Medarbejdere til Nyborg Gymnasiums kostskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nyborg

Kan du lide at arbejde med unge mennesker og har flair for det?

VI BRÆNDER FOR DE UNGE MENNESKER og ønsket om at lave god skole og kostskole

Nyborg Gymnasiums kostskole søger en fuldtidsmedarbejder og en deltidsmedarbejder på 32 timer med en pædagogisk eller socialfaglig baggrund til kostskolens pædagogiske team

På Nyborg gymnasiums kostskole søger vi 2 fagligt stærke pædagogiske praktikere, som er drevet af at skabe de bedste rammer og vilkår for kostskolens virke, så kostskoleeleverne oplever en hverdag, hvor de kan udvikle sig fagligt, personligt og socialt. Hvor de oplever tryghed, samvær, god skolegang og sammenhæng i alt, hvad vi siger og gør.

Arbejdet på kostskolen
Kostskolen er en vigtig del af Nyborg gymnasium og er et hjem, væk hjemmefra, for ca. 200 af gymnasiets 1250 elever. De unge mennesker, der bor på kostskolen, repræsenterer gymnasiets 7 forskellige uddannelser (IB, STX, HF, IB, HHX, EUX, EUD og 10. klasse). Kostskolens elever repræsenterer derudover alle verdenshjørner og kommer derfor med forskellige kulturelle baggrunde og ophav. Flertallet af kostskolens elever går på den internationale uddannelse IB (International Baccalaureate), så der stilles krav til medarbejdernes engelsk både på skrift og i tale. Med andre ord, du skal også kunne begå dig på engelsk og dermed kunne gøre brug af din faglighed på engelsk.

Der kan være mange forskellige grunde til, at et ungt menneske søger om optagelse på vores kostskole, men for alle er det gældende, at for at kunne bo på kostskolen, skal man kunne tage vare på sig selv og have en klar forståelse af, hvad det vil sige at indgå i et fællesskab. Frihed under ansvar, respekt for hinanden og fokus på fællesskabet er bærende værdier på kostskolen. Det skinner igennem i forhold til vores værdier og regler samt i vores måde at arbejde på.

Vi er et team på 10 personer, som repræsenterer forskellige faglige baggrunde, som arbejder tæt sammen, men ofte hver for sig, da vi ofte kun ses én gang om ugen til teammøde. Når vi er på arbejde, er vi ofte alene eller 2 på arbejde sammen. Tillid, åbenhed og loyalitet er vigtigt i forhold til samarbejdet kollegaerne imellem samt i hele organisationen.

Vores forventninger til dig

  • At du har en pædagogisk eller socialfaglig baggrund og gerne erfaring med arbejde med unge mennesker.
  • At du kan stå på egne ben og kan håndtere, at du på nogle af vagterne er alene på arbejde med 191 unge mennesker.
  • At du har en solid pædagogisk / social faglighed, og kan reflektere over egen praksis samt lyst til at indgå i social sparring.
  • At du udviser professionalisme. Kan sondre imellem det at være privat, personlig og professional.
  • At du har indlevelse. Kan genkende eller forestille dig, hvordan andre har det i en given situation.
  • Du har forståelse for, at alt inden for din radar er dit ansvar.
  • Du har sans for prioritering i en given situation og kan sætte grænser.
  • At du kan lide at jonglere med mange bolde på en gang, og ikke har et problem med at se dig selv som en ’professionel pædagogisk vicevært’, der skal kunne håndtere alt fra en svær samtale til mange gøremål af praktisk karakter.
  • Du skal være klar på at gå meget, når du er på arbejde, da vi prioriterer at være opsøgende og ude blandt de unge mennesker, når vi er på arbejde.
  • Du skal have forståelse for og være god til at eksekvere relationel koordinering. Vi er afhængige af hinanden både internt i teamet og tværfagligt. Fælles mål samt konstruktiv og nysgerrig kommunikation er nogle af forudsætningerne for et effektivt samarbejde.
  • Du skal kunne varetage systematisk sagsbehandling og administrative opgaver, både i forhold til elevsager, dagsrapporter mm.
  • Det er vigtigt, at du taler et sprog, som alle kan forstå, at du er en tydelig voksen over for de unge mennesker.
  • Du skal være omstillingsparat i forhold til de store linjer samt det daglige praktiske arbejde.
  • Du skal kunne arbejde selvstændigt, effektivt og havde gode samarbejdsevner.
  • Du skal arbejde selvstændigt og kunne håndtere et arbejdsfelt med mange meninger.

