Enhedssekretær til vejmyndighedsenhed i Område for Mobilitet og Anlæg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vejmyndigheden i Område for Mobilitet og Anlæg, søger en serviceminded og struktureret faglig enhedssekretær til enheden Tilladelse til Vejændring. Du skal have en relevant uddannelse, gerne med kendskab til trafik og offentlig forvaltning, gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner og tidligere erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation.

Vejmyndigheden beskæftiger sig med myndighedsbehandling af borgernes og private bygherrers anlægsprojekter samt trafiksikkerheden og tilgængeligheden på vejene i København.

Jobbet
Du skal fungere som enhedssekretær og håndtere praktiske og faglige opgaver på tværs i myndighedsenheden. Du vil, i tæt dialog med enhedschefen, skulle have det daglige overblik over enhedens opgaver og samtidig bidrage til den konkrete opgaveløsning i enheden, eksempelvis i forhold til håndtering af politiske bestillinger, praktisk hjælp til mødereservation, workshops mv., samt være superbruger i nogle af vores forskellige IT-værktøjer (Kvantum, som er Københavns Kommunes SAP-baserede indkøbs- og økonomisystem, eDoc, diverse HR-systemer m.m.).

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte

  • Betjening af enhedens ”postkasse”, hvor du vil få ansvaret for at uddelegere henvendelser/bestillinger i samråd med enhedschef og teamledere, følge op på besvarelserne samt selv bidrage til besvarelse og koordinering af henvendelser.
  • Ansvar for overblikket over enhedens drifts- og anlægsøkonomi og de månedlige opfølgninger.
  • Håndtering af HR-relaterede opgaver i samarbejde med afdelingssekretariatet, herunder godkendelser vedr. ferie, sygdom m.m., rekrutteringsprocesser, løn, koordinering af besvarelser på forskellige bestillinger fra afdelingssekretariatet, fx vedr. budgetopfølgning m.m.
  • Hjælp til enhedens medarbejdere med IT-programmer, herunder fx indkøb i Kvantum samt varetage tværgående opgaver som fx styring af enhedens elektroniske arkivmapper, ansøgningsskemaer til brug for sagsbehandling m.v.
  • Hjælp til enhedschef og medarbejdere med håndtering af afgrænsede faglige opgaver som eksempelvis desk research, udarbejdelse af præsentationer m.m.
  • Varetagelse af praktiske opgaver, herunder mødereservationer, mødeforplejning, praktik/facilitering af workshops mv.

Hvem er du?
Vi søger en serviceminded og struktureret enhedssekretær, der både kan bevare overblikket i en travl hverdag og samtidig bidrage til enhedens trivsel og arbejdsglæde og faglige opgaveløsning. Du har en relevant uddannelse, og det er en stor fordel, hvis du både har kendskab til trafik- og offentlig forvaltning samt erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation.
Det er væsentligt, at du er fortrolig med forskellige IT-programmer og hurtigt kan sætte dig ind i nye funktioner. Du skal på sigt aflaste enhedens nuværende superbrugere og dermed fungere som enhedens superbruger. Du skal være god til at formidle både på skrift og mundtligt.

Som menneske og kollega hviler du i dig selv, du har lyst til at hjælpe dine kolleger med stort og småt, og du er vant til at have mange bolde i luften. Du er hurtig og præcis til at formulere dig og kender din målgruppe. Du kan omgås mange forskellige mennesker og er indstillet på at skulle håndtere forskellige slags opgaver i en travl og omskiftelig hverdag, hvor rammerne for opgaveløsningen ofte ændrer sig.

Vi tilbyder
Udfordrende og tværfaglige arbejdsgange i et inspirerende og uformelt miljø med fokus på læring og kompetenceudvikling. Du indgår i tæt samarbejde med gode kolleger, hvor vi prøver at skabe rum for det sociale i en travl hverdag.
Jobbet rummer mange udviklingsmuligheder og udfordringer, både fagligt og personligt.

Derudover tilbyder vi flextid med en gennemsnitlig arbejdsuge på 37 timer, idet vi lægger vægt på et afbalanceret forhold mellem arbejdsliv og familieliv.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst, afhængigt af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte enhedschef Søren Kastoft på 2270 6534 eller mail [email protected]

Du kan læse mere om Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen på www.kk.dk og www.tmf.kk.dk

Søg via nedenstående link senest torsdag den 5. august 2021
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler med udvalgte kandidater i uge 33.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelsen, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.200 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 4 mia. kr.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København NV
  • Torsdag den 05. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København NV over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 2
20. august 2024 2