Psykologgruppen i CBF søger ny kollega

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ishøj

Da en af vores psykologer har valgt at gå selvstændig, søger vi en ny kollega. Stillingen er fast og med til besættelse snarest muligt 30 timer ugentligt.

Vi har mangeartede opgaver i psykologgruppen og mange samarbejdsrelationer, så hvis du brænder for et arbejde med tempo, flow og mulighed for kompetenceudvikling, så er du måske den helt rigtige kollega til os.

Stillingsbeskrivelsen Psykologerne i CBF har deres daglige arbejdsplads på skolerne i Ishøj. Her vil du komme til at arbejde i et tværfagligt team på skolen og dens distrikt. Du vil dele dagligdag med tale-/hørekonsulenten, sundhedsplejersken, familierådgiveren, samt skolens øvrige ressourcepersoner.

Du vil bruge en stor del af din arbejdstid på forebyggende og inkluderende indsatser i skolerne. Du vil også få ansvar for at gennemføre pædagogisk-psykologiske vurderinger, samt at indstille børn til specialundervisning eller anden specialpædagogisk bistand og følge op på indsatserne. Vi har et tæt tværfagligt samarbejde og lapper hellere over hinandens opgaver end at efterlade huller for borgerne. I psykologgruppen varetages PPR opgaver med rådgivning, vejledning og vurderinger, behandlingsopgaver og forældretræningsgrupper.

For at trives i stillingen skal du kunne lide at skifte i kontekst i løbet af ugen, samt at arbejdsopgaverne er forskelligartede og kræver, at man kender og benytter sig af flere metodiske tilgange, samt har mod på at skabe processer, hvor løsningerne findes sammen med det lærerfaglige og pædagogiske personale tæt på barnet.

I stillingen vil formentligt indgå betjening af skoleområdet, samt et specialiseret dagtilbud for børn med funktionsnedsættelser. Det afhænger også lidt af, hvem du er!

Du skal være uddannet cand. psych. eller cand. pæd. psych og gerne autoriseret – ellers skal du indgå i et autorisationsforløb ved ansættelse.

Af yderligere kvalifikationer er det en fordel, hvis du kender til PPR-arbejde og brænder for at arbejde i den kontekst. Personligt er det en fordel, at du arbejder struktureret og er god til at opsøge sparring fra dine kollegaer og leder.

Om Center for Børn og Forebyggelse I Ishøj har vi ambitioner på alle børn og unges vegne.

CBFs mål er at sikre, at Ishøjs børn og unge sejrer i eget liv og når deres fulde potentiale. Vi har derfor et stort ansvar i forhold til at stille tilbud til rådighed, der bygger på erfaring og forskningsbaseret viden.

Vi er et stort center, der varetager opgaver indenfor børnefamilieområdet, PPR, sundhedspleje, tandplejen og SSP. Vi anser en høj grad af monofaglighed for at være en nødvendig forudsætning for en succesfuld tværfaglig opgaveløsning.

Alle CBF’s faggrupper mødes én gang ugentlig på rådhuset. Her vil du bl.a. deltage i psykologmøder og supervision. Her vil der også være mulighed for tværfaglig sparring og koordinering med alle dine andre kolleger. Du vil få et introduktionsforløb til hele centret.

Centerets ledelsesteam betragter ledelse som noget, vi skaber i relationer mellem leder/medarbejder. Som ledelse skaber vi gode rammer for opgaveløsningen og værdsætter det gode følgeskab - ligeså vel som det gode lederskab. Stillingen som psykolog er med daglig reference til psykologfaglig leder.

Ishøj og Vallensbæk kommuner har indgået et forpligtende samarbejde, der blandt andet betyder, at Ishøj Kommune lige nu varetager opgaverne indenfor PPR området for Vallensbæk kommune. Dette samarbejde opløses dog den 1.1.2022, hvor psykologgruppen også deles. Vi vil efter 1.1.2022 være en psykologgruppen på 11 psykologer, der varetager Ishøj kommunes borgere og det vil være her, du er tilknyttet.

Om Ishøj Kommune Kommunen oplever en befolkningstilvækst. Vi har ca. 23.000 indbyggere, hvoraf knap en fjerdedel er børn og unge under atten. Styrken ved at være en mindre kommune er, at en idé hurtigt kan blive til virkeligheden, uanset hvor i organisationen, vi er placeret.

Vi er godt placeret i det storkøbenhavnske område med strandpark, store naturområder og let adgang med S-tog, den kommende letbane og motorveje.

Ishøj Kommune betragter mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med en medborgerskabspolitik.

Hvis du vil vide mere om at arbejde i Ishøj Kommune, kan du kigge videre her: http://nyijob.ishoj.dk/ny-i-job.

Ansættelsesprocessen I ansættelsesprocessen lægger vi vægt på dit ønske om at arbejde med PPR området, samt erfaring med at arbejde tværfagligt og rådgivende i praksis.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at ringe til psykologfaglig leder Anna Julie Paulsen tlf. 29 49 87 78.

Ansøgninger skal være på e-mail [email protected] og skal være os i hænde senest den 16.8.2021.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler onsdag og fredag i uge 34.

Til ansættelsessamtale deltager psykologfaglig leder, psykolog fra gruppen samt en tværfaglig kollega fra anden faggruppe.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ishøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Ishøj
  • Mandag den 16. august 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    På Bugtskolen har vi særligt fokus på trivsel og læring, og vi understøtter elevernes selvhhjulpenhed, så de på sigt kan begå og klare sig i deres kommende voksentilværelse. Vi arbejder åbent og nysgerrigt og ser alle børn og unge, som unikke med hver deres behov, ressurcer og kompetencer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Så har du nu muligheden for at blive en del af Havana. Vi søger en pædagog på 30/32 timer, som har stærke specialpædagogiske kompetencer inden for Havanas målgruppe, gerne med start så hurtigt det kan lade sig gøre.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Jeg hedder Benjamin, og jeg kommer rigtig meget i Brogården sammen med mine venner – og ca. 250 andre børn og unge i alderen 10-18 år. Brogården er en gammel bondegård, hvor vi både har dyr, vi kan lege med, og en skov, vi kan lege i. Derfor er vi også rigtig meget udenfor hele året.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Ishøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Ishøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Ishøj over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0