Vi tilbyder / rammerne for arbejdet
Du bliver en del af et kollegateam med højt humør og ønske om stor faglighed og professionalisme.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads i udvikling og hvor faglighed er i fokus og nye tiltag er i gang. Du har mulighed for at præge udviklingen.

Du kommer ind i et energisk arbejdsmiljø med faste rutiner men også stor varietet, hvor du vil blive en af de gennemgående tydelige voksne for alle vores 191 unge mennesker på kostskolen. Du vil få særlige opgaver for ca. 50 af eleverne, hvor du vil være ansvarlig for løbende opfølgning i forhold til trivsel, skolegang og forældrekontakt. Deri ligger også tværfagligt samarbejde med studievejlederne på gymnasiet. Du vil også være ganglærer for en af elevgangene og derigennem være primusmotor for at opbygge god kommunikation og fællesskab sammen med de unge mennesker.

En stor del af dit arbejde vil være vagter, der er placeret både i dagtimerne samt eftermiddag og om aftenen, både i hverdage og weekender. Til gengæld vil du ofte havde flere fridage i løbet af en uge. Arbejdsplanen vil variere, så man vil ikke havde sine vagter på faste ugedage.

Desuden vil der være administrativt arbejde (møder, elevsamtaler mm.), som du skal deltage i, og som ligger uden for de ovennævnte vagter. Derudover vil der være fester og arrangementer i løbet af et skoleår, som du skal deltage i.

Udover det ugentlige teammøde vil du også indgå i andre møder, som planlægges løbende sammen med din leder og kollegaer.

Da vi dækker hinanden ind i tilfælde af sygdom, er der en forventning om fleksibilitet i forhold til at kunne vikariere. Vikariering aflønnes separat.

I og med, at du ofte står alene med flere problemstillinger vedrørende elever, vil du indgå i et skemalagt supervisionsforløb.

Nærmere info
Vi kan klart anbefale, at du tjekker vores hjemmeside for nærmere info om arbejdspladsen.

Du kan læse mere om skolen og kostskolen på vores hjemmeside www.nyborg-gym.dk. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kostskoleleder Betina H. Andersen (tlf. 30701807).

Ansøgning
Din ansøgning skal bestå af en kort filmoptagelse, hvor du præsenterer dig selv og motiverer din ansøgning. Du vedlægger din filmoptagelse til ansøgningen. Herudover bedes du vedhæfte dit CV, relevante eksamensbeviser, eventuelle anbefalinger og anden dokumentation, du finder væsentlig for ansøgningen.

Hvis du er interesseret i at arbejde på Nyborg Gymnasiums kostskole, så søg en af de to stillinger ved at klikke på ”søg stillingen” nederst på siden og sørg for, at ansøgningen er os i hænde senest tirsdag d. 6. april kl. 10.00. Vi forventer at afholde samtaler i uge 15 og 16.

Det er vigtigt, at det fremgår af din ansøgning, om du søger fuldtidsstillingen eller deltidsstillingen på 32 timer.

Ansættelse fra og med 1. juni 2021.

Aflønningen sker i henhold til organisationsaftale mellem Staten og relevant organisation.

Nedenfor er en beskrivelse af en arbejdsdag / vagt på en fredag.

Et kighul til en fredagsvagt på Nyborg gymnasiums kostskole

Dette er skrevet i håbet om at give dig en fornemmelse af, hvor du lander. Hvad der kræves af dig. Hvad du kan forvente og ikke mindst ikke forvente. Som du vil opdage, er der mange praktiske gøremål.

