Sundhedsfaglige/ pædagogisk uddannede medarbejdere til Neuropædagogisk indsats, Søndersø i Maribo

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Maribo

Har du lyst til at få nye udfordringer, arbejde neuropædagogisk i et tværfagligt team, med mennesker der har en hjerneskade og/eller svære fysiske handicaps, så er et arbejde på Søndersø måske noget for dig?

Et længerevarende botilbud
Søndersø er organisatorisk tilknyttet Center for Socialpsykiatri, Rusmiddel og Neuropædagogisk indsats i Social- og Arbejdsmarkedssektoren.

Søndersø er et længerevarende botilbud, hvor borgerne har behov for omfattende hjælp til at mestre deres liv, på grund af betydelig nedsat kognitiv og/eller fysisk funktionsevne.

På Søndersø arbejder vi med afsæt i faglige tilgange og metoder som er relevante i forhold til målgruppens særlige behov, hvilket vurderes at føre til positive resultater for borgerne.

Vi arbejder ud fra en neuropædagogisk forståelsesramme, med henblik på at støtte det enkelte menneske i at kompensere for sine begrænsninger ved at udvikle nye strategier, med afsæt i borgernes ressourcer.

Følgende stillinger er ledige til besættelse 1. januar 2022. Alle stillinger er med weekendvagt hver 2. uge:

En stilling i blandede aften- og dagvagter. 32 t. om ugen (afd. Kongensgade)
En stilling i dagvagt 32 t. om ugen (afd. Dronningensgade)
En springervagt i blandede aften- og dagvagter. 32 t. om ugen (begge afdelinger)
En springervagt i blandede aften- og dagvagter 20 t. om ugen (begge afdelinger)

Om stillingerne
Vi søger sundhedsfaglige/pædagogisk uddannede medarbejdere. Ikke nødvendigvis ”erfarne” medarbejdere, men derimod personer der har lysten, evnerne og ikke mindst personligheden til at være ansat på Søndersø.

På Søndersø arbejder vi med en høj grad af selvstændighed og initiativ. Vi har en positiv tilgang til nye udfordringer og er ikke styret af regler men sund fornuft, og ser humor som et vigtigt element i det daglige arbejde.
Kommunikationen er uformel og åben og vi lægger stor vægt på at man hele tiden udvikler sig fagligt og personligt.

Vores forventninger
Som medarbejder skal du medvirke til at vedligeholde en kultur hvor tillid, respekt, anstændighed, inddragelse og anerkendelse er bærende elementer. Har du evnen og lysten til at løfte vores opgaver, så kan du være blandt dem vi søger, men det kræver, at du er klar til at gå på tværs af faggrænser og arbejdsopgaver og have en anerkendende og pædagogisk tilgang til enhver opgave omkring borgerne. Til gengæld har du i samarbejde med teamet indflydelse på at sætte dit præg på opgaverne.

Vores nye medarbejdere skal være selvstændige team-players og mennesker med stort M og hjertet på rette sted og skal kunne bevare overblikket i en travl hverdag. Vi forventer, at du som medarbejder er i besiddelse af et kørekort B og indstillet på at køre i vores busser. Hvis du kan noget, som vi endnu ikke har opdaget vi mangler, vil vi gerne snakke ansættelse med dig.

Interesseret?
Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til Teamleder Susanne Krøll på telefon 21 36 34 40.

Løn og ansættelsesforhold
Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Ansøgningsproces
Ansøgning med relevante bilag skal være os i hænde senest d 5/11. Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 46.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Maribo.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Maribo
  • Fredag den 05. november 2021

Lignende jobs

  • Pædagog på Lolland og Falster

    Pædagog til KastanjeboEr du pædagogen, der ser potentialet i de små succeser og brænder du for, at understøtte den enkeltes muligheder for at leve et så selvstændigt liv som muligt på egne præmiss..
    • Pædagog
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Pædagog på Lolland og Falster

    Vi mangler en dygtig lærer med specialpædagogisk interesse til vores elever med funktionsnedsættelser CKR er placeret som en afdeling på SUNDskolen, og er for elever fra 0. til 10. klasse med varig..
    • Pædagog
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Pædagog i Nykøbing Falster

    Har du lyst til at arbejde med ejendomsforvaltning i statens skov- og naturområder? Opgaver og organiseringNaturstyrelsen Storstrøm er ansvarlig for driften af alle statens skov- og naturom..
    • Pædagog
    • Nykøbing Falster
    Få mere info
  • Pædagog på Lolland og Falster

    Har du lyst til at arbejde med ejendomsforvaltning i statens skov- og naturområder? Opgaver og organisering[xxxxx] Storstrøm er ansvarlig for driften af alle statens skov- og natur..
    • Pædagog
    • Lolland og Falster
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Maribo

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Maribo over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Maribo over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1