VIRKSOMHEDSLEDER BOLIGERNE OKTOBERVEJ – SØBORG

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

CFD Sociale Tilbuds største virksomhed søger ny leder. Har du fokus på udvikling og nytænkning og solid ledelseserfaring – gerne med ledelse af ledere? Er det naturligt for dig at udøve synlig og nærværende ledelse og skabe de bedste rammer for medarbejderne? Er du ambitiøs, og brænder du for at gå forrest i forbindelse med udvikling af opgaveløsningen? Så er du måske den nye virksomhedsleder for Boligerne Oktobervej i CFD.

Du har en grunduddannelse som socialpædagog og en lederuddannelse. Du har både erfaring med de konkrete ledelsesopgaver og med bl.a. tværgående samarbejde, samarbejde med tilsyn og arbejdsmiljøarbejde. Du ser en værdi i diversitet og i at være en samlende kraft. Du har mod på at arbejde på en tosproget arbejdsplads, hvor tegnsprog er det bærende element i kommunikationen.

Kan du nikke ja til alt dette, har du nu chancen for at blive virksomhedsleder i en velfungerende socialøkonomisk virksomhed indenfor det specialiserede socialområde. Her vil du finde engagerede medarbejdere med en høj faglighed, forskellige ansvarsområder og varierende arbejdsopgaver – og mange muligheder for kompetenceudvikling,

Boligerne Oktobervej

Boligerne Oktobervej består af fem huse med i alt 52 døgnpladser. Tilbuddet er henvendt til voksne, der er døve, døvblinde eller har et betydeligt høretab, og som har brug for særlig støtte.

Borgerne har typisk udviklingshæmning, diagnoser inden for autismespektret, fysiske funktionsnedsættelse og/eller psykiatriske udfordringer.

I Boligerne Oktobervej lægges meget vægt på demokrati og borgerinddragelse. Borgerne bor i egen bolig i en lokal boligforening, hvor du faciliterer bestyrelsesarbejdet i samarbejde med borgerne. Samarbejde med borgernes pårørende vægtes også meget højt.

Ledelsesopgaven

Hvert af de fem huse har en daglig leder, som du vil blive leder for. Du vil også blive en del af et kompetent ledelsesteam sammen med de øvrige fem virksomhedsledere på CFD Sociale Tilbud.

Sociale Tilbud er det ene af CFD’s to driftsområder. Vi leverer døgntilbud, dagtilbud og støttecentertilbud til mennesker med behov for at være i et visuelt miljø, hvor tegnsprog er det bærende element i kommunikationen.

Ledelsesopgaven består bl.a. i

  • bidrag til udvikling af organisationen CFD
  • tydelig ledelse, hvor der sættes retning for Boligerne Oktobervej
  • strategisk og faglig udvikling af Boligerne Oktobervej
  • administrativ og økonomisk ledelse af Boligerne Oktobervej
  • ledelsessamarbejde, både horisontalt og vertikalt
  • samarbejde med kommuner
  • samarbejde med den lokale TRIO og med de daglige ledere
  • deltagelse i samarbejdsudvalg
  • ledelse af den lokale arbejdsmiljøorganisation.

Du kan læse mere om CFD's organisatoriske ledelsesgrundlag her.

Vi kan tilbyde dig:

  • Et godt arbejdsmiljø, hvor dialog mellem medarbejdere og ledelseslag er naturlig, og hvor vi finder de bedste løsninger i fællesskab.
  • Stort ledelsesmæssigt råderum. Vi tror på lokal beslutningskompetence og lokale løsninger.
  • Gode muligheder for kompetenceudvikling – både i forhold til ledelse og til den faglighed, der kendetegner Boligerne Oktobervej.
  • Et godt internt ledernetværk, hvor samarbejde og sparring er i fokus.
  • Et arbejdsmiljø med en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Arbejdsplads med to sprog og kulturer

Vi har en lang historie i arbejdet med mennesker, der er døve og døvblinde, og vi har et særligt ansvar for at værne om tegnsprog. Vi er også Danmarks største arbejdsplads for døve.

Det er tegnsprog, der gør CFD unik, og derfor er det en naturlig del af vores hverdag. Du skal være klar til at lære tegnsprog bl.a. på CFD's interne tegnsprogsuddannelse , hvis du ikke allerede kan det.

Respekt og forståelse for døve og døvblindes kultur er centralt for arbejdet i CFD. Du kan læse mere om vores værdigrundlag her.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, eller har du lyst til at besøge os, er du meget velkommen til at kontakte Line Rishøj, som er chef for CFD Sociale Tilbud, på tlf. 2020 8733.

Løn og ansættelsesvilkår aftales individuelt.

Send din ansøgning via linket "Ansøg dette job" senest den 28. februar 2024.

Vi afholder samtaler onsdag den 6. marts.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d65742b7)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Søborg
  • Onsdag den 28. februar 2024

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Mosebo er en lille børnehave med tre stuer, som er aldersblandede. Vi er et sted mellem 18 og 23 børn på stuerne hen over året. Det skaber et hyggeligt miljø hvor der er god stemning, og man er tæt på alle børn og forældre. Der er mulighed for god pædagoisk udvikling med god normering.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vuggestuen Kæret er beliggende tæt på grønne områder, strand samt offentlige transportmidler. Vi søger en pædagog som brænder for det pædagogiske arbejde, som er nysgerrig på praksis og som ser hverdagsrutiner lige så vigtige som planlagte aktiviteter.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Søborg over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
25. juni 2024 13
24. juni 2024 14
23. juni 2024 14
22. juni 2024 14
21. juni 2024 14
20. juni 2024 15
19. juni 2024 14
18. juni 2024 14
17. juni 2024 14
16. juni 2024 15
15. juni 2024 22
14. juni 2024 21
13. juni 2024 21
12. juni 2024 22
11. juni 2024 20
10. juni 2024 19
9. juni 2024 21
8. juni 2024 21
7. juni 2024 22
6. juni 2024 20
5. juni 2024 19
4. juni 2024 19
3. juni 2024 19
2. juni 2024 19
1. juni 2024 19
31. maj 2024 17
30. maj 2024 18
29. maj 2024 16
28. maj 2024 16
27. maj 2024 18
26. maj 2024 17