  • Du møder ind til din weekendvagt, som begynder fredag kl. 14 og fortsætter frem til søndag aften kl. 23.

  • Når du møder ind på en fredag, læser du først de forudgående dags-/natrapporter. Her får du viden om, hvad der er sket i huset siden din sidste vagt. Hvad du skal følge op på, og om der er elever, der særligt kræver din opmærksomhed.

  • Du begynder også på dagsrapporten, som du vil tilgå løbende på din vagt.

  • Fredag skal du fra starten af din vagt have et overblik over, hvor mange elever, der er i huset.

Du tjekker op på weekendlisten for at se hvor mange, der har tilmeldt sig. Her finder du ud af, at nogle elever ikke har meddelt, hvor de er i weekenden. De elever skal du følge op på, da det af sikkerhedsmæssige grunde er vigtigt at vide, hvem der er på kostskolen i løbet af weekenden.

Først tjekker du, om de har udfyldt en rejsemeddelelse, hvis ikke, skal du finde dem på kostskolen. Er de ikke at finde på værelset eller fællesarealerne, så skal du kontakte dem via skolens studieadministrative system, Lectio, eller ringe til dem. Nogle gange skal du ”finde ” syv til ti elever.

  • Imens du gør det, kommer der andre elever, som lige har et spørgsmål eller, som har det skidt og har brug for en samtale eller måske medicin. Du går også med vagttelefonen, som løbende ringer med akutte ting, som du skal tage dig af. Du er nødt til løbende at prioritere i dine opgaver og være fleksibel i forhold til rækkefølgen.

  • Tjek op på eftermiddagssnack ved spisesalens buffet. Måske skal der fyldes op.

  • Du bevæger dig rundt på gangene, så du får set de fleste elever og får en fornemmelse af stemningen i huset. Det er også vigtigt, at du kommer forbi kostskolens lejligheder i Campushaven.

  • Der er også en del overnattende gæster i huset. Der må ifølge brandreglerne være 10 overnattende gæster i weekenden. Du skal tjekke op på, hvem de er, og du skal sikre, at der er navn og telefonnr. på dem. Her opdager du måske, at en af gæsterne er tilmeldt for sent i forhold til at kunne spise med, så du skal skrive det på din liste, så vedkommende ikke går op til buffeten. Der gør sig også gældende for de elever, som ikke har udfyldt weekendlisten rettidigt. De er nemlig ikke medregnet i madplanen, og de skal derfor spise til sidst, hvis der er mere tilbage.

  • Kl. 15.00 skal du tjekke gult gangkøkken sammen med de elever, som har rengøringsvagten. Hvis de ikke er mødt op, skal du finde dem. Du kan også vælge at låse køkkenet af, hvis du har for travlt med andre opgaver eller hvis det ser ud som om, der er faldet en mindre bombe.

  • Kl. 17.00 kommer den praktiske assistent (lønnet elev) som har ansvar for servering af maden i weekenden. Du udleverer nøglen til køkkenet. Kl. 17.30 runder du spisesalen for at se, at de tre elever, som har køkkenvagt, og som skal hjælpe med maden, er mødt op. Du sikrer dig, at de har vasket hænder og ikke har løsthængende hår eller andet, som ikke er hygiejnisk. Nogle gange møder en elev ikke op, og du skal finde vedkommende. Det skal efterfølgende skrives i dagsrapporten.

  • Du møder op i spisesalen kl. 17.50 og bliver der til kl. 18.30, hvor oprydningen begynder.

  • Imens du sidder der, kommer en elev til dig, da vedkommendes brandalarm sætter i gang hele tiden. Du skal nu finde ud af, om den skal have skiftet batteri eller, hvad der er galt. Måske det bliver nødvendigt at kontakte serviceafd.

  • Efter maden tjekker du igen op på spisesalen. Er alt blevet ryddet, som det skal?

