Vikarstilling: Genopslag – pædagog til vuggestue, barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Ballerup

Er du optaget af det gode vuggestueliv? Så kan det være dig vi leder efter. Vi mangler en engageret, faglig dygtig pædagog til et barselsvikariat 37 t/u fra midten af august 2021.

I disse tider, hvor der er fokus på minimumsnormeringer, er vi så privilegerede i Globen, at vi er 4 medarbejdere på hver vuggestuegruppe. Det giver os rigtig gode betingelser for at skabe kvalitet i det pædagogiske arbejde med vores yngste børn. Det giver en unik mulighed for opdeling i mindre grupper og for i højere grad at tilgodese det enkelte barns behov og udvikling.

Vi forventer, at du som vuggestuepædagog har lyst og kvalifikationer til at gøre en forskel for vores yngste børn. Vi vægter en tidlig forebyggende indsats for alle vores børn, og vi er i fuld gang med at udvikle vores vuggestuepædagogik og læringsmiljø i overensstemmelse med den nye styrkede lærerplan.

I Globen er vi omkring 48 vuggestuebørn, 60 børnehavebørn og ca. 26 pædagogiske medarbejdere. Globens børne- og forældregruppe afspejler området vi ligger i med mangfoldigheden som største fællesnævner. Vi lægger vægt på et tæt samarbejde med familierne og oplever ofte at blive inviteret til nære relationer, som giver mulighed for på forskellig vis, at bidrage til at forældrene løfter deres opgave bedst muligt.

VI SØGER EN KOLLEGA MED FØLGENDE KOMPETENCER OG KVALIFIKATIONER
  • Du er tydelig og autentisk i samværet med børn og voksne
  • Du brænder for at gøre en forskel for vores yngste børn og arbejder gerne i små grupper
  • Du evner og har lyst til at reflektere over egen og fælles praksis
  • Du kan træde i karakter og tage selvstændigt ansvar for planlægning af møder, samtaler og aktiviteter samt stå for udførelsen af dette
  • Du er en empatisk person, der møder børn og forældre på en ligeværdig og anerkendende måde. Ligeledes har du lyst til og mod på at arbejde med børn og deres familier - også dem, der er i vanskeligheder
  • Du har lyst til og evner at indgå i vores udvidede forældresamarbejde, hvor vi ofte kommer tæt på hele familien
  • Du er loyal over for beslutninger og aftaler både på din stue, i huset og i distriktet
  • Du vil være med til at omsætte den nye styrkede læreplan i din pædagogiske praksis i samarbejde med kolleger og ledelse
  • Du har indsigt i eller erfaring med sprog arbejde. Det er en fordel, hvis du har kendskab til dialogisk læsning, da vi bruger dette som metode i hele distriktet

DINE KOMMENDE KOLLEGER
Vi spænder vidt både i forhold til alder og erfaring, hvilket giver en god dynamik fagligt og socialt. Vi lægger vægt på, at den enkelte trives, og at vi sammen arbejder for et godt arbejdsmiljø, hvor arbejdsglæde, engagement, respekt og humor er i højsædet.

Vi ønsker til stadighed at udvikle os og gøre Globen til et endnu bedre sted bl.a. ved:
  • At deltage i kompetenceudvikling og kurser arrangeret i distriktet og i kommunen – herunder BAL, og vores nye projekt Sammen om børn.
  • At vi i en periode vil sætte ekstra fokus på vores sproglige læringsmiljø.
  • At videreudvikle vores samarbejde på tværs mellem stuer og teams til glæde for både børn og voksne
  • At arbejde med vores fysiske rammer, så vi skaber de bedste mulige læringsmiljøer
  • At arbejde med aktionslæring i forhold til vores hverdagspraksis, så vi sikrer høj faglig kvalitet, og at denne udvikler sig.

DYNAMISK ARBEJDSPLADS
Vi tager os selv alvorligt i vores arbejde med børnene, og vægter et tæt tværfagligt samarbejde med PPR samt de pædagogiske konsulenter, og vi ser dette som et godt supplement til vores egen faglighed. I vores praksis tager vi udgangspunkt i Ballerup kommunes Børne- og ungestrategi og det systemiske børnesyn, der ligger i heri.

