Rekrutteringsfirma

Kan du skabe god ledelse for en udekørende sygeplejegruppe i forandring? og vil du være...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vanløse

Vi mangler dig, som har evnen til at skabe sammenhængskraft og fælles retning for en del af en stor, mangfoldig og ambitiøs sygeplejeenhed i Hjemmesygeplejen VBH

Om organisationen:

Hjemmeplejen i Vanløse, Brønshøj og Husum rummer en stor organisation med ca. 350 medarbejdere, fordelt på 4 hjemmeplejegrupper 2 sygeplejegrupper en sygeplejeklinik, et udrednings- og rehabiliteringsteam (U&R), samt et kvalitets- og udviklingsteam (K&U) der bl.a. består af 2 faglige ledere, projektleder og 2 nyligt tilkomne kvalitetssygeplejersker. Der er derfor fuld fart på udviklingen og ambitionerne for at blive Danmarks bedste hjemmepleje. Ledelsen af sygeplejeenheden er indenfor det seneste år samlet på én matrikel og skal bestå af 2 sidestillede ledere som tilsammen arbejder tæt for at sikre sammenhæng og kvalitet i leveringen af sygeplejeydelser.

Om stillingen:

De 2, nu sammenbragte, sygeplejegrupper skal fremadrettet arbejde mere synkront og sammenhængende, så kulturen i hverdagen og opgaveløsningen i fællesskab, er funderet på de samme principper og værdier. Du vil derfor, som leder af den ene af de 2 grupper, arbejde tæt og forpligtende sammen med den anden nyligt tiltrådte leder. I vil tilsammen etablere og skabe det fundament som både rummer organisationens DNA og historie, og som også giver plads til 2 mangfoldige grupper af dygtige og engagerede sygeplejersker.

Udover ledelsen af såvel drift og udvikling af den ene af 2 sygeplejegrupper, indgår du som en del af ledelsen af sygeplejeklinikken, U&R, og med et fælles ansvar for samarbejdet med MTO, plejecentrene og den øvrige del af organisationen som K&U m.fl. Således også et samarbejde med det øvrige lederteam og de 4 erfarne ledere på servicelovsområdet, hvor et tæt samarbejde er vigtigt for at løfte kerneopgaven med så høj kvalitet som muligt.

Om dig:

Du er leder fordi du simpelthen ikke kan lade være med at engagere dig og gå forrest, og fordi du drives af en passion for at skabe resultater sammen med andre. Dine gode erfaringer med ledelse bestyrker dig i, at du kan få medarbejderne med i selv komplicerede processer og forandringer. Du går ikke af vejen for udfordringer, selvom vejen til tider kan være snørklet og lang. For du har en vedholdende energi og et grundlæggende ønske om at skabe positive forandringer, og endnu større kvalitet og sammenhæng i sygeplejen, hos de borgere vi er sat i verden for at betjene. Din sygeplejefaglighed er også en markant del af din ballast som leder. Du skaber følgeskab og mening i arbejdet med at udbygge den faglige kvalitet. Og, du forstår at veksle den stigende kompleksitet på hjemmeplejeområdet til et øget fokus på kompetenceudvikling for medarbejderne.

Du har modet til at træffe svære beslutninger og integritet til at føre dem ud i livet. Din faglighed som sygeplejerske og din lyst til at medvirke til skabelsen af Danmarks bedste hjemmesygepleje gør dig til en inspirerende samarbejdspartner og en dygtig leder.

  • Du er uddannet sygeplejerske med dansk autorisation
  • Du har erfaring som leder og positive referencer på dine resultater
  • Du har gerne suppleret din ledererfaring med relevant efteruddannelse som eks. diplomleder uddannelsen

Vi glæder os til at høre fra dig og til at modtage din ansøgning senest d. 14/1 2019 kl. 12.00 og vi påtænker at afholde ansættelsessamtaler henholdsvis d. 20. samt 22. januar. Hvis du har spørgsmål til stillingen, må du gerne ringe til konsulent Anders Krauch på 2196 8060.

Vi er en moderne organisation med traditionelle værdier, derfor forventer vi at du har en høj arbejdsmoral og tager ansvar for dine arbejdsopgaver. Vores ambition er at blive ved med at være en Danmarks bedste hjemmeplejer og derfor arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Vores borgere, vores kerneopgave, ændrer sig - og vi ændrer os og vores værktøjer, for at kunne levere den bedste service. Derfor er vi en organisation i stadig forandring; det er udfordrende og spændende - vi er ikke blege for at gå nye veje. Ud over de faglige kvalifikationer du har som medarbejder, ved vi at du har mange andre kompetencer. Dem vil vi meget gerne bruge, ja vi forventer at du bringer dem i spil for at opnå vores fælles mål.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling og ønskes besat pr. 1. marts 2020. Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst, samt principper for lokal løndannelse/ny løn.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Vanløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Vanløse
  • Tirsdag den 14. januar 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Vanløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Vanløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Vanløse over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 1
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 2
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 10
26. august 2024 10
25. august 2024 10
24. august 2024 10
23. august 2024 10
22. august 2024 10
21. august 2024 10
20. august 2024 10