Samarbejdsorienteret projektleder og digital redaktør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Samarbejdsorienteret projektleder og digital redaktør

Er du en ørn til hjemmesider og intranet, har du gode kommunikative evner med blik for målgrupper, tænker du digitalt og kan du med sikker hånd styre et projekt i en kompleks organisatorisk ramme?

Vil du være med til at gøre en forskel for folkekirkens menighedsråd og de ansatte i folkekirken i deres daglige arbejde med at være kirke?

Så håber vi, at du vil søge jobbet som projektleder og digital redaktør for folkekirkens nye intranet.

Folkekirken skal have et nyt intranet, som skal være det pulserende knudepunkt for folkekirkens mange aktører. Intranettet skal være det gode fælles sted, der letter det daglige arbejde med at være kirke, og som understøtter samarbejde, videndeling og relationer på tværs i det folkekirkelige landskab.

Om jobbet

Som projektleder og redaktør får du sammen med en styregruppe ansvaret for at udvikle og drive et nyt intranet. Rammen om det nye intranet er sat, men du vil få rig lejlighed til at sætte dine aftryk på det færdige projekt sammen med styregruppen og projektorganisationen.

Vi forventer, at du:

  • Har en indgående forståelse for opbygning og udvikling af hjemmesider.
  • Kan arbejde med målgrupper og brugerrejser.
  • Har erfaring med at arbejde med hjemmesider og CMS. Kan skrive alt fra vejledningsmateriale til korte og fængende tekster.
  • Er en formidabel projektleder, der kan opstille mål, udvikle ideer, motivere projektdeltagere og skabe resultater samt samarbejde og agere i en kompleks og politisk organisatorisk ramme.
  • Har en kommunikationsfaglig uddannelse og praktisk erfaring med strategisk og intern kommunikation.
  • Har kendskab til det folkekirkelige landskab.
  • Er resultatorienteret, serviceminded og ambitiøs.

Udvikling og opdatering af hjemmesiden sker i tæt samarbejde med en bred pallette af medarbejdere hos stifter og Landsforeningen af Menighedsråd.

Om projektet ”Folkekirkens nye intranet”

Folkekirkens nye intranet et samarbejde mellem stifterne i Danmark, Landsforeningen af Menighedsråd og Kirkeministeriet.

Projektet er forankret hos biskoppen over Aalborg Stift. Projektet ledes af en styregruppe med repræsentanter for alle samarbejdspartnere. Du vil referere til styregruppen i din rolle som leder af en fælles redaktionel enhed for det nye intranet. Den redaktionelle enhed vil primært arbejde sammen virtuelt.

Folkekirken er en stor og mangefacetteret netværksorganisation med over 1700 selvstændige menighedsråd og øvrige myndigheder. Den samlede målgruppe udgør ca. 12.000 menighedsrådsmedlemmer, 2000 præster og 10.000 ansatte hos de folkekirkelige arbejdsgivere. Det er derfor en stor opgave at skulle stå med ansvaret for folkekirkens fælles kommunikationsplatform til menighedsråd og ansatte. Det kræver viden om, hvordan intern og strategisk kommunikation kan understøtte arbejdet i en organisation som folkekirken. Det kræver evnen til at sætte sig ind i en sammensat organisation som folkekirken, og det kræver evnen og lysten til at indgå i et tæt samarbejde med folkekirkens mange forskellige fagligheder med henblik på at skabe en tydelig og modtagerrettet kommunikationsplatform i form af et intranet.

Vi lægger vægt på høj faglighed, åbenhed over for andre måder at gøre tingene på og en tillidsskabende profil. Vi kan tilbyde et job med mulighed for at skabe noget nyt og afgørende inden for digital kommunikation. Vi håber, du vil være med til at gøre en forskel og til at udvikle folkekirkens nye intranet.

Yderligere oplysninger

Du ansættes i Aalborg stift, Thulebakken 1, 9000 Aalborg. Aalborg Stiftsadministration (Aalborg Stiftsøvrighed og Aalborg Bispeembede) er en administrativ enhed i Folkekirken med 13 ansatte. Arbejdsopgaverne i stiftsadministrationen er alsidige og omfatter bl.a. administration vedrørende kirkens ansatte samt folkekirkens bygninger og kirkegårde. Stiftet yder rådgivning og sagsbehandling i forhold til menighedsråd, præster og provstiudvalg vedrørende personaleforhold, byggesager, plansager, økonomi mv. Du kan læse mere om, hvad en stiftsadministration er, og hvilke opgaver stiftet arbejder med på www.aalborgstift.dk.

Du vil blive en del af et kollegafælleskab, der tæller både kommunikationsfolk, jurister, teologer og kontormedarbejdere, der samarbejder i et godt fagligt og socialt miljø med fokus på trivsel og arbejdsglæde. Der vil være mulighed for hjemmearbejdsdage.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte tovholderne i arbejdsgruppen: Signe Bækgaard Hansen, Udviklingskonsulent i Landsforeningen af menighedsråd på 8732 2147 eller Pernille Hach, Chefkonsulent i Fyens stift på 6612 3024. Du kan ligeledes kontakte biskop Thomas Reinholdt Rasmussen eller kontorchef Helle Hindsholm på 9818 8088.

Stillingen er til besættelse pr. 1. marts 2022 eller snarest derefter. Stillingen er en tidsbegrænset projektansættelse indtil 31. december 2024.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse vil ske på vilkår svarende til chefkonsulent i staten i et lønniveau mellem kr. 540.837,00 og kr. 569.618,00 excl. pension. Der er prøvetid i stillingen. For øvrige vilkår henvises til Finansministeriets overenskomst med AC. Stillingen er på fuld tid.

Du uploader din ansøgning via nedenstående link. Din ansøgning skal indeholde:

  1. Ansøgning
  2. CV
  3. Dokumentation for uddannelse

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=149948&DepartmentId=10061&MediaId=2502

Ansøgningsfrist er den 5. januar 2022 kl. 12.00.

Samtaler afholdes hhv. den 19. januar 2022 og den 26. januar 2022 i Aalborg Stift. Der vil blive indhentet referencer og der vil være et testforløb forud for anden samtalerunde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Aalborg
  • Onsdag den 05. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som projektledere
18. september 2024 33
17. september 2024 33
16. september 2024 33
15. september 2024 33
14. september 2024 33
13. september 2024 33
12. september 2024 32
11. september 2024 30
10. september 2024 29
9. september 2024 28
8. september 2024 26
7. september 2024 27
6. september 2024 26
5. september 2024 28
4. september 2024 28
3. september 2024 27
2. september 2024 27
1. september 2024 24
31. august 2024 25
30. august 2024 27
29. august 2024 27
28. august 2024 27
27. august 2024 25
26. august 2024 26
25. august 2024 25
24. august 2024 26
23. august 2024 26
22. august 2024 27
21. august 2024 26
20. august 2024 24
19. august 2024 25

Værd at vide når du søger job som projektleder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!