Fodboldinteresseret og pædagogisk velfunderet studentermedhjælper søges hurtigst muligt til projekt OMBOLD i Østerbro IF

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København Ø

Vi søger en studentermedhjælper 15 timer om ugen i en tidsbegrænset stilling frem til 31. december 2023. Vi forventer at du er pædagogisk velfunderet, interesseret i fodbold og gerne med erfaring som frivillig træner, du skal gerne være godt på vej i dit studie.

Jobbet kræver en stor forståelse for det specialpædagogiske arbejde og det at skabe trygge rammer gennem en medinddragende og anerkendende ledelsesstil. Du ser styrken i at samarbejde tværfagligt og er glad for en omskiftelig og til tider udfordrende hverdag. Hvis du kan tilbyde os det, kan vi til gengæld love dig et levende og aktivt foreningsmiljø i Østerbro IF, hvor der er fokus på fællesskabet. Du får et godt teamsamarbejde og kollegial sparring på tværs af samarbejdsklubberne og bosteder på Østerbro, samt den projektansvarlige klubrepræsentant og den ledende styregruppe fra projekt OMBOLD.

Projekt OMBOLD er et samarbejde mellem tre udvalgte fodboldklubber, sociale tilbud, Socialforvaltningen og Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns kommune. Projektet er støttet af Socialstyrelsen og har til formål at udvikle metoder til at inkludere socialt udsatte voksne i foreningslivet i Københavns kommune.

Vi har et højt ambitionsniveau og du vil få mulighed for at arbejde med organisationsudvikling på praksisniveau i foreningen, arbejde med inklusion af udsatte borgere og præge udviklingen af de metoder som fremadrettet skal sikre rekruttering af social udsatte borgere til Østerbro IF.

Du kan læse mere foreningen Østerbro IF på https://østerbroif.dk og projekt OMBOLD på https://ombold.dk/

Din profil

Det er en stor styrke for stillingen at have et solidt pædagogisk fundament og interessen for fodbold og foreningslivet et must. Vi søger en studerende med lyst til projektarbejde, der er god til hurtigt at skabe sig et overblik over projektets delelementer og er klar på at være med til at få tingene ført ud i praksis, selv om de endnu er i udviklingsfasen. Du er velbevandret indenfor det socialpædagogiske område eller har lysten og evnen til hurtigt at tilegne dig ny viden inden for området.

Derudover ser vi gerne at du:

  • Kan facilitere et ugentligt træningspas af to timer på et af OMBOLD’s samarbejdende sociale tilbuds institutioner. (Typisk i tidsrummet fra kl. 12.00 til 16.00 på en fastlagt hverdag).
  • Afvikler et ugentligt træningspas for målgruppen i klubregi gennem et særligt oprettet hold. OMBOLD vil understøtte denne træning. (typisk i tidsrummet fra kl. 12.00 til 16.00 på en fastlagt hverdag).
  • Har ambitioner på de socialt udsattes vegne og kan møde dem i øjenhøjde.
  • Er empatisk, stærk i relations dannelse og samarbejde og har respekt for andres synspunkter.
  • Har et skarpt blik for borgernes motivation og udfordringer, og arbejder systematisk for at skabe rum og inklusion i foreningslivet.
  • Forstår betydningen af at være synlig blandt borgerne og skabe gode relationer.
  • Kan indgå i et bredt tværfagligt samarbejde, er handlekraftig, synlig og tydelig – og samtidig lyttende og anerkendende
  • Deltager i projektarbejde, herunder projektgruppemøder, klyngemøder, netværksmøder, metodeudvikling og fællesmøder mv.
  • Deltager i forskellige arrangementer og stævner med borgergruppen, samt afvikling af sociale arrangementer mv.
  • Medvirker til udviklingen af klubbens sportslige og sociale fundament i børne-, ungdoms- og senior afdelingerne.

Derfor skal du vælge os

Østerbro IF – Lysten til fællesskabet

Vi er en fodboldforening med højt til loftet. Vi vægter fællesskabet, hjælpsomhed og uhøjtidelighed højt, hvilket kommer til syne gennem vores flade forenings struktur med stort handlerum. Derudover tillægger vi det stor betydning, at gode ideer vokser og bliver til virkelighed gennem samspil i foreningen, fordi vores medlemmer og frivillige gerne vil gøre en forskel. Det omfatter samtidig et ansvar for at skabe den fælles forpligtigende retning.

Fælles retning er ikke bare noget, vi siger – det er noget, vi gør. Det betyder også en gensidig forpligtigelse igennem alt hvad vi forretter i foreningen Østerbro IF.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende regler om ansættelse i studiejob.
Forud for ansættelsen indhentes straffe- og børneattest.

Hvis du vil vide mere

Oplysninger om stillingen og evt. aftale om besøg i Østerbro IF fås ved henvendelse på e-mail til foreningens projektansvarlige leder Jørgen Lionel Falentin Søgaard [email protected]

Ansøgning

Din ansøgning (max. 1 side) med relevante bilag sendes til [email protected] inden d. 31/08-2021 kl. 12:00.

Vi forventer at afholde samtalerne i aftentimerne fra d. 1. til d. 3. september 2021. Stillingen forventes påbegyndt medio september 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København Ø
  • Tirsdag den 31. august 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i København S

    <p>Brænder du for grøn omstilling og vil du gerne være med til at sikre et bæredygtigt grønt samfund i social balance i, så er et job hos Society Transformation måske noget for dig. Her kan d..
    • Pædagog
    • København S
    Få mere info
  • Pædagog (studiejob) i København S

    <p>Brænder du for den grønne omstilling og vil gerne være med til at sikre et bæredygtigt grønt samfund i social balance, så er et studenterjob hos Society Transformation måske noget for dig..
    • Pædagog
    • København S
    Få mere info
  • Pædagog i København SV

    Har duinteressen, evnerne og viljen til at optimere vores forretning gennem data ogindsigter? Synes du at data, visualiseringer og struktur er det bedste iverden? Så er det dig vi søger til v..
    • Pædagog
    • København SV
    Få mere info
  • Pædagog i København

    Pædagog søges til organisation/virksomhed i København
    • Pædagog
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i København Ø over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
2. juli 2024 6
1. juli 2024 6
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 4
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 2
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1