Presse- og kommunikationskonsulent med interesse for udlændingeområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Har du lyst til at arbejde som presse- og kommunikationskonsulent på et område med stor politisk bevågenhed? Så kan det være dig, vi leder efter til vores presse- og kommunikationsteam i Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI).

Dine opgaver
Som presse- og kommunikationskonsulent i SIRI vil du være med til at kommunikere om vores arbejde og indsatser til omverdenen såvel som internt i styrelsen.

Dit daglige arbejde vil foregå i tæt samarbejde med din nærmeste kollega i Presse- og Kommunikationsteamet. Sammen håndterer I alle pressehenvendelser og varetager også udvalgte kommunikationsopgaver i SIRI, herunder kommunikation til ledere og medarbejdere fra direktionen.

Du vil i dit daglige arbejde blandt andet:

  • tale med journalister, vinkle og skrive nyheder fra SIRI. Det er derfor centralt, at du har sans for både den gode og den dårlige historie i tal og fakta
  • sidde med intern og ekstern kommunikation om både større og mindre sager, fx skal du kunne skrive et medarbejderportræt til intranettet, en LinkedIn-nyhed om ledige stillinger i SIRI eller et nyhedsbrev for direktionen

Vi arbejder på et område med stor politisk og mediemæssig bevågenhed, og SIRI er en organisation i konstant udvikling. Så du skal trives med korte deadlines og kunne sætte dig ind i en bred vifte af komplekse problemstillinger ud fra både et pressemæssigt- og et medarbejderperspektiv.

Du kommer til at være en del af Ledelsessekretariatet, hvor du får ti engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser og opgaver. Vi lægger stor vægt på sparring om de enkelte opgaver og har en uformel omgangstone med plads til et godt grin.

Om dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, fx som journalist, cand.comm. eller lignende, og gerne et par års erfaring.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med pressehåndtering og/eller kommunikation i en større organisation med en varieret opgaveportefølje.

Derudover forventer vi, at du:

  • er selvstændig og forudseende i din opgavevaretagelse
  • kan håndtere en varieret portefølje, der både indeholder presse- og kommunikationsopgaver
  • er udadvendt og fleksibel, da dit job i udpræget grad kræver et tæt samarbejde med dine kolleger, der arbejder med vidt forskellige opgaver
  • er rutineret og kompetent ift. både skriftlige og mundtlige kompetencer

Hvem er vi?

SIRI er en styrelse under Udlændinge- og Integrationsministeriet. Vi behandler ansøgninger om opholds- og arbejdstilladelse til udlændinge fra hele verden, som vil arbejde eller studere i Danmark. Vi sikrer EU-borgere nem og hurtig adgang til Danmark. Vi vejleder kommunerne om integration og forebyggelse, og vi udarbejder prøver i dansk og viden om Danmark.

Vi er kendetegnet ved at være et stort fællesskab, hvor faglighed, jura og kvalitet er i fokus, og hvor der ikke er langt fra studenten til direktøren. Vores hverdag er præget af stor bevågenhed fra både den politiske verden, medierne og erhvervslivet. Det gør, at vi til tider skal levere med kort aftræk og implementere nye tiltag både hurtigt og korrekt.

Du vil blive en del af et kontor og en styrelse, hvor der er stort fokus på din trivsel samt din personlige og faglige udvikling med en tilstedeværende og tilgængelig ledelse. Vi tilbyder en fleksibel arbejdstid med betalt frokostpause. Vi bor i en gammel industribygning fra starten af 1900-tallet, der er nyrenoveret og ombygget til kontorarbejde tæt på Ny Ellebjerg Station.

Læs mere om SIRI og Ledelsessekretariatet her.

Løn- og ansættelsesvilkår
Afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund sker ansættelse enten som journalist efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Dansk Journalistforbund, eller som akademiker (fuldmægtig eller konsulent) efter overenskomst for akademikere i staten. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Udlændinge- og Integrationsministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Styrelsen for International Rekruttering og Integration, Carl Jacobsens Vej 39, 2500 Valby.

Stillingen er en fast stilling på fuldtid med gennemsnitligt 37 timer om ugen.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre et sikkerhedstjek af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå et sikkerhedstjek under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her

Yderligere information
Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte presseansvarlig Line Kirchheiner på 72 14 23 12 eller enhedschef Ida Holst på telefonnummer 72 14 20 96 eller e-mail [email protected]

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest søndag den 29. oktober 2023.

Vi forventer at holde samtaler i uge 45.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Valby
  • Søndag den 29. oktober 2023

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Valby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 9
18. september 2024 9
17. september 2024 10
16. september 2024 10
15. september 2024 9
14. september 2024 10
13. september 2024 9
12. september 2024 10
11. september 2024 9
10. september 2024 12
9. september 2024 13
8. september 2024 15
7. september 2024 15
6. september 2024 16
5. september 2024 15
4. september 2024 14
3. september 2024 14
2. september 2024 14
1. september 2024 16
31. august 2024 17
30. august 2024 17
29. august 2024 17
28. august 2024 17
27. august 2024 18
26. august 2024 19
25. august 2024 23
24. august 2024 23
23. august 2024 23
22. august 2024 21
21. august 2024 21
20. august 2024 23