Leder til byggeteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

I OK er udvikling ganske naturligt. Med et energimarked i evig forandring må OK tilbyde de løsninger og den rådgivning, kunderne efterspørger – uanset om det gælder nybyg af anlæg og vaskehaller eller renovering af eksisterende bygninger. GML-HR søger nu på vegne af OK en erfaren leder til den fortsatte udvikling af Byggeteamet. Jobbet vil geografisk være placeret i OK’s hovedkontor i Viby.

I jobbet får du mulighed for at arbejde med ledelse af kompetente medarbejdere og en lind strøm af byggeprojekter af varierende størrelse og karakter, mens dit fokus også vil være rettet mod organisatorisk og forretningsmæssig udvikling af strukturer, standardisering og dokumentation.

Ledelse og samarbejde på tværs af organisationen er afgørende for, at OK opnår succes og sammenhængskraft; heri spiller du en væsentlig rolle, og det falder dig naturligt at tage ansvar og skabe synergier for Byggeteamet og interessenter i organisationen.

Du tilbydes at blive en del af en organisation med rammer og muligheder for at påvirke og sætte dit aftryk gennem klar og udviklende ledelse, samt rum til din udvikling, såvel personligt som fagligt.

Jobbet


En af de primære opgaver i jobbet vil være at sikre følgeskab og motivation i teamet. Da flere af medarbejdere i teamet arbejder ud fra hjemmekontorer, vil distanceledelse være en betingelse. Du skal som leder bygge proces og overgang fra distance til nærvær gennem vidensdeling, fælles strukturer og et socialt liv i teamet. Derudover vil opgaverne i hovedtræk være:

  • Koordinering og planlægning af projekter til endelig idriftsættelse.
  • Daglig ledelse af teamet, pt. bestående af 9 projektledere, der både varetager forskellige specialer og er opdelt i distrikter over hele Danmark.
  • Budgettering og økonomisk ansvar for ny anlægning af benzinanlæg og vaskehaller.
  • Budgettering og økonomisk ansvar for moderniseringer af benzinanlæg og vaskehaller.
  • Forhandling med leverandører, entreprenører, rådgivende ingeniører og primære samarbejdspartnere.
  • Koordinering og styring af projektportefølje.
  • Fordeling af ressourcer og vurdering af kompetenceudvikling.
  • Koordinering af projekter mv. med den øvrige organisation og den øvrige ledelse i OK.

Personen


Vi søger en lederprofil med en relevant ingeniørmæssig baggrund og solid erfaring fra projektledelse af nybyggeri/renovering – gerne fra entreprenørbranchen, hvor du har den praktiske erfaring fra byggepladser.

Du behøver ikke at have specialistviden om alle ansvarsområder i teamet, men du skal have interesse for bygningsfaglige emner, og du skal kunne se potentiale i at udvikle og professionalisere. Derudover forestiller vi os, at du er:

  • analytisk og struktureret med et godt eksekveringsdrive.
  • en dygtig kommunikator, der kan begå dig på alle niveauer i organisationen – både mundtligt og skriftligt.
  • organisatorisk velfunderet og i stand til at navigere i en større organisation og blandt eksterne samarbejdspartnere som kunder, partnere og leverandører.
  • empatisk og lyttende med vægt på ordentlighed og synlighed.

Dine muligheder


Jobbet som leder af Byggeteamet er en spændende mulighed for at bidrage til den fortsatte udvikling af den byggetekniske opgave i OK. I stillingen får du mulighed for at videreføre karrieren i en stor dansk virksomhed med en grøn agenda.

Du vil indgå i et tværorganisatorisk samarbejde i OK, blandt andet med Marked Erhverv og Marked Bilist, projektledelsen samt internt i den tekniske afdeling med tegnestuen som tæt samarbejdspartner. Teknisk afdeling er organiseret under markedsområdet ”Bilist”, og du vil være en del af ledergruppen for Marked Bilist bestående af 11 ledere.

I OK er ledelse en disciplin, der trænes og dyrkes, og du får som leder din værktøjskasse fyldt op for at sikre, at ledelsen i OK har et fælles sprog. Som en del af lederudviklingsprogrammet indgår lederne i netværksgrupper på tværs af organisationen. Her møder du en række andre ledere – både fra OK og fra datterselskaberne OK Plus, Energiteknik A/S, Dansk Varme Service og EnergiData.

Ansøgning


Du er velkommen til at kontakte Susanne Reinert fra GML-HR på tlf. nr. 21158781 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt og løbende, så tøv ikke med at søge stillingen. Vi glæder os til at høre fra dig. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Viby J

Lignende jobs

  • Øvrige i Århus C

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 8000 Århus C
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    Kunne du tænke dig at arbejde med værksted renovering/reparation af vores stempel- og skrue kompressorer i en virksomhed, som eksporterer anlæg til hele verden og som har et højt fagligt niveau i..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info
  • Øvrige i Århus N

    Forskningscenter for social udsathed, [xxxxx] søger en docent til det socialfaglige forskningsområde. Vi søger en medarbejder, der kan dokumentere solid socialfaglig forsknings- og..
    • Øvrige
    • Århus N
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    Er du elektriker og har lysten til at arbejde i en produktionsvirksomhed? Så læs mere om, hvad Johnson Controls kan tilbyde dig! Hos Johnson Controls søger vi elektrikere til installation på..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Viby J over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 30
4. juli 2024 29
3. juli 2024 30
2. juli 2024 30
1. juli 2024 31
30. juni 2024 27
29. juni 2024 27
28. juni 2024 27
27. juni 2024 28
26. juni 2024 26
25. juni 2024 26
24. juni 2024 28
23. juni 2024 28
22. juni 2024 28
21. juni 2024 28
20. juni 2024 29
19. juni 2024 34
18. juni 2024 34
17. juni 2024 33
16. juni 2024 32
15. juni 2024 33
14. juni 2024 34
13. juni 2024 32
12. juni 2024 31
11. juni 2024 31
10. juni 2024 31
9. juni 2024 31
8. juni 2024 31
7. juni 2024 31
6. juni 2024 29
5. juni 2024 28