asset Management Annette Nowak Dalner på tlf. 2778 3820. Vi behandler alle henvendelser fortroligt.

Ansøgningsfrist: 17/6 2022.

Tiltrædelse 1/8 2022.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Om Cobblestone – alt under ét tag

Cobblestone A/S er en full-service ejendomsforvalter specialiseret i udlejnings- og investeringsejendomme, samt ejer- og andelsboligforeninger. Vi er ca. 200 medarbejdere, der leverer administration og ejendomsservice samt byggeteknisk, juridisk og økonomisk rådgivning. Vi er teknologiske ledere i vores branche og organiserer os på alle måder som en moderne vidensvirksomhed. Her samarbejder vi altid tæt med den enkelte kunde for at kunne hjælpe dem med deres specifikke behov. Vi administrerer over 400 bolig- og erhvervsejendomme i alle størrelser – i alt over 20.000 enheder samt over 100 selskaber. Læs mere om os


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Valby
  • Fredag den 17. juni 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Valby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 12
1. juli 2024 12
30. juni 2024 12
29. juni 2024 12
28. juni 2024 12
27. juni 2024 14
26. juni 2024 15
25. juni 2024 15
24. juni 2024 14
23. juni 2024 14
22. juni 2024 14
21. juni 2024 14
20. juni 2024 14
19. juni 2024 13
18. juni 2024 13
17. juni 2024 13
16. juni 2024 15
15. juni 2024 15
14. juni 2024 15
13. juni 2024 15
12. juni 2024 16
11. juni 2024 15
10. juni 2024 17
9. juni 2024 17
8. juni 2024 17
7. juni 2024 17
6. juni 2024 18
5. juni 2024 19
4. juni 2024 18
3. juni 2024 15
2. juni 2024 15