To pædagoger til velfungerende børnehaveteam i Stjerneskuddet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Hvis du har lyst til at være en del af en god og stabil arbejdsplads, hvor vi hele tiden tør, og har lyst til at udvikle os – så læs videre.

Kun uddannede pædagoger kommer i betragtning.

Det her vil du blive en del af
Vi har to børnehavegrupper på 1. sal i vores integrerede institution. I stueetagen bor vores vuggestue.

Vi søger dig til at fuldende teamet i børnehavegrupperne. Her er i forvejen Thomas (pædagog) og Susanne (medhjælper) på Nordstjernen og Lotte (pædagog) og Annette (medhjælper) på Mælkevejen. Vi er optaget af at samarbejde på tværs af stuerne.

Vi glæder sig til samarbejdet med nye kollegaer, der har lyst til at være en del af børnehaven, tage ansvar og byde ind med faglighed og ideer.

Vi byder dig velkommen til et hus med et godt arbejdsmiljø, hvor alle tager ansvar og er med til at gøre Stjerneskuddet til en arbejdsplads, hvor der er rart at være og til en institution, hvor det er trygt at være barn og forældre.

Vi er en arbejdsplads, der hele tiden er i udvikling, og vi er interesserede i at blive klogere på vores praksis. Men vi hviler også godt i den kvalitet, vi allerede dagligt tilbyder børnene.

Vi arbejder med pædagogikken i dagligdagsrutinerne, og det er vigtigt, at du ser hverdagens rutiner som en naturlig læringsarena for børnene. Alle grupper planlægger selv deres hverdag for en periode ad gangen, med barnets behov i centrum.

Vores børnegrupper er hele tiden i forandring, og vores fokus i pædagogikken, strukturen og planlægningen, skifter derfor også, så den pædagogiske praksis altid har børnegruppens udvikling og trivsel for øje.

Om dig
Du er pædagog, og du er reflekterende i forhold til egen praksis. Du behøver ikke kunne alt, og vide alt, men være åben og nysgerrig.

Du er en pædagog, som kommer med input til de pædagogiske rutiner, til strukturen og hverdagen og er samtidig nysgerrig på den allerede eksisterende praksis.

Generelt er det naturligt for dig at byde ind og tage ansvar for de forskelligartede opgaver i hverdagen og det vigtige forældresamarbejde.

Du skal være optaget af samarbejde – vi kalder det arbejdsfællesskabet – om kerneopgaven. Det gælder både i forhold til kollegaer og pædagogisk leder.

Vi forventer, at du bringer dine kompetencer i spil, og at du giver og modtager feedback.

Det er et krav, at vores relationer, fokus og dialog er professionel og relevant for kerneopgaven, og at tilgangen er anerkendende følgeskab. Det betyder, at vi kan undres over hinandens praksis. Den tilgang forventer vi, at du vil gå positivt ind i.

Kollegaer byder velkommen til en rolig start
Mælkevejen og Nordstjernen leder begge efter en pædagog. Begge stuer vil derfor også være klar til at modtage dig og integrere dig i arbejdsfællesskabet i Stjerneskuddet og i det tætte samarbejde mellem børnehavegrupperne. Ligesom dine nye kollegaer i vuggestuen vil være klar til at byde dig velkommen, sammen med mig – Susan, pædagogisk leder.

Vi prioriterer ekstra personaleressourcer de første dage, du er på arbejde, så du får mulighed for at lande godt, og få tid til at hilse på alle og orientere dig i huset.

Om os
Stjerneskuddet er en integreret daginstitution med 24 vuggestuebørn og 44 børnehavebørn i to etager midt i villakvarteret omkring Katrinedalsskolen.

Du bliver ansat i Brønshøj/Vanløse Klynge F, som består af otte kommunale daginstitutioner, og er normeret til 727 børn i alderen 0-6 år.

Vi kunne fortælle meget mere om os selv, og vi vil også gerne vise dig rundt og uddybe, hvis du har brug for det. Ring til os og aftal et besøg med Thomas eller Lotte på 3871 1535. Dette er dog først en mulighed fra mandag den 2. august 2021, da institutionen er fysisk tilstede et andet stedet i uge 28, 29 og 30.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. Inden ansættelse vil der blive indhentet referencer, samtykke til udvidet referencer samt børne- og straffeattest.

Ansættelse er 37 timer om ugen med start den 1. september 2021 eller snarest muligt derefter.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 19. august 2021
Vi forvanter at holde ansættelsessamtaler i uge 34.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København NV
  • Torsdag den 19. august 2021

Lignende jobs

  • Digital Transformation Consultant

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Pædagog
    • København Ø
    Få mere info
  • Pædagog

    Vi søger pædagoger, som kan inspirere, udvikle gode læringsmiljøer samt være med til at videreudvikle pædagogikken. Tænker du at det er lige dig, så er det måske dig, der skal være vores nye kolleg..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Intern partner til digital transformation

    I [xxxxx] er digitalisering højt på dagsordenen, til fordel for både kunder, samfund og medarbejdere. Forretningens digitale behov strækker sig bredt fra kundeløsninger, store anlægsprojekter, ekst..
    • Pædagog
    • København S
    Få mere info
  • Pædagog

    Nordstrandskolens SFO ligger i et boligområde i tæt beliggenhed til dejlige omgivelser med skov, strand, havn og den gamle bydel i Dragør. Vores SFO omfatter i alt 12 klasser fra 0. til 3. klasse o..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i København NV over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
6. oktober 2024 5
5. oktober 2024 5
4. oktober 2024 4
3. oktober 2024 5
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 5
30. september 2024 5
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 5
25. september 2024 5
24. september 2024 5
23. september 2024 5
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 4
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4