Alt i alt er vi en dynamisk arbejdsplads, hvor vi løbende har fokus på vores indbyrdes kommunikation, rummelighed og fleksibilitet, samt at vi møder hinanden med en god portion humor for at sikre det gode arbejdsmiljø, og at der altid er de bedste forudsætninger for, at både børn og voksne trives og er glade for at komme hver eneste dag.

OM DISTRIKTET
Globen er en del af distrikt Hedegården. Distriktet består af 4 afdelinger, og kommunens dagpleje. Afdelingerne har hver deres særpræg og fordeling af børnegrupper. Vi oplever, at det er en styrke at være et fælles distrikt med ca. 100 ansatte og fælles ledelse. Distriktet er kendetegnet ved at have et stærkt sammenhold, hvor der samarbejdes på flere planer. Vi profiterer af, at kunne holde kurser på tværs af afdelingerne, holde fælles p-møder, sociale arrangementer, skovuger for alle de kommende skolebørn og mange flere spændende aktiviteter. Vi har fokus på udvikling, faglighed og vidensdeling, og hvor der også er mulighed for at hygge sig og mødes med de kollegaer, man ikke ser til dagligt.

Vi har netop lagt sidste hånd på distriktets fortolkning af de nye styrkede læreplaner, som vil danne grundlag for vores fremtidige pædagogiske arbejde. De er blevet udarbejdet i en proces, hvor de faglige fyrtårne sammen med lederne er blevet uddannet i processtyring og hvor alle medarbejdere i distriktets børnehuse har været involveret i udarbejdelsen af indholdet.

LØN OG ANSÆTTELSE
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Der indhentes referencer og børneattester på personer, der ansættes i dagtilbud.

YDERLIGERE INFORMATION
For yderligere oplysninger og aftale om besøg kontakt pædagogisk leder Marianne Bille på 4477 1909 eller pædagogisk leder Christel Faaborg på telefon 4477 1639.

Vigtigt: Vi gør opmærksom på, at vi er en røgfri arbejdsplads.

ANSØGNINGSFRIST 13. AUGUST 2021
Samtaler holdes hurtigst muligt efter ansøgningsfristen.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.

I Ballerup Kommune er vi fælles om fremtiden. Vi møder borgerne i øjenhøjde, og sammen finder vi de gode løsninger på tværs af institutioner, foreninger og erhvervsliv. Vi arbejder hele tiden på at være en attraktiv arbejdsplads, hvor alle medarbejdere trives, udvikler sig og leverer en professionel service til borgere og virksomheder.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Ballerup
  • Fredag den 13. august 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    På Bugtskolen har vi særligt fokus på trivsel og læring, og vi understøtter elevernes selvhhjulpenhed, så de på sigt kan begå og klare sig i deres kommende voksentilværelse. Vi arbejder åbent og nysgerrigt og ser alle børn og unge, som unikke med hver deres behov, ressurcer og kompetencer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Så har du nu muligheden for at blive en del af Havana. Vi søger en pædagog på 30/32 timer, som har stærke specialpædagogiske kompetencer inden for Havanas målgruppe, gerne med start så hurtigt det kan lade sig gøre.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Jeg hedder Benjamin, og jeg kommer rigtig meget i Brogården sammen med mine venner – og ca. 250 andre børn og unge i alderen 10-18 år. Brogården er en gammel bondegård, hvor vi både har dyr, vi kan lege med, og en skov, vi kan lege i. Derfor er vi også rigtig meget udenfor hele året.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
26. juli 2024 15
25. juli 2024 14
24. juli 2024 14
23. juli 2024 14
22. juli 2024 14
21. juli 2024 14
20. juli 2024 14
19. juli 2024 16
18. juli 2024 16
17. juli 2024 15
16. juli 2024 13
15. juli 2024 13
14. juli 2024 13
13. juli 2024 13
12. juli 2024 13
11. juli 2024 13
10. juli 2024 12
9. juli 2024 12
8. juli 2024 11
7. juli 2024 9
6. juli 2024 9
5. juli 2024 8
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 5
26. juni 2024 6