Dygtige pædagogiske medarbejdere til Botilbuddet Nørrebro Vænge – Center Campo

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Er du en faglig holdspiller med gåpåmod og personligt drive, og brænder du for at gøre en forskel for borgere med nedsat funktionsevne? Så er du en af vores nye kollegaer, vi søger til botilbuddet Nørrebro Vænge på vores afdelinger på 1. og 2. sal.

Bliv en del af holdet på Nørrebro Vænge
På Nørrebro Vænge vil du blive en del af et stort hus med mange kollegaer, hvor vi arbejder tæt sammen, men samtidig tager selvstændigt ansvar for at skabe de bedste rammer for den enkelte borger. Vi har tillid til vores medarbejderes kompetencer og professionalisme, og har en forventning om, at du som en del af teamet byder ind med pædagogiske initiativer. Du vil blive en del af et hus, hvor der er højt til loftet, og hvor der er fokus på fagligt engagement og gensidig kollegial sparring, så vi lykkedes bedst muligt. Hver anden uge afholder vi personalemøder, hvor vi sparrer og deler viden med kollegaer. Nørrebro Vænge er den 7. oktober blevet en del af Center Campo, hvor tilbuddet tidligere hørte under Center for Autisme og Specialpædagogik. Det betyder, at du som ny medarbejder på Nørrebro Vænge er med i en spændende udvikling, som du har gode muligheder for at bidrage positivt til og sætte præg på.

Hos os vil du få

  • pædagogiske opgaver, der udfordrer og udvikler dig
  • en arbejdsplads, hvor du får ansvar og mulighed for at præge den pædagogiske praksis  
  • ca. nye 40 kollegaer tilknyttet botilbuddet Nørrebro Vænge  
  • tillidsbaseret ledelse og fokus på trivsel
  • grundig oplæring
  • medarbejderudvikling – både personligt og fagligt

Vores nye kollegaer
Vi søger både erfarne og nyuddannede kollegaer. Det vigtigste er, at du kan arbejde relationelt, reflekterer og har en høj faglighed, som du formår at bringe i spil. Da vores borgere er sensitive, og har brug for ro, struktur og stabilitet, skaber du trygge rammer med øje for den enkelte borger. Du trives i et miljø, hvor faste rutiner og målrettet kommunikation er en del af den pædagogiske praksis.

Vi forventer, at du

  • gerne har kendskab til målgruppen og erfaring med arbejdet på en døgninstitution
  • er rummelig og empatisk
  • bevarer overblikket i stressede situationer  
  • forstår vigtigheden af god formidling og dokumentation for den pædagogiske praksis til relevante samarbejdspartnere igennem pædagogiske planer, handleplaner m.v.
  • har gode it-færdigheder og formulerer dig godt på skrift

Det vil være et plus, hvis du samtidig har kendskab og erfaring med low arousal-metoden og teori, som vi har et særligt fokus på, da udadrettet og selvskadende adfærd kan forekomme.

Vores arbejde
Som medarbejder arbejder vi tæt sammen om borgeren, hvor opgaver som dokumentation, handleplaner, økonomihåndtering, dialog med pårørende og andre eksterne samarbejdspartnere er en del af jobbet og essentielt for at skabe den bedste hverdag for borgerne. Borgernes struktur er individuelt tilpasset, så den imødekommer deres generelle behov for rutiner, forudsigelighed, genkendelighed, ro og tryghed.  

Om Nørrebro Vænge og vores målgruppe
På Nørrebro Vænge bor 35 borgere visiteret efter Servicelovens §108. Borgergruppen består af en bredt sammensat aldersgruppe fra 18-74 år, og rummer forskellige diagnoser, herunder udviklingshæmning, autismespektrumsforstyrrelser og andre neuropsykiatriske tillægsdiagnoser. Borgernes kognitive niveau varierer, og borgerne har derfor også forskellige støttebehov. Nogle har fx brug for guidning gennem dagligdagen, mens andre har et større støttebehov og har brug for mere praktisk støtte til fx personlig hygiejne.

Vi arbejder med at give borgerne mulighed for at udvikle sig, og vi møder borgerne med en anerkendende pædagogisk tilgang, hvor dialog, respekt, tillid og ligeværdighed er grundlæggende værdier. Derudover tager vi afsæt i Etisk Kodeks, hvor omsorg er omdrejningspunktet, der samtidig sikrer, at borgerne har størst mulig selv- og medbestemmelse ud fra rammer, der giver mening i relation til deres psykiske formåen. Vi tilbyder diverse tilbud om aktiviteter i og ude af huset. Mange borgere er også tilknyttet et dagtilbud, skole eller arbejde.

Nørrebro Vænge en del af Center Campo, som består af fem botilbud beliggende i København, på Lolland og i Dianalund. Du kan læse mere om Center Campo på www.centercampo.kk.dk.

Ansættelsesvilkår
Nørrebro Vænge er et døgntilbud, hvilket betyder skiftende vagter i dag- og aftentimerne, samt weekendarbejde. Vi søger pædagoger eller dygtige pædagogmedhjælpere til faste stillinger på 37 timer ugentligt som udgangspunkt. Tiltrædelse den 1. januar 2020 eller hurtigst muligt. Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst, herunder principperne for Ny Løn.

Mere information 
Har du spørgsmål til stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte koordinator Marthin Aalling Jørgensen på 2041 3704 eller tilbudsleder Jacob Christensen på 2328 3713 mellem kl. 09-15.00.

Vi ser frem til at høre fra dig! 

Søg via nedenstående link senest torsdag den 12. december 2019.
Vi holder samtaler hurtigst muligt efter ansøgningsfristen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • København NV
  • Torsdag den 12. december 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i København NV over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1