Den selvejende institution Løgtengården søger en uddannet pædagog på fuld tid til børnehavegruppen, med tiltrædelse ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skødstrup


Er du vores nye kollega?

Den selvejende institution Løgtengården søger en uddannet pædagog på fuld tid til børnehavegruppen, med tiltrædelse d. 1. september 2021 eller hurtigst muligt herefter.

Lidt om os:

D.I.I. Løgtengården er et selvejende dagtilbud med driftsaftale med Aarhus Kommune. Bestyrelsen, som er arbejdsgiver, består af 5 forældrevalgte medlemmer og 1 medarbejderrepræsentant.

Løgtengården er normeret til 84 børn i alderen 0-6 år samt ca. 20 fastansatte voksne.

Personalegruppen består af mænd og kvinder i alle aldre og med forskellige kompetencer. Vi har fokus på forskellighed og mangfoldighed, når vi ansætter nyt personale. Herigennem kan vi sikre en livsduelig og spændende organisation, så vi kan give målgruppen et nuanceret, kvalificeret og spændende tilbud.

Vi er en livlig personalegruppe, som værner om de gode fællesskaber. Derfor leder vi efter en ny kollega, som har lyst til at bidrage til fællesskabet, så vi som personalegruppe fortsat er i bevægelse. Du vil som medarbejder i Løgtengården få rig mulighed for at udvikle dig som pædagog, hvor sparring og feedback er en naturlig del af den daglige praksis. Vi tilbyder en arbejdsplads med vide rammer, som DU selv er med til at definere - hvad du brænder og har særligt interesse for ind i det pædagogiske felt. Vi bærer i flok, vi inspirerer hinanden og vi spiller hinanden gode i det daglige samarbejde.

Vi har eget industrikøkken, hvor vores køkkenassistent tryller lækker økologisk mad frem hver eneste dag. Udover at lave mad – inddrager hun jævnligt børnene i klargøringen af de forskellige råvarer. 3 gange om ugen kommer vores egen musikpædagog, som synger og spiller med grupperne i tæt samarbejde med det pædagogiske personale. Ca. en gang om måneden har vi fællessamling, hvor hele huset samles til musik, dans, teater og andre skøre indfald. Fællessamlingerne har til formål at skabe sammenhørighed blandt børn og voksne på tværs af huset.

Hverdagen består primært af planlagte pædagogiske aktiviteter, hvor vi arbejder med børnenes trivsel, udvikling, læring og dannelse. Vi prioriterer samtidig, at børnene får mulighed for at fordybe sig i leg, bruger deres fantasi og har indflydelse på egen hverdag. Vi lægger stor vægt på, at det enkelte barn føler sig som en del af fællesskabet og har trygge relationer til både børn og voksne.
Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre børnenes læringsmiljøer igennem fælles mål for arbejdet med bl.a. læreplanstemaerne, som er vores pædagogiske bagtæppe for vores daglige praksis. Der er i huset en spirende evalueringskultur, som kvalificerer og styrker vores læringsmiljøer. Vi anser alle aktiviteter og rutiner der foregår i løbet af dagen som værdifulde for børnenes læring og trivsel. Det gør vi bl.a. ved at vi giver daglige rutiner værdi, ved at følge børnenes initiativer og sætte os selv i spil - i deres leg og interesser.

I øjeblikket, og de næste kommende år, arbejder vi på at, skabe en mere naturlig legeplads, hvor naturens cyklus kommer helt tæt på. Dette giver børnene mulighed for at opleve, udforske og være i naturen hver dag. Vi samarbejder bl.a. med De grønne-spirer og Friluftsrådet, som tilbyder sparring og kurser til personalet.

Vi søger en pædagog som:

  • Vil bidrage til at skabe trivsel, udvikling og læring for børn, forældre og kollegaer.
  • Er nærværende, anerkendende og inkluderende i mødet med børnene og har en positiv tilgang til forældresamarbejdet.
  • Er ansvarlig, fleksibel og robust og kan agere i en hverdag, der nogle gange bliver anderledes end planlagt.
  • Er en synlig og tydelig voksen i forhold til børn, forældre og kolleger.
  • Kan bidrage til den høje faglighed i hele huset, fællesskabet og det gode arbejdsmiljø

Vi kan tilbyde dig:

  • En attraktiv arbejdsplads med rig mulighed for faglig og menneskelig udvikling.
  • En arbejdsplads med høj faglighed og fokus på børnenes trivsel, udvikling og læring.
  • En arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden og griner sammen.
  • Et fagligt miljø, hvor feedback og sparring er naturlig del af hverdagen.
  • Nærværende ledelse, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.
  • God infrastruktur, hvor bus og Letbane stopper lige ved døren.

Ansøgningen skal sendes digitalt via stillingsopslaget
Eksamensbevis og eventuelle udtalelser bedes vedlægges ansøgningen.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst og lokalaftale med BUPL.

Ønsker du yderligere oplysninger/information kontakt Dagtilbudsleder Jens Henrik Pedersen på tlf. 41 85 72 25.

Ansøgningsfrist: fredag d. 23. juli 2021

Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Skødstrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Skødstrup
  • Fredag den 23. juli 2021

Lignende jobs

  • Pædagog (vikar) i Viby J

    Kan du forme fremtiden for OK's digitale tilstedeværelse og skabe unikke kundeoplevelser. Er du klar til at lede et stærkt team med fokus på digital innovation og vækst? OK søger en passioneret og .
    • Pædagog
    • Viby J
    Få mere info
  • Pædagog i Viby J

    Har du erfaring med miljølovgivning og håndtering af miljøundersøgelser? Befinder du dig naturligt i en rolle som den ansvarlige miljøkoordinator med mange interessenter? Så er du måske OK’s nye mi..
    • Pædagog
    • Viby J
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Er du optaget af at støtte borgere med varige funktionsnedsættelser til at få godt liv med en indholdsrig og meningsfuld hverdag?Har du øje for de små udviklingstrin og ser du mulighederne fremf..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Har du lyst til at blive en del af et fagligt stærkt team, hvor kerneopgaven er at støtte udsatte unge til en positiv udvikling i en døgnramme?Om jobbet:Botilbuddet Katrinebjerg er en døgninstitu..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Skødstrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Skødstrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Skødstrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0