Projektleder og facilitator til Energy Innovation cluster

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Vil du projektlede grønne innovationsprojekter og samarbejder mellem virksomheder i energiindustrien indenfor energiproduktion, integration og energilagring? Så bliv en del af Danmarks klyngeorganisation, Energy Innovation Cluster.

Vil du være med til at sikre, at nye innovative løsninger finder vej til den danske energiindustri og derigennem bidrage til den grønne omstilling i Danmark? Vil du være med til at bygge bro imellem virksomheder i den etablerede industri og nye innovative virksomheder indenfor vindenergi, olie og gas, integration af vedvarende energi, energilagring og nye energiproduktionsteknologier? Hos Energy Innovation Cluster har vi brug for en stærk projektleder og facilitator, der kan opdrive, forme, facilitere og gennemføre konkrete innovationsprojekter med mange partnere og beslutningstagere involveret. Projekterne skal munde ud i nye innovative løsninger til gavn for den danske energiindustri.

Om stillingen

Dine primære opgaver og arbejdsområder:

  • Facilitere og proceslede igangværende innovationsprojekter imellem 2-4 virksomheder og videninstitutioner
  • Identificere nye potentielle innovationsprojekter og være med til at sammensætte det rette team af samarbejdspartnere på tværs af industrien
  • Fundraising af midler til kommende innovationsprojekter
  • Holde overblik og sikre at projekterne når fra tegnebrættet og ud i industrien
  • Formidle samarbejde mellem vores medlemmer, der både tæller virksomheder, myndigheder og forsknings- og uddannelsesinstitutioner

Dine kompetencer og profil

Som projektleder og facilitator er dine vigtigste kompetencer drive, gå-på-mod og nysgerrighed. Du bliver en del af et team af ildsjæle med høj faglighed, der alle brænder for at sikre, at nye og innovative løsninger finder vej ud i den danske energiindustri. Du skal være en problemløser af natur, opsøgende, selvstændig og initiativrig – og du skal ikke være bange for at blive kastet ud på dybt vand. Samarbejde, kommunikation og fokus på resultater er nøgleord i jobbet som projektleder og facilitator hos Energy Innovation Cluster. Vi forventer, at du har 2-3 års erhvervserfaring og en relevant faglig baggrund, gerne inden for energiområdet, procesledelse og forretningsudvikling. Energy Innovation Cluster arbejder efter de gængse principper for agil projektledelse sammenkoblet med erfaringer fra et utal at tidligere innovationsprojektforløb.

Vi tilbyder

Som projektleder hos Energy Innovation Cluster får du en unik mulighed for et spændende og udfordrende job i et dynamisk miljø med højt til loftet. Som projektleder hos Energy Innovation Cluster sikrer du den overordnde fremdrift på projekterne, mens projektdeltagerne udgør fagligheden og skaber projekternes indhold i tæt koordination med dig. Du vil komme til at arbejde tæt med nogle af Danmarks nøgleindustrier, hvor du igennem en alsidig projektportefølje og stringente innovationsprocesser vil få indsigt i de udfordringer og ideer til løsninger, som virksomhederne står overfor. Du får stor frihed i jobbet og stor medindflydelse på at forme dit arbejde inden for givne rammer og mål. I Energy Innovation Cluster arbejder vi med certificerede projektledere og tilbyder derfor løbende en SCRUM-certificering til vores projektledere. Du behøver ikke at være certificeret på forhånd.

Vi foretrækker at stillingen besættes på vores kontor i Silkeborg eller i Aalborg. Du vil i udgangspunktet få din daglige gang på vores kontorer, men vil i høj grad også være i dialog med vores medlemsvirksomheder og projektpartnere over hele landet. Rejseaktivitet er derfor en del af jobbet.

Om os

Energy Innovation Cluster er skabt af industrien for at styrke innovationen indenfor energi.Vi er Danmarks klyngeorganisation og innovationsnetværk for energiproduktion, og har været guldcertificeret klyngeorganisation siden 2009. Vi er en medlemsdrevet organisation med 270 medlemmer og fungerer som samlende innovationsplatform med en bestyrelse, der bl.a. består af Ørsted, Vestas, MHI Vestas, Siemens Gamesa, Bladt Industries og TOTAL E&P Danmark.

Ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen som vores nye projektleder og facilitator, så kontakt Project Director, Christian Boysen (61 71 86 63) eller CEO Glenda Napier (42 14 91 74). . Stillingen ønskes besat fra marts 2020. Din daglige reference vil være til Project Director.

Send din ansøgning med CV til HR-assistent Mona Madsen, på e-mail: [email protected]. Fristen for ansøgere er den 9. januar 2020. Skriv gerne i din ansøgning, om du søger i Silkeborg eller Aalborg.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Aalborg Øst
  • Torsdag den 09. januar 2020

Lignende jobs

  • Seniorprojektleder til Vand- og afløbsområdet hos ...

    Vi søger en positiv, driftig og ambitiøs afløbsingeniør med flair for projektledelseOm stillingenProjektering og rådgivning inden for afløbsteknik er én af Artelia’s mange kerneydelser. Vor..
    • Projektleder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Er du vores nye ERP-projektleder?

    Er du kommet til et sted i livet, hvor du trænger til luftforandring og søger efter en virksomhed, der er økonomisk robust, med en vækst på 100 % over de sidste 3 år og i dag omsætter for +700 mio..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg

    Vil du have faglig udvikling i en af Europas førende producenter af indfrysningsudstyr til fødevareindustrien? Vil du være projektleder i en virksomhed med sund økonomi, hvor der er fokus på optime..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Fagkoordinator i Kundeadministration hos Nordværk

    Er du klar til at blive en del af holdet hos Kundeadministrationen i Nordjyllands største affaldsselskab? Kan du gå forrest som rollemodel og kulturbære ved at dyrke en fælles "vi kultur" og den vi..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1