Vi udvider og søger 4 lærere og pædagoger, som kan være med til at skabe et godt børneliv med fokus på bæredygtighed,...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Samsø

Børn gør det godt, hvis de kan. Og børn vokser af den måde de bliver mødt på.

Er du enig i ovenstående udsagn, og er du klar til at sætte dine kompetencer i spil på skønne Samsø, så er der god grund til at du læser videre.

Samsø Skole flytter denne sommer ind i helt nye rammer. Vi glæder os, ligesom de små børn. Vi får også flere børn og derfor udvider vi både vores almene skoleafdeling, vores specialpædagogiske skoletilbud, Kompetencecenteret, samt vores fritidstilbud. Vi søger derfor bredt nye kolleger, som vil være med til at skabe det gode børneliv her på Samsø.

Vi søger

Vi søger 2-3 lærere og 1-2 pædagoger. Den endelige kombination af ansættelser afhænger af ansøgeres kompetencer og mulige sammensætning. Pædagogstillingerne kan både bruges i vores fritidstilbud (sfo og juniorklub) og i vores specialpædagogiske skoletilbud, "Kompetencecenteret", hvor vi har elever med forskellige behov, som både går fuld tid i kompetencecenteret eller helt og delvist er inkluderet i almenundervisningen.

Lærerstillingerne kan også bruges til undervisningen i Kompetencecenteret, men især også i den almene undervisning hvor vi har brug for gode kræfter i flere fag, eks. dansk, matematik, idræt og musik, men engelsk og fysik/kemi/naturfagene er også en mulighed.

Vi søger personale som:

  • Er uddannet lærer/pædagog og klar på at indgå i et stærkt fællesskab
  • Er klar til at udvikle vores helt nye skole sammen med børn, forældre og kolleger
  • Er passionerede om sit fag og tydeligt kender sine kompetencer

Hvem er vi?

Vores motto er "Samsø skole – skolen for alle". Vi er som øens eneste folkeskole et samlingspunkt for øens borgere og lokalsamfund. Vi er en klassisk folkeskole, som ikke bruger nogen koncept-pædagogik, men har et stort fokus på bæredygtighed, inkluderende fællesskaber, på at børnene er glade for at gå i skole, og at vi alle er ambitiøse. Vi har cirka 250 elever og 45 medarbejdere. Se mere om vores skolehave, fagdage hver fredag, fællessamlinger m.m. på vores hjemmeside. Vi er organiseret i korte skoledage med mange 2lærer- og vejledningstimer, med stor grad af fleksibilitet i forberedelse og tilstedeværelse. Vi tilbyder mentorordninger for både nyuddannede og nye ansatte generelt

Vi bor på en dejlig ø, hvor der er rig mulighed for både natur-, sports- og kulturoplevelser. Det gælder både for børn og voksne.

Stillingerne
Alle stillinger er faste stillinger og som udgangspunkt på 37 timer, men kan være deltid hvis det bedst giver mening. Startdato er 01. aug. 2022

Det er muligt at pendle, men vi hjælper gerne med at finde bolig her på øen.

For yderligere oplysninger om skolen og stillingerne kan skoleleder Bob Bohlbro kontaktes på tlf.: 30 10 54 92 eller mail: [email protected]

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i ny løn.

Børne- og straffeattester indhentes.

Ansøgningsfrist søndag d.29. maj 2022

Vi afholder ansættelsessamtaler 1.-2. juni 2022

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Samsø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Lidt om Samsø

Lyder det som noget for dig – og bor du ikke på Samsø? Så kan du læse meget mere om livet på Samsø på www.tidtilsamsoe.dk eller følge med på både Instagram på @tidtilsamsoe og Facebook på @tidtilsamsoe. Du kan læse mere om Samsø Kommune på kommunens hjemmeside https://www.samsoe.dk/

Du kan desuden finde nyttig information på Samsø Kommunes hjemmeside www.samsoe.dk/flyt-til-samsoe. På www.samsoe.dk/boliger kan du se en oversigt over øens prøveboliger, som stilles til rådighed af privatpersoner på Samsø for en begrænset periode.

Samsø er et velfungerende lokalsamfund, hvor livet i de 22 landsbyer leves året rundt – også når turistsæsonen er ovre, og roen sænker sig over øen. Øen kendes på en helt unik natur, de smukke landskaber, lyset, havet og den helt specielle ø-stemning. Samsø er højtprofileret som en grøn kommune med en meget skarp miljøprofil. Kommunen lever af landbrug og turister og har i betragtning af sit befolkningsgrundlag et bemærkelsesværdigt stærkt kultur- og foreningsliv.

Hvis du har lyst til at høre mere om at bo og leve på skønne Samsø har du mulighed for at få en snak med vores bosætningskonsulent, Mia Flytkjær, på [email protected] eller 2520 8849 for at høre mere om livet på Samsø og muligheder for bolig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Samsø.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Samsø
  • Søndag den 29. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Samsø

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Samsø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Samsø over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1