Vikarstilling: Sommervikar/ ferieafløser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Frederiksberg

Sommeren nærmer sig, og Louisegårdens pædagoger trænger til velfortjent ferie. Vi mangler derfor initiativrige, mødestabile og engagerede vikarer til at erstatte dem; måske er det dig?

Vi søger personer, der brænde for at arbejde med 0-6 årige børn med en rummelig- og anerkendende tilgang. Vores mål er, at børnene hver dag trives, lærer og udvikler sig så optimalt som muligt. Du skal derfor være positivt indstillet i forhold til guidning og sidemandsoplæring fra dine kollegaer, som besidder den faglige kompetence og har erfaringen.

Da vi har medhjælpere, der forventer at begynde studie efter sommerferien, vil der være mulighed for senere fastansættelse, hvis du er den rette.

Skriv et par ord om dig selv med kontaktoplysninger samt gerne CV, og fremsend det hele på institutionens mail, så kontakter vi dig asap.

[email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Frederiksberg
  • Onsdag den 15. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
1. september 2024 1