Pædagog til døgnafdelingen, Møllen, på Fårupgård Ungecenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Jelling

Vi søger en ambitiøs og selvstændig pædagog, der er faglig velfunderet, ansvarsbevidst og engageret, fra 1/9-2019 til vores adfærdsafdeling Møllen.

Møllen er en velfungerende afdeling med dygtige og engagerede medarbejdere, der er en del af Fårupgård Ungecenter i Jelling. Målgruppen for afdelingen er drenge og piger i alderen 12-18 år, som er særligt udfordret i livet på grund af deres adfærd eks. kriminalitet, misbrug eller adfærdsproblemer. Målgruppen er oftest belastet yderligere med psykosociale problemstillinger, herunder forskellige psykiatriske diagnoser, traumatisering og socio/emotionelle vanskeligheder.

På Møllen arbejder vi dels med individuel behandling, hvor vi tager udgangspunkt i den enkelte unge, og dennes udfordringer, så denne får ro og plads til at arbejde med egne behov, og dels i en veldefineret struktur med høj grad af tydelighed omkring regler og rammer. Vi er tydelige og forudsigelige voksne, der sikrer en tryg hverdag med de bedste muligheder for udvikling. Vi arbejder målrettet med at inddrage den unge i eget liv, i det omfang den unge kan.

Målet med vores socialpædagogiske behandlingsarbejde er at motivere den enkelte unge til at skabe forandring i sit eget liv, og hvor den enkelte unges trivsel, udvikling og behandling er i fokus. I vores behandling benytter vi Motiverende Interview (MI), NADA og ART, og det vil være en fordel, hvis du har uddannelse eller erfaring med disse.

Som medarbejder på Møllen forventes det, at du kan arbejde anerkendende over for de unge og skabe relationer til disse, samtidig med at du er tydelig, vedholdende og grænsesættende. Ligeledes forventes det, at du kan bevare roen i højspændte konflikter og agere i overensstemmelse med "Lov om Voksenansvar", når de unge udviser uhensigtsmæssig adfærd, er aggressive eller truende. Du skal kunne arbejde selvstændigt, tage ansvar for de unge og afdelingen samt kunne omstille dig i en travl og uforudsigelig hverdag. Derudover stilles der krav til, at du kan omsætte den daglige praksis til skriftlighed.

Du vil skulle indgå i et større tværfagligt samarbejde med bl.a. socialrådgiver, psykologer og intern skole. Vi vægter høj faglighed, samarbejde og god trivsel. Der tilbydes løbende efteruddannelse og kompetenceudvikling.

I opstartsperioden vil der være tilknyttet en kollega som mentor, som vil hjælpe dig godt i gang på dit nye arbejde.

Vi forventer at du

  • Er uddannet pædagog, har erfaring med målgruppen og besidder høj grad af faglighed.
  • Kan være selvledende og tage beslutningsansvaret.
  • Har overblik og arbejder målrettet med den unge og dennes familie.
  • Kan arbejde differentieret ud fra den enkelte unges behov i en større ungegruppe.
  • Kan formulere dig skriftligt i forhold til pædagogisk dokumentation og udviklingsopgaver på de enkelte unge.
  • Kan løfte praktiske opgaver i huset, såsom rengøring og madlavning med og uden de unge.
  • Er indstillet på skiftende arbejdstider, døgn og weekend/helligdage. Derudover indstillet på at deltage i institutionens ferieture.
  • Er motiveret for og kan modtage intern/ekstern supervision og undervisning.
  • Er udadvendt og humoristisk.
  • Har gyldig kørekort til bil.

Kan du se dig selv i ovenstående og mener du kan matche dette, håber vi at modtage en ansøgning med CV og udtalelser/referencer fra tidligere jobs fra dig.

Vi tilbyder

  • En højtspecialiseret og efterspurgt døgninstitution.
  • En afdeling i udvikling.
  • Faglig kompetente, herunder søde og sjove kollegaer.
  • Personlig og faglig udvikling med plads til forskellighed.
  • Kontinuerlig intern og ekstern supervision og undervisning.
  • En synlig ledelse.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter SL overenskomst og lokal løn.

Om os

Fårupgård Ungecenter er en ud af fire døgninstitutioner i Familie & Forebyggelse, Vejle Kommune. Hovedopgaven på Fårupgård Ungecenter er, i tæt samarbejde med anbringende kommune, at tilbyde de anbragte unge trygge og omsorgsfulde rammer, hvor de kan opleve personlig udvikling, få skabt ro, balance og overskuelighed i hverdagen. De unge oplever accept fra troværdige og stabile voksne og støttes i at udvikle egen identitet. Desuden har Fårupgård Ungecenter en intern skole der, i samarbejde med døgnafdelingerne, sikrer en fokuseret indsats i forhold til at gøre de unge uddannelsesparate.

Fårupgård Ungecenter har i alt 34 pladser, og der er i alt ansat 100 medarbejdere.

Institutionen er organiseret med fem døgnafdelinger Godset, Møllen, Godset Akut, Horisonten, Pigernes Hus samt en intern skole.

Læs mere på www.faarupgaard.vejle.dk.

Flere oplysninger

Flere oplysninger kan fås hos afdelingsleder Suad Sawan 21 36 75 47.

Ansøgningsfrist

Vi skal have din ansøgning senest mandag den 26. august 2019, og forventer at holde ansættelsessamtaler fredag den 30. august 2019.

Straffe og Børneattest

Vi indhenter straffe- og børneattest.

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning og jobsøgning til din evt. partner. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=fe0ab2fa)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Jelling.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Jelling
  • Mandag den 26. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Jelling

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Jelling over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Jelling over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
22. august 2024 1
21. august 2024 1