  • Der kan være nogle elever, som gerne vil gå sammen og spille spil og drikke alkohol. De skal have din tilladelse til at drikke et par øl (der må drikkes øl efter kl. 19). De skal give dig en liste med navne på de elever, der deltager. Det er tilladt i weekenden at drikke 1 til 2 øl pr. elev. Du skal huske, at der skal tjekkes op på dem en gang imellem. En øl skal ikke blive til 10!

  • Mellem kl. 19 og 20 kommer de elever, som skal have overnattende gæster og beder om at låne en madras. De skal aflevere noget i pant, og det skrives ind i mappen. Derefter går du sammen med eleven ned i kælderen og finder madrassen.

  • Herefter går du endnu nogle runder i huset. Der kan være elever, som du lige skal tjekke op på. Det kan være, at du ikke har set den pågældende elev længe eller din kollega har måske udtrykt en bekymring. Det er vigtigt også at have øje for de mere stille elever.

  • Du møder en af eleverne på din tur rundt – eleven ser ked ud det, og du skal nu vurdere, hvordan du skal håndtere denne situation.

  • Efter din tur rundt på kostskolen går du forbi Multihallen for at tjekke, at alt er ok, og at den kun bliver benyttet af kostskolens elever.

  • Du skal på din runde kigge ind i gangkøkkenerne. Er de meget beskidte og ulækre, kan du vælge at låse dem af. Kl. 21 begynder dit køkkentjek i alle tre køkkener. Her skal du tjekke op på elevernes rengøring. Vi følger en fast procedure.

  • Du vil løbende have elever, som kommer til kontoret og låner ting til diverse aktiviteter. De skal aflevere pant og skrives i mappen.

  • Du vil ofte i løbet af din vagt få en fornemmelse af, hvis der er særlige situationer, du skal være OBS på. Det kunne være, at nogle elever har planlagt en diskret/hemmelig fest, som du helst ikke skal opdage. Det vil naturligvis kræve din opmærksomhed i løbet af aftenen.

  • Vores multihal kan benyttes af eleverne frem til kl. 22.00. Så efter kl. 22.00 skal du op og tjekke, om alle er gået, og dørene er låst.

  • Omkring kl. 22.15 går du en runde i hele huset. Tjekker yderdøre på alle gange, i kælderen osv. Følger op på, om der er særligt larm fra nogle værelser. Banker på og sikrer, at alt er ok.

  • Du gennemgår dagsrapporten og sikrer, at alt er formidlet videre, så din kollega kan få et tydeligt overblik. Det er vigtigt at få detaljer med, også de sjove ting en elev måske har sagt eller gjort. Eller når nogen har gjort sig positivt bemærket.

  • Kl. 22.45 møder din kollega ind til nattevagten. Der er et kort overlap – det mest essentielle nævnes mundtligt, ellers kan kollegaen læse, hvad der er sket i løbet af vagten, i dagsrapporten. Kl. 23 trækker du dig tilbage og går i seng. Du fungerer som bagvagt og skal være forberedt på, at du kan blive vækket.

  • Du sætter vækkeuret til kl. 6.45 - nu er det dig, der har ansvaret igen ;)


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nyborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Nyborg
  • Tirsdag den 06. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Nyborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Nyborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Nyborg over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
7. november 2024 8
6. november 2024 8
5. november 2024 8
4. november 2024 8
3. november 2024 8
2. november 2024 8
1. november 2024 9
31. oktober 2024 9
30. oktober 2024 9
29. oktober 2024 8
28. oktober 2024 7
27. oktober 2024 9
26. oktober 2024 9
25. oktober 2024 2
24. oktober 2024 8
23. oktober 2024 8
22. oktober 2024 5
21. oktober 2024 4
20. oktober 2024 6
19. oktober 2024 6
18. oktober 2024 6
17. oktober 2024 6
16. oktober 2024 6
15. oktober 2024 5
14. oktober 2024 5
13. oktober 2024 6
12. oktober 2024 6
11. oktober 2024 6
10. oktober 2024 6
9. oktober 2024 8
8. oktober 2024 8