Projektkoordinator Praksisnær undervisning og simulation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du interesse for praksisnær undervisning og simulation som læringsmetode? Er du god til at koordinere opgaver og sikre fremdrift i processerne? Så er du måske den, der kan revitalisere og videreudvikle vores praksislabs og simulationsmiljøer på vores afdeling i Skelbækgade, København.

I spidsen for opbygning, udvikling og drift
Din fornemmeste opgave bliver at stå i spidsen for at opbygge og drifte attraktive, praksisnære og lettilgængelige læringsmiljøer der bliver brugt flittigt af vores undervisere og elever. Det indbefatter, at du skal sikre, at vi har en bred vifte af simulationsscenarier, der matcher alle vores uddannelsers indhold og niveauer. Endvidere skal du stå for at indkøbe relevante og aktuelle materialer, hjælpemidler og velfærdsteknologier samt opbygge et udlånssystem for disse.
Du får ansvar for at introducere vores undervisere til faciliteterne og være med til at sikre at alle har kompetencerne til at inddrage dem i den praksisnære undervisning.

Internt skal du deltage i faglærernetværk og arbejdsgrupper, og generelt sikre at læringsmiljøerne bliver en naturlig del af undervisningens tilrettelæggelse, både hos undervisere og uddannelsesledere. På længere sigt skal erfaringerne med de praksisnære læringsmiljøer udbredes til afdelingens to øvrige adresser.
Du skal sikre, at der er sammenhæng til aktiviteterne i Videnscenter for velfærdsteknologi, der har til huse på SOSU H.

Eksternt skal du være tovholder på samarbejde med parterne i vores elevers praksisfelt om at sikre tæt kobling mellem skole og praksis.
Du skal bidrage til SOSU Hs profilering udadtil, bl.a. ved at etablere et flot udstillingsvindue ud til Skelbækgade, der viser at vi er en moderne SOSU-skole der værdsætte ny teknologi og baserer uddannelserne på moderne pædagogiske og didaktiske principper.

Selvstændig, men ikke alene
Du kommer til at bestride en selvstændig funktion som projektkoordinator, men i dagligdagen vil du have gode sparringspartnere i uddannelseschefen og de to uddannelsesledere på adressen, de fem konsulenter i Videnscenter for Velfærdsteknologi og vores to koordinatorer af pædagogisk IT. Du vil referere direkte til uddannelseschefen og projektets styregruppe.

Vi vægter samarbejde og medarbejderinvolvering højt, og du vil derfor skulle inddrage elever, underviserteams, uddannelsesledere og teknisk service når du skal udvikle vores simulationsmiljøer.
På SOSU H tænker vi skole og praksis tæt sammen, alle bidrager med viden og undren, vi prøver nye ting af, og vi fejler også en gang imellem. Det lærer vi en masse af sammen. På den måde får du mulighed for hele tiden at udvikle dine kompetencer.

”På SOSU H har vi en lydhør, ærlig, synlig og rummelig ledelse som altid støtter og bakker op ved udfordringer, en ledelse som altid melder klart ud. En ledelse jeg altid kan regne med. Jeg har fantastiske kolleger der samarbejde på kryds og tværs af hele organisationen.
SOSU H er verdens bedste arbejdsplads. Der er aldrig to dage der er ens.”
(Vibeke, Underviser)


Hvad forventer vi?
Du har stærke pædagogiske og didaktiske kompetencer og du synes at praksisnærhed og simulation er interessante læringsmetoder. Du er god til at igangsætte udviklingsaktiviteter og ikke er bange for at kaste dig ud i opgaver der er nye og ukendte. Du er udadvendt, god til at danne samarbejdsrelationer og træder gerne ind i et underviserteam præget af et stærkt fagfagligt og tværfagligt miljø.
Når det brænder på, er du ikke bleg for at give et nap med det praktiske for at få enderne til at mødes.
Du kan styre et projekt i mål og kan klart og tydeligt formidle projektets fremdrift og resultater.

Derudover forventer vi at du har:
• Mellemlang eller lang videregående uddannelse
• Pædagogisk uddannelse, gerne med fokus på erhvervspædagogik
• Projekterfaring
• Kendskab til uddannelsesverdenen

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt. Stillingen er tidsbegrænset til en 3-årig periode, med mulighed for forlængelse.

Interesseret?
Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Jens Christian Christensen, telefon: 2460 0344

Ansøgningsfrist og proces
Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 31. august 2021. Forventet tiltrædelse er d. 1. oktober 2021, eller hurtigst muligt derefter. Vi holder samtaler løbende. Hvis du bliver indkaldt til 2. samtale, vil du blive bedt om at løse en case.

Ansøgning med bilag sendes elektronisk via link.

Om SOSU H
På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Elever og kursister på SOSU H er parate til at yde en livsvigtig og professionel forskel for Danmarks syge, svage, børn, unge og ældre. På SOSU H bygger vi broer mellem mennesker. Mellem teori og praksis. Og mellem uddannelse og job. Sådan sikrer vi, at vores elever møder arbejdsmarkedet som vidende og empatiske fagprofessionelle. Hos os er der rum til forskellighed. Vi er dygtige til at imødekomme og uddanne elever og kursister med vidt forskellige aldre, kulturer og sociale baggrunde. Sammen skaber vi plads til at være, lære og levere velfærdsydelser af højeste kvalitet.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med otte afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye, høje standarder på vores uddannelsesområde og i den nationale udvikling af fagene. Vi skal være en af de toneangivende stemmer i debatten og arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København V
  • Tirsdag den 31. august 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederiksberg

    Afdelingsleder for køkken og rengøring med stærk faglig profil til plejehjem i GentofteVil du gå forrest i en hverdag, hvor målet er livskvalitet, faglighed og værdighed for vores bebo..
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Har du lyst til at stå i spidsen for at samle og opbygge afdelingen Studieforløb, der bidrager med serviceorienteret og driftssikker studieadministration? Vil du gerne være en del af en engageret l..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Er du optaget af at udvikle og fastholde effektiv drift? Har du lyst til at blive en del af en engageret ledelsesgruppe, hvor dine erfaringer med forandringsledelse og personaleledelse kan folde si..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København V over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1