Studentermedhjælpere til Nationalt Center for IT-kriminalitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Valby

Valby

Er du jurastuderende og interesserer du dig for strafferet og –proces? Vil du have et relevant studiejob hvor du kan få mulighed for at opleve din teori omsat til praksis?

Så har du her muligheden for at være med til at knække kurven for it-kriminalitet, som er et voksende samfundsmæssigt problem.


Din nye hverdag
National Center for it-kriminalitet (NCIK) er en del af National Enhed for Særlig Kriminalitet (NSK), der har til formål at styrke indsatsen mod it-relateret økonomisk kriminalitet.

Du bliver en del af centerets cirka 90 medarbejdere og bliver tilknyttet en sektion i Afdelingen for indledende efterforskning, hvor du kommer til at arbejde side om side med politi- og kontoransatte.

Afdelingen for indledende efterforskning, består af fem sektioner, som varetager anmeldelse, visitation og indledende efterforskning af både borger- og virksomhedsrettet it-relateret økonomisk kriminalitet.

Du indgår i et stærkt fagligt fællesskab og får rig mulighed for sparring med centerets ca. 10 øvrige jurastuderende.
Du får et spændende og udviklende job på en dynamisk arbejdsplads, der har fokus på høj faglighed og kvalitet.

Dit arbejde består primært af lettere juridisk sagsbehandling vedrørende it-relateret økonomisk kriminalitet. Det betyder i praksis at understøtte den indledende efterforskning, herunder med journalisering, sagsvurdering, stillingtagen til værneting, samt evt. yderligere juridiske aspekter af betydning for sagernes behandling.

Derudover vil der også forekomme almindeligt kontorarbejde og ad hoc opgaver.

Vores nye kollega
Du er fagligt velfunderet, har interesse for strafferet og straffeproces og ønsker at omsætte din teoretiske viden til praksis.

Du er ambitiøs og ansvarsbevidst og udviser fleksibilitet i forhold til løsning af forskellige arbejdsopgaver.

Du arbejder selvstændigt og har en struktureret tilgang til dine opgaver.
Derudover er du initiativrig og kommer gerne med bidrag til den samlede opgaveløsning.

Tidligere erhvervserfaring er ikke et krav, da vi sørger for en god oplæring i opgaverne.

Jurastuderende som har bestået 2. årsprøve inden ansættelsesstart foretrækkes.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som studentermedhjælper på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Der er til stillingen knyttet en fuldt arbejdsgiverfinansieret pensionsordning jf. reglerne i overenskomsten.

Dit arbejdssted vil indtil videre være i National Center for it-kriminalitet på Gammel Køge Landevej 3, 2500 Valby.

Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 15 timer. Arbejdstiden aftaler vi nærmere – også når det gælder behov for eksempelvis mindre arbejde i forbindelse med eksamensperioder.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Stillingen kan besættes, så snart processen for sikkerhedsgodkendelsen er gennemført. Vi forventer at det bliver senest 1. marts 2024.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 45.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, kan du i uge 41+43 kontakte enten politikommissær Maja Larsen på 2446 1536 eller politikommissær Henrik Hammer på 9350 0815.
I uge 42 kan du kontakte vicepolitiinspektør Jesper Cederholm på 6137 9754

Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger stillingen beder vi dig vedhæfte ansøgning, CV og en oversigt over beståede aktiviteter fra dit uddannelsessted.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 29. oktober 2023

OM NATIONAL ENHED FOR SÆRLIG KRIMINALITET
National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) er en landsdækkende specialenhed i politiet og anklagemyndigheden.

Vi håndterer de mest komplekse og alvorlige sager om økonomisk kriminalitet, organiseret kriminalitet og cyberkriminalitet og har egen anklagemyndighed, der fører vores straffesager. Vores efterforskning og strafforfølgning er målrettet de sager, hvor kriminaliteten gør størst skade på samfundet, og hvor vores indsats har den største effekt.

De komplekse sager, som NSK har ansvar for, kan være inden for eksempelvis organiseret hvidvask, organiseret skatteunddragelse, svindel, bandekriminalitet samt organiseret narkotikakriminalitet og våbensmugling.

Vi understøtter derudover hele dansk politi med specialiseret ekspertise inden for blandt andet kriminalteknik, it-efterforskning samt analyse- og efterretningsarbejde.

Vi er ca. 1.100 dedikerede medarbejdere. Vi har forskellige uddannelses- og erhvervsbaggrunde, som skaber en god dynamik og alsidighed i vores samarbejde og opgaveløsning.

I NSK har vi fokus på vores opgaveløsning, som kræver høj faglighed, kompetenceudvikling og kvalitet i vores arbejde. Vi er en arbejdsplads, hvor dygtige medarbejdere bliver endnu dygtigere, både gennem vores daglige arbejde og udfordringer og via løbende kompetenceudvikling. Derudover vægter vi trivsel, godt samarbejde samt balancen mellem dit job og privatliv højt.

NSK har hovedsæde i Ejby ved Glostrup og har derudover lokationer i Karlslunde, København, Randers, Aarhus og Fredericia samt en midlertidig lokation i Silkeborg.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Valby
  • Søndag den 29. oktober 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Valby over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 12
1. juli 2024 12
30. juni 2024 12
29. juni 2024 12
28. juni 2024 12
27. juni 2024 14
26. juni 2024 15
25. juni 2024 15
24. juni 2024 14
23. juni 2024 14
22. juni 2024 14
21. juni 2024 14
20. juni 2024 14
19. juni 2024 13
18. juni 2024 13
17. juni 2024 13
16. juni 2024 15
15. juni 2024 15
14. juni 2024 15
13. juni 2024 15
12. juni 2024 16
11. juni 2024 15
10. juni 2024 17
9. juni 2024 17
8. juni 2024 17
7. juni 2024 17
6. juni 2024 18
5. juni 2024 19
4. juni 2024 18
3. juni 2024 15
2. juni 2024 15