BaseCamp søger en lærer og en pædagog

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Til BaseCamp Albertslund søger vi to fagligt velfunderede kollegaer – en uddannet pædagog og en uddannet lærer – begge med socialpædagogiske kompetencer og også gerne med yderligere kompetencer indenfor f.eks. håndværksfag eller sundhed og bevægelse.

BaseCamp Albertslund er lige nu et klubtilbud efter dagtilbudsloven, som skal udvikles yderligere. Der skal opbygges et tilbud i byen til børn og unge i aldersgruppen 9/10 år til og med 18 år, hvor fundamentet i arbejdet med børnene og de unge er en socialpædagogisk tilgang, fokus på håndværksmæssige værdier samt fysisk aktivitet og udfoldelse.
Udover det pædagogiske arbejde med børn og unge, skal du derfor være indstillet på at medvirke til og engagere dig i udviklingen af dette tilbud.

Udviklingen af tilbuddet kan gå i mange retninger og ligger derfor åbent. Det er ligger fast, at tilbuddet f.eks. kan indeholde esport, mountainbike, samt fokus på håndværksfag, hvor tilbuddet kan samarbejde med Albertslund Ungecenter/Ungdomsskolen, folkeskolerne og virksomheder i Albertslund. Tilbuddet kan også indeholde et fokus på de børn som har skolevægring og BaseCamp kan derfor være en slags indslusning til at komme retur til skolen.
Vi er i november måned flyttet midlertidigt til en ejendom på Alberts Vænge i Albertslund, hvorfra det nye skal udvikles og det pædagogiske arbejde i en ny kontekst derfor vil tage sin begyndelse.

Vi er en klub, der vægter fællesskabet og deltagelse i fællesskabet højt. Vi arbejder med børn/unges sociale og personlige kompetencer, med etik og moral, samt styrkelse af selvværd, dannelse og identitet.
Vi ønsker at arbejde med trivsel som det fælles tredje via aktiviteter sammen med børnene.
Vi er samlet normeret til 75 børn og unge i fritids- og ungdomsklubdelen.

Vi ser forskelligheder og forskellige kompetencer i personalegruppen som en styrke, der sammen og i samarbejde med andre udenfor huset kan medvirke til at skabe motivation, trivsel og en mening for det enkelte barn/ung.

Af vedlagte personprofil kan du se, hvad vi vægter hos dig personligt og i stillingen.

I fremtiden forestiller vi os, at vi:
  • er et tilbud, der samarbejder tæt med de lokale skoler og Ungecentret, uddannelsessteder, lokale håndværkerfirmaer samt sportsklubber beliggende i byen.
  • kan skabe læringsmiljøer til de måder, hvorpå børn og unge lærer, motiveres og udvikler kompetencer til det 21. århundrede. For eksempel et tilbud for børn og unge ved siden af skolesystemet, hvor kontakten til normalsystemet bevares. Forebyggelse, skolevægring/indslusning tilbage til skolen.
  • kan arbejde med visiterede forløb i BaseCamp i skoletiden og eventuelt i klub, når skoledagen er slut. Dvs. et forpligtende samarbejde med kommunens folkeskoler, hvor der fortsat er tilknytning til skolen med en tilbagevendingsplan, alternativt videre til noget andet, f.eks. mesterlære eller noget helt tredje.
  • er et sted som også skal kunne rumme børn og unge, der har svært ved at være andre steder.
  • er et sted som nogle børn og unge bruger om eftermiddagen, nogle bruger det som et tilbud hele dagen og nogle kommer et par dage om ugen, fordi de i de andre dage i ugen er i praktik eller laver noget andet.

Ansættelsesvilkår
Stillingerne er på 37 timer og til besættelse snarest muligt. Arbejdstiden vil være varierende - afhængig af opgaver - både morgen, formiddag, eftermiddag og nogle gange også aften og weekend.
Lønindplacering sker efter forhandling mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation. Det er en del af Albertslund Kommunes ansættelsespolitik at fremme mangfoldighed og ligestilling.
Det er en forudsætning for din ansættelse i Albertslund Kommune, at du har en gyldig arbejds- og opholdstilladelse. Albertslund Kommune har røgfri arbejdstid.
Ved ansættelse indhentes børne og straffeattest samt referencer.

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Peter Larsen på tlf. 51 73 13 75.

Ansøgningsfrist: 7. januar 2022
Samtaler forventes afholdt i uge 3 og 4.
Stillingerne skal ansøges via linket (husk løbende at tjekke dit spamfilter).

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=96febd81)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Albertslund
  • Fredag den 07. januar 2022

Lignende jobs

  • Pædagogisk personale søges til dagtilbud i Greve K...

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog til Dagtilbud Lundebo

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Mosebo

    Fri kontakt
    Er du en pædagog, der kan holde hovedet koldt, når tingene er i forandring? Brænder du for at skabe trygge rammer for børn, selv når hverdagen hurtigt kan ændre sig, og vil du være en del af et team, der sammen gør en forskel – også når hverdagen er travl. Så er vi i Mosebo Børnehave klar til at høre fra dig!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog til børnehavegruppe

    Fri kontakt
    Solstrålen er en 0-6 års institution med ca. 30 vuggestuebørn og 77 børnehavebørn. Solstrålen er et stort hus med mange muligheder for leg og aktiviteter, og vi har en dejlig stor naturpræget legeplads. 2 dage om ugen kører 2 voksne og 7 børn ud i naturen med vores bus.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 3
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 4
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 3
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2