Projektmedarbejder til vedvarende energi projekter i Denmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Projektmedarbejder til vedvarende energi projekter i Denmark

Kunne du tænke dig at assistere udviklingen af nye sol- og vindparker på land i Danmark, og vil det motivere dig at sikre kvaliteten i denne proces igennem overblik og struktur? I denne stilling er det muligt at arbejde fra vores kontor i Søborg eller Nykøbing Mors.

European Energy er en grøn virksomhed i stor vækst. Vi udvikler, bygger og forvalter projekter inden for sol- og vindenergi samt Power-to-X globalt. Vores kerneværdier danner grundlaget for alt vi gør; In it Together, Trust and Courage, Ambition, Excitement, Inclusion og Agility.

Dit nye team


Projektudviklingsteamet i Danmark består af ca. 25 kolleger, som er placeret på hovedkontoret i Søborg og i Nykøbing Mors. Vi beskæftiger os med udvikling og planlægning af nye vind- og solparker på land i hele Danmark, og vi arbejder tæt sammen med bl.a. ingeniører og økonomer internt, samt med kommuner og jordejere med at gøre sol- og vindparker klar til byggeri. Du bliver del af et engageret og motiveret team, hvor stemningen præges af en venlig og uformel tone.

Din nye rolle


Som Project Associate, vil du assistere vores projektledere og projektudviklere i udviklingen af nye vind- og solprojekter fra underskrift af jordaftale til byggeri og nettilslutning, herunder sikre at alle relevante aftaler er indgået, at forpligtelser herunder efterleves i rette tid samt at rette tilladelser ansøges i godt samarbejde med relevant myndighed. Du vil opleve en spændende og forskelligartet hverdag med mange samarbejdsflader og mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

En typisk hverdag


  • Du har et struktureret overblik over aftaler, tilladelser, og kontrakter på tildelte projekter samt sørger for overholdelse af deadlines
  • Du bidrager til at skrive ansøgninger om projekter hos kommuner og øvrige myndigheder.
  • Du koordinerer mellem interne og eksterne stakeholders (kommuner, øvrige myndigheder, eksterne konsulenter, jordejere m.fl.) for at opnå alle relevante aftaler og tilladelser til byggeri og frasalg af projekter til rette deadline
  • Du forbereder materialer til projektmøder, investeringsbeslutninger og borgermøder
  • Du har ansvar for projektdokumentation når opgaver løses til brug for rapportering, due diligence under salgsprocesser m.m.
  • Du bidrager til sikring og registrering af projektrettigheder, herunder tinglysning og gennemgang af servitutter

Forudsætninger for at trives i jobbet


  • Du har en uddannelsesmæssig baggrund fra en bank, som Advokatsekretær eller indenfor Business & Administration eller lignende.
  • Du har gerne 2-5 års erfaring fra en assisterende eller back office funktion i en hverdag med mange aktører og opgavestillere – det kan være fra en styrelse, en bank, at advokatkontor eller fra en privat virksomhed hvor dokumentation af dit arbejde er en værdi.
  • Du har erfaring med kontrakter og dokumentation, gerne ifm. due diligence processer og indenfor fast ejendom
  • IT er en forankret del af dit arbejde, og du har stor erfaring med MS Word, Excel, Power Point, WindPro, MS Projects eller øvrige projektstyringsværktøjer
  • Du har gode kommunikations- og faciliteringsevner på dansk og engelsk (mundtligt og skriftligt), og kan få folk omkring dig med på opgaven

Som person arbejder du kritisk, struktureret og professionelt, og du har evnen til at være både opsøgende og opfølgende i dit arbejde. Du har gode administrative evner samt sans for, at detaljen kan være det afgørende. Du motiveres af at supportere dit team og har en fornemmelse for at overblik og struktur har en værdi i sig selv som kvalitetssikring.

Hos os får du


  • Et passioneret og specialiseret arbejdsmiljø, hvor begejstring for vores fælles arbejde skinner igennem på gangene, og hvor samarbejde mellem forskellige fagdiscipliner er nøglen til at lykkedes
  • Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere kan få arbejdet til at gå op med privatlivet, og derfor tilbyder vi fleksible arbejdstider og mulighed for at arbejde hjemmefra
  • Du får rig mulighed for at engagere dig socialt med dine kollegaer på tværs af afdelinger igennem f.eks. fredagsevents, i fitnesscenteret, i løbeklubben, til funktionel træning, til mountainbike events eller i køkkenet, hvor du kan nyde en god barista kaffe

Om European Energy - The Power of Tomorrow, Today


European Energy er en dansk privatejet virksomhed grundlagt i 2004. Vi er med hele vejen fra udvikling, byggeri, drift & vedligehold samt salg af vind- og solcelleparker på land såvel som på vand i Danmark og rundt om i verden. Herudover arbejder vi også med udvikling af fremtidens energiløsninger, blandt andet indenfor Power-to-X. Vi har et solidt samarbejde med lokale aktører rundt i landet, og vi ønsker at involvere alle parter i processen. Vi har igennem tiden installeret vedvarende energi for mere end 18 milliarder kroner.

Vi er nu mere end 680 dygtige kolleger med 41 forskellige nationaliteter repræsenteret i 23 lande. Vi arbejder alle for vores mål om at være den mest innovative aktør indenfor den grønne omstilling og skabe The Power of Tomorrow, Today.

Ansøg nu!


Arbejdssted: Søborg HQ eller Nykøbing Mors kontor

Nærmeste leder: Senior Manager, Deputy Head of Projects, Maja Rasmussen

Ansøgning: Venligst send dit CV igennem vores online portal ved brug af “Apply for position” knappen til højre. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Kontaktpersoner: Deputy Head of Projects Maja Rasmussen [email protected] eller Talent Acquisition Specialist, Caroline Greve Grønhøj, [email protected]

Vores arbejdsmiljø er baseret på gensidig respekt for hinandens styrker og talenter. Vi har et fladt hierarki og en entreprenant tankegang. Vores medarbejdere værdsætter den fleksible arbejdskultur, som tillader en sund balance mellem arbejde og privatliv. Når vi er afsted på vores virksomhedsture og deltager i workshops, så er vi en del af et hold fremfor en del af et arbejde. Hos European Energy får du fantastiske kollegaer, men også nye venner fra alle hjørner af jordkloden.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder

Statistik over udbudte jobs som projektledere

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
1. oktober 2024 429
30. september 2024 443
29. september 2024 431
28. september 2024 446
27. september 2024 453
26. september 2024 449
25. september 2024 443
24. september 2024 434
23. september 2024 445
22. september 2024 459
21. september 2024 458
20. september 2024 461
19. september 2024 464
18. september 2024 468
17. september 2024 453
16. september 2024 452
15. september 2024 479
14. september 2024 474
13. september 2024 472
12. september 2024 479
11. september 2024 474
10. september 2024 472
9. september 2024 445
8. september 2024 451
7. september 2024 448
6. september 2024 451
5. september 2024 437
4. september 2024 433
3. september 2024 429
2. september 2024 417
1. september 